Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BanWave

Ganji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1900 ZŁ R.I.P. K***a ide sie chyba powiesic :(

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Spoczko wydałem więcej po 2 dniach przejdzie. Ba dziś dostałem bana na nowe konto na które też już ładowałem rpki. xD

A jeszcze wczoraj pisalem do kolegi ze "Jutro pogramy ranki do północy"...

Nawet moim nowym skinem do corkiego sie nie nacieszylem ;( Scriptopeia (konto z volibota) tez ma bana. Nie mam pojęcia do mam teraz zrobic ze sobą. Ide do szkoly zaraz. Chyba zaczynam nowy okres w moim zyciu... Moze to i nawet dobrze...

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

A jeszcze wczoraj pisalem do kolegi ze "Jutro pogramy ranki do północy"...

Nawet moim nowym skinem do corkiego sie nie nacieszylem ;( Scriptopeia (konto z volibota) tez ma bana. Nie mam pojęcia do mam teraz zrobic ze sobą. Ide do szkoly zaraz. Chyba zaczynam nowy okres w moim zyciu... Moze to i nawet dobrze...

I bardzo dobrze. Ja teraz czituje w Cs: Go. :D POLECAM. :D

Opublikowano

I bardzo dobrze. Ja teraz czituje w Cs: Go. :D POLECAM. :D

Daj mi tego k***a czita porozpierdalam innym maczmejkingi!!! Btw juz jednego overwatcha dostalem xD Wiec mam 2 acc

Opublikowano

Daj mi tego k***a czita porozpierdalam innym maczmejkingi!!! Btw juz jednego overwatcha dostalem xD Wiec mam 2 acc

Ja już dostałem 3. xDDDDDDDDDDDDD Teraz kolejne konto. :D Jak coś oć pw. Bo nie potrzebne nabijanie postów. :P

Powiem wam tylko tyle za  niedlugo bedzie pacz na L# ja juz mam nowe konto xD ale wbijam jakas platyne diamenta V/IV i selam 

Na main d1 teraz rozegrałem 20 meczy p5 +36lp za wina i ban. Według mnie nie ma to sensu. :P

Opublikowano

@Cytrusowy_Szop

C**j mnie posty :D Dawaj czita najlepiej aimbota bym gre w 5 minut skonczyl. Wyslij na PW

@Edit

Ludzie, na stronie lola jestem normalnie zalogowany. To znaczy ze jest jeszcze jakas szansa? :O

Opublikowano

U mnie nawet konto na którym nie używałem l# (dla porównania efektów pracy oraz lenienia się :D ) i nie logowałem się na nie od miesiąca. Nagle dostało bana. Pozdr Rito. Idę na hale pograć z kolegami w piłkę. Przynajmniej można wtedy o tym zapomnieć. Bawcie się dobrze.

Opublikowano

I to jego "przeoczenie" kosztowało niektórych ludzi pare tysięcy xD

Nie musiałeś pobierać, ani używać L#.

Także dostałem bana na kilkadziesiąt kont, i co z tego?

Mam obwiniać twórcę o to, że to ja używałem L#? Bez przesady.

eSwH2k3.png

Opublikowano

Nie ma co obwiniać twórcy. Nasza wina, że na takim programiku działaliśmy. Fajnie sie grało, ale pora skończyć z tym syfem. :v

Opublikowano

Jednak nie były to bany po ip

Miałem swojego "drugiego maina", jeśli grałem na L# to żeby zalogować się na tego maina to restowałem kompa. Mam nadzieje że to konto zostanie już czyste :3 

Taki paradoks ręcznie wbijam mastera, a na wpomagaczach nie mogłem wyjść z D1 -.- 

Wszystkie konta co bociłem po ostatnim banie dostały perma fakt używałem ich na innym kompie. 

Ciężkie życie czitera xD

Opublikowano

Nie musiałeś pobierać, ani używać L#.

Także dostałem bana na kilkadziesiąt kont, i co z tego?

Mam obwiniać twórcę o to, że to ja używałem L#? Bez przesady.

Ja nikogo nie obwiniam, szczerze mówiąc byłem przygotowany na bana ale ten płacz niektórych i najazd na joduske ze sprzedał nas do riotu to masakra :)

A i jodus pisał kiedyś ze zanim wypuści update sprawdza zabezpieczenia kilka razy no ale ludzie chcieli szybko update to mają xD

Kpiną jest też to ze te bany posypały się tak późno ;/

Opublikowano

Pozdrawiam Plat 3 banned :/

wiecie co jest najlepsze ? miałem maina na którym nawet razu nie grałem na bolu czy l# a patrze i tam też ban WTF

Dziwne, używałem L# na jednym koncie, wchodzę na obydwa konta - ban.

Jechali po powiązanych.

eSwH2k3.png

Opublikowano

Jechali po powiązanych.

no kur.... specjalnie nie używałem na tym drugim koncie nic bo wydałem tam gruby hajs ..... a tu ban za nic ... no rozumiem na tym pierwszym bo tam leciałem na L# ale wydałem tam grosze...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...