Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BanWave

Ganji

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 110
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

K***A MAĆ MOJE KONTO MÓJ XERATH ZAGRAŁEM TYLKO 20 MECZY I BAN POLECIAŁ, KONTO 700ZŁ POSZŁO SIĘ J**** ._. NIE WIEM CZY PLAKAC ZE ZACZALEM TO ROBIC CZY SIE  Z TY POGODZIC, BO BYLO NIE CZITOWAC, ALE W SUMIE TO TYLKO GRA, I TAK BY TYCH PIENIEDZY NIE ODZYSKAL...

NIE WIEM CZY TO MA Z CZYM WSPÓLNEGO ALE WCZORAJ DOSTAELEM CHYBA OD JAKIEGOS GOSCIA TICKETA GDZIE BYLO WIDAC JAK ROBIE ult perfekt i nagle przeskakuje... na 0 delay obvious scripting..

Rekrut
Opublikowano

Wiecie co jest najśmieszniejsze, że konto na którym grałem kilka razy nie dostało bana, a main już tak (Platyna 3). Ciekaw jestem na jakiej zasadzie to było banowane hmm.. PS. Ludzie nie ma co płakać... ;)

Opublikowano

no kur.... specjalnie nie używałem na tym drugim koncie nic bo wydałem tam gruby hajs ..... a tu ban za nic ... no rozumiem na tym pierwszym bo tam leciałem na L# ale wydałem tam grosze...

Może spróbuj napisać do supportu, że to nie są twoje 2 konta, tylko 1. Np że masz brata i nie stać was na drugi komputer i co to on tam sobie używa to jego sprawa itd A na tym twoim czystym że to twoje. Szanse są prawie zerowe, ale może coś ugrasz :)

Opublikowano

K***A MAĆ MOJE KONTO MÓJ XERATH ZAGRAŁEM TYLKO 20 MECZY I BAN POLECIAŁ, KONTO 700ZŁ POSZŁO SIĘ J**** ._. NIE WIEM CZY PLAKAC ZE ZACZALEM TO ROBIC CZY SIE  Z TY POGODZIC, BO BYLO NIE CZITOWAC, ALE W SUMIE TO TYLKO GRA, I TAK BY TYCH PIENIEDZY NIE ODZYSKAL...

NIE WIEM CZY TO MA Z CZYM WSPÓLNEGO ALE WCZORAJ DOSTAELEM CHYBA OD JAKIEGOS GOSCIA TICKETA GDZIE BYLO WIDAC JAK ROBIE ult perfekt i nagle przeskakuje... na 0 delay obvious scripting..

To nie przez ticketa.

Też dostałem xD

Jak odbanować?

Sposób Selexa czy co? xD

Nie od banujesz nie ma tak dobrze...

Opublikowano

20 meczy cassio w tym sezonie z czego wszystkie na pakietach.....bana nie ma :D jupi <3

Uważaj, też tak sądziłem, nawalałem,,, i ban poszedł K***A... za 8 banwave w historii z tych większych..

Opublikowano

Mnie ciekawi na jakiej zasadzie do tego doszli - przeciez LoL nie ma aktywnego AC tylko VAC, lub Hackshield. Ma tylko jakieś gówno przeciwko zoomhackom z tego co wiem.

Rekrut
Opublikowano

Mnie ciekawi na jakiej zasadzie do tego doszli - przeciez LoL nie ma aktywnego AC tylko VAC, lub Hackshield. Ma tylko jakieś gówno przeciwko zoomhackom z tego co wiem.

Zapewne dodali coś nowego, a joduska przeoczył być może.

Opublikowano

czyli tylko bany poleciały za L# ?? czy za bola też ??

bo nie wiem czy kupić BoLa vip ? opłaca się? czy też bany lecą?

4 moich kolegów mają permy za bola

Jak najłatwiej rozpoznać bolowca ? 

Ogromny skok skilla ^.^

Mój plays zaczyna się od twojego błędu

~BestHooks

BestHooks_eune_412_2_nozg.png

Opublikowano

H** z kontami:D  mnie ciekawi jak oni te bany zakładali  i jak sprawdzali z skoro kilka osob juz się wypowiedziało na l#sharpie ze tam gdzie sharpowali bana  nie ma a na innym nobku maja bany :D ogolnie nie sharpowalem po 5.2 :D a jednak mam bana czyli to cos musialo byc wczesniej :)

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

Nie ma ani krzty po takim mass banie odrazu automat będzie Ci odpisywał ze maja nieskazitelny dowód ze waliłeś na 3rd tool 

Jesli masz troszke Hajsiwka to Polecam wow'a z dobra gildia naprawde miło mozna spedzac czas.
Jeśli zaś jesteś pusty z Hajsem moze priv do wowa, Metin, Tibia, Cs Go.

Az Tak sobie myślę co ja będę teraz robił po powrocie do domu ;3 
Chyba się uczył, zamiast wbijać Challengera zdobędę stypendium naukowe ;3

​Zna ktoś jakis fajny skrypcik na fizykę rozszerzona ?

Nie polecałbym privów WoWa, bo jest z nimi coraz gorzej. Coraz mniej konkretnych serwerów a więcej bubli typu MoltenWoW i jemu podobnych, a polska scena priów leży i robi pod siebie.

Takie życie, nie opłaca się grać na ułatwiaczach. :P

Opublikowano

EUNE:

Gold 5

Silver 5 

Unranked

Unranked 

5lvl

10lvl

7lvl

nawet k***a te 3 low lvle z ktorych chailem sobie refy zrobic zbanowali cwele -.-

KYhRd.png

Opublikowano

Nie wierze... Moje świeże konto Platyna V wbite też dostało dziś bana....

Używałem tylko i wyłącznie L# i zwykłe combo. Więc bany lecą za L# a nie Bola.

Święty czas skończyć z tym LoLem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...