Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Banshee - Durna nastolatka ?

cola!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale dlaczego ją wyzywacie ? Bo jest lepsza od was ? ? ? Ładniejsza ? Inteligentniejsza ? .

Żal mi was ! !

Po prostu zazdrościcie jej popularności ! Zazdrościcie jej tego, że jest kimś na Youtube ! !

Szkoda na was słow ! ! . . .

Lepsza? K***a w czym ? W robieniu z siebie idiotki? Ładniejsza? Bez komentarza. Kamieniem bym w nią nie rzucił co dopiero mówić o gadaniu. Inteligentniejsza? Pfff bardzo. Żal mi ciebie. Jest idiotką na youtubie a oglądają ją z tego co wypatrzyłem gimbuski i czasem gimbusy. Teraz nawet debil może być popularny na yt. Wystarczy zrobić z siebie debila.

Opublikowano

Za co ten hejt ludzie ? :) Wasze opinie są śmieszne . Nie każdy jest taki sam w realu jak przed kamerą . Za przykład może posłużyć ROJOV13 ,który drze mordę do kamery podczas grania w gry (i można go uznać za debila) ,a w realu jest bardzo sympatycznym człowiekiem organizującym Paintaball z Rojem i pomagający w różnych akcjach charytatywnych nie raz do roku jak przeciętny obywatel tego państwa...

Poza YT jest także dobrym mężem i ojcem :)

Tak więc ludzie nie plujcie jadem we wszystko co WAM się nie podoba :)

Ale to je MPC...

bez gif

Opublikowano

Lepsza? K***a w czym ? W robieniu z siebie idiotki? Ładniejsza? Bez komentarza. Kamieniem bym w nią nie rzucił co dopiero mówić o gadaniu. Inteligentniejsza? Pfff bardzo. Żal mi ciebie. Jest idiotką na youtubie a oglądają ją z tego co wypatrzyłem gimbuski i czasem gimbusy. Teraz nawet debil może być popularny na yt. Wystarczy zrobić z siebie debila.

W sumie jest w miare inteligenta, znalazla sposob na zarabianie na gimbusach, ma duzo wyswietlen=duzo hajsu

4zzt3n.png

Opublikowano

Za co ten hejt ludzie ? :) Wasze opinie są śmieszne . Nie każdy jest taki sam w realu jak przed kamerą . Za przykład może posłużyć ROJOV13 ,który drze mordę do kamery podczas grania w gry (i można go uznać za debila) ,a w realu jest bardzo sympatycznym człowiekiem organizującym Paintaball z Rojem i pomagający w różnych akcjach charytatywnych nie raz do roku jak przeciętny obywatel tego państwa...

Poza YT jest także dobrym mężem i ojcem :)

Tak więc ludzie nie plujcie jadem we wszystko co WAM się nie podoba :)

Ale to je MPC...

No tu przyznam ci rację. Polska taki ród że polak lubi być chwalony to mosz. Ale z tego co poczytałem na jej fb i w tv to jest jaka jest. A no cóż Rojo nie jest vlogerem a ona tak więc a we vloga pokazuje się swoje zdanie zachowanie itp....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...