Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Banshee - Durna nastolatka ?

cola!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Dzisiaj znów ledwo co wbiłem na fb to już proponują mi stronę tej dziewczyny. Czytam coś tam wchodzę na kanał yt oglądam i sądzę że wpierdoliła się na yt na siłę. Nic ciekawego nie wnosi, te jej śmieszne vlogi to paranoja, włosy jak daltonista, i jeszcze ten kolczyk.. TV też robi nie wiadomo jaką k***a sensację z jej. 

Opublikowano

Włosy jak daltonista? xD

Nie wiem, włączyłem pierwszy filmik z brzegu i tak bardzo mnie to nie obchodzi, że dramat. Chyba się starzeję.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Coś jak bunny kou.

Już z góry jej nie lubię.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Jak peirwszy raz zoabczyłem jakiś filmik z jej kanału to chciałem już pisać do Putina żeby zżucił atomówke na jej dom

Opublikowano

Coś jak bunny kou.

Już z góry jej nie lubię.

Bunny_kou akurat jest ok. ;) Nie widzę podstaw, by jej nie lubić, ale ta banshee... Takie trochę na miarę TVN'u. Bezsensowne i durne. Jednak mogło być gorzej. ;)

Opublikowano

to po co to ogladasz jak to cie irytuje?

sa ludzie, ktorym sie to zapewne podoba.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

to po co to ogladasz jak to cie irytuje?

sa ludzie, ktorym sie to zapewne podoba.

Obejzalem zeby wyrazic opinie? Spi*rdalaj z takim argumentem pls

Obejzalem kolejny odcinek o jakims dzienniczku i mowie nie

Nie podoba mi sie jej glos, nie podoba mi sie jej styl ubioru, nie podoba mi sie jej artykulacja, nie podobaja mi sie jej pomysly. Krotko mowiac, nie przypadla mi do gustu (czyt. jest ch*jowa)

61093c6efb.png

Opublikowano

To jest tylko sezonowa gwiazdka. Jej filmy nie mają wartościowej treści, więc albo szybko zniknie, albo będzie w nieskończoność zabawiać wąskie grono odbiorców niczym Nitro.

Opublikowano

to nie ta chyba

to jest właśnie chyba ta, bo też miała banshee metin2, była gwiazdą w świecie metina, miała nawet coś chyba przeszło 5k subów, ale z dnia na dzień pousuwała filmy i tyle jej było, było to dość dawno, a teraz widzę pierwsze filmy zaczyna od czegoś innego.

Opublikowano

Ale dlaczego ją wyzywacie ? Bo jest lepsza od was ? ? ? Ładniejsza ? Inteligentniejsza ? .

Żal mi was ! !

Po prostu zazdrościcie jej popularności ! Zazdrościcie jej tego, że jest kimś na Youtube ! !

Szkoda na was słow ! ! . . .

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano

Cycki ma fajne. Już ją lubię.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Ogólnie to ja jej nawet nie widziałem, nie wiem kto to jest, nie znam, nie wypowiem się na jej temat, ale takich osób robiących furorę z filmików jest miliony, jedym się to udaje drugim nie, różne znałem przypadki jednym to wychodziło drudzy się pogrążali, od ładnych karaoke po picie mleka na siłę i wymiotowanie.

Ale jak to mawiali są ludzie i parapety

Opublikowano

Ludzie to nie jest Banshee z Metina tylko normalna dziewczyna - jedyny filmik jaki mi się podobał to jak skakała z bungee w stroju krowy .

Ta Banshee (Monika) z Metina ma teraz nick Nieetyczna i nagrywa z Minesrafta . 

bez gif

Opublikowano

to jest właśnie chyba ta, bo też miała banshee metin2, była gwiazdą w świecie metina, miała nawet coś chyba przeszło 5k subów, ale z dnia na dzień pousuwała filmy i tyle jej było, było to dość dawno, a teraz widzę pierwsze filmy zaczyna od czegoś innego.

ona jakiś inny głos ma, to nie ona

Opublikowano

Co Ty, to sa 2 inne osoby

@topic

W sumie wszedlem na ten kanal, patrze na wyswietlenia, to tam na gimbach hajs trzepie niezly i kazdy jest zadowolony, lel. 

4zzt3n.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...