Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BanWave

Ganji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wierze... Moje świeże konto Platyna V wbite też dostało dziś bana....

Używałem tylko i wyłącznie L# i zwykłe combo. Więc bany lecą za L# a nie Bola.

Święty czas skończyć z tym LoLem.

No dokładnie, jedyne co użyłem na moim koncie to L#  zwykłe najprostsze skrypty, koniec z lolem, pobawie się czymś nowym xD

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wierze... Moje świeże konto Platyna V wbite też dostało dziś bana....

Używałem tylko i wyłącznie L# i zwykłe combo. Więc bany lecą za L# a nie Bola.

Święty czas skończyć z tym LoLem.

Za bola również

Mój plays zaczyna się od twojego błędu

~BestHooks

BestHooks_eune_412_2_nozg.png

Opublikowano

Najlepsze jest to, że konto było expione bez L# i przez ostatnie 2 miesiące nie było używane. Tylko wczoraj szybko wbiłem Platynę.

Ostatni patch musiał coś wprowadzić.

Opublikowano
C**j dostałem bana, ale ta przyjemność że zabijałem kolesia na respie pozostanie.

pie*****  3 rankedy od 24 do 2:20 jinx z baseultem 30-3,  25-2,  28-1 - przynajmniej godnie sie pozegnałem :)

dziwne bo na smurfie zamiast bana dostałem skórkę :D

Opublikowano

Hmm no cóż bywa też dostałem bana i ani trochę nie byłem zdziwiony nawet się nie zdenerwowałem tylko gdy zobaczyłem bana to w myślach pomyślałem "No to fajnie" sprawdziłem e-maila i MPC forum zobaczyć ten płacz :D

Około 300zł Plat I poszłoo ;c. Ale może i to dobrze, rodziców przestane denerwować przynajmniej "MAMO ALE LOLA NIE DA SIĘ ZAPAŁZOWAĆ" haha :P Chociaż trochę smutno się robi jak się wspomni o tych premade 5v5 z ziomkami z osiedla :P W sumie i tak już nikt z moich kolegów nie gra w lola a jak gra to bardzo mało. 

Chociaż nie rozumiem niektórych osób przecież gdy cheatujesz musisz się liczyć z tym że dostaniesz bana ;). Ja w sumie grałem tylko 4 dni na L# I tyle. 3 lata wpizduuu za 4 dni :D

Opublikowano

P********y riot jak ktoś chce lag exploit tobkirwa pw, niszczymy grę Kappa

Opublikowano

Oszczędność nie popłaca a mogłem kupić znów bola i pykać na nim ... Kto wiedział, oczywiście co się stało ? Jodus skopał Robotę 

Wow, kumpel mi pozyczyl konto i tez zostalo zbanowane a nie wlaczylem tam sharpa ani razu tylko mam stale ip, gg rito.

Banowali powiązane musi napisac ze jest twoim bratem nie stac was na 2 komputery i on jechał czysto inaczej bb ub

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

Ja też nie płaczę. Wiedziałem, że kolejny ban wave  nadejdzie a moi znajomi mnie wyśmiewali bo oni nie wierzą w bany za czitowanie :D

Na szczęście poza LoLem mam Ps3 i 100 gier na dysku twardym :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...