Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pan Janusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałam na  s2 i teraz na becie też trochę, więc mogę się wypowiedzieć. ^^

zastanawiam sie czy nie wejsc na serwer, ale te posty nie sa korzystne dla was ..

zapytam wiec wprost (osob grajacych na poprzednich odslonach)
is drogi tz. ? jak drogi ? Osobiście na s2 nie wydałam ani złotówki na is, bo w grze można kupować zwoje sm. Więc wystarczy zbierać yangi. :P 
czy byly przewalki na hajs itd.? Nie było 
czy bylo navi na serwie ? Nie :>
czy exp nie byl zbyt dlugi? Na początku jest łatwo, później już się robią schody. Wbiłam na s2 na dwóch postaciach 200lvl, może nie max bo wtedy było 220max, ale długo mi to nie zajęło :P
czy z ulepszaczami jest hardcor ? (chodzi mi o ilość, która leci i ile potrzeba) Zależy od szczęścia, jeżeli często Ci będzie palić to przerąbane, bo można się pochlastać xD Dużo trzeba, ale jeżeli od razu zaczniesz dropić, to nie będziesz miał problemów. ;]
i czy administracja zna sie na rzeczy? (czy sa dobrzy w tym co robia ? i czy ciezko pracuja?) Starają się jak tylko mogą. 

a teraz dla administracji:
jak wyglada z ulepkami ?
gdzie dropi truta?
w ile wbije max lvl ? (srednio)
czy naprawde az tak duzo broni/zbr musieliscie dac ? ;/ za duzo tego a polowa jest wstretna

Dzieki za odpowiedz ale poczekam na opinie graczy :)
juz tyle razy wtopilem z serwerem ze glowa boli wiec wole poczekac na opinie i zastanowic sie 10x zanim zaczne grac;)

jak narazie widze 2 pozytywne opinie;) poczekam jeszcze troche ale zapytam do kiedy jest open beta? od poniedziałku, chyba ;d
i na jakiej zasadzie sie odbywa ? Ludzie grają i przy okazji sprawdzają czy expiąc dropiąc lub robiąc cokolwiek innego nie pojawiają się jakieś bugi :P
dostaje sie lvl czy samemu wbija? Była zamknięta beta, na której się dostawało, potem otwarta, która trwa nadal, na której samemu się expi i wszystko zdobywa.
dungeony sa otwarte ? (przepustki w sklepach?) Otwarte, wystarczy pt
czy ulepszacze sa w jakims shopku ? (do testowania pvp) Nie
czy jest priv dt ? jesli tak to czy sa na nie jakies przepustki ? Nie ma, w sumie nie ma po co tam chodzić :P
ile jest max hp? (chodzi mi o full hp z bonow i eq na max lvl)  Oj nie pamiętam :P
czy zmienialiscie heallera? (zawsze o to pytam bo to moja ulubiona postac a na wiekszosci serwerow jest ona do du*** :D) Nie wiem 

wbilem na bete ale tylko chwilke zabawilem ;/
tutaj bedzie sie ciezko gralo 
1.spoty na mapie 80+ sa male (sa tylko 2 miejsca gdzie da rade w miare wbijac) na officialu nie widze expa od 80 lvl i do 80 lvl tak samo .. - teraz na becie wbiłam 150, tak dla zabicia czasu i nie zgodzę się z Tb co do mapki 80 :> Szybko leci tam exp, więc zwiększanie spotów jest zbędne. 
2.na mapce 80+ nie ma dropu z metkow 90 - jest, wystarczy założyć rękawicę:>
3.misja od biologa zbugowana (nie leci ,,glina") - leci, tylko najlepiej zrobić tą misję na lvlu, na który dostałeś tą misję, na wyższym bardzo ciężko wydropić. 
4.misje sa lipne troche bo poczatkowe z metinami to bedzie masakra (nie zwiekszyliscie respu tych metkow) - od tego jest kilka chaneli, na s2 nie było problemów z tym :>
5.dungeony na 2 osoby ?! really? po co to komu? nie chce mi sie jakos specjalnie robic dodatkowego konta - samotnicy będą musieli poszukać towarzystwa ;> jak dla mnie dobra opcja. 
6.z bosa na mapie 80 nie ma dropu (same yang na glebe) - jest drop, wystarczy założyć rękawicę, bo bez to rzadko kiedy coś poleci.
7.kasa do 30 lvl nie leci praktycznie - tu się zgodzę, coś słabo z nią 
8.spoty na mapie 60 + sa tragiczne i strasznie malo tam expa leci (wbije tam 20 osob i wszystko zajete ale i tak 6 spotow nadaje sie tylko do expa czyli multi ksucie i po 10 osob na spocie)
ogolnie serwer moze byc dobry ale nie widze tego ulepszania i expa (nie wiem jeszcze jak jest na dalszych mapkach ale do 85 wbilem i odechcialo mi sie ) - na mapce 60lvl szybko exp leci, także nie widzę problemu w tym, że spoty są takie jakie są:> Expienie do 150 nie jest złe, później jest gorzej. :P

229401491222156497913.gif

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale mnie irytują zbóldu*ione Gimbusy które nie potrafią z tego co widze nawet wbić 100 LvL'a na Privie.
Edycja s1 s2 s3 s4 Pieprzenie o szopenie równie dobrze Harion mógł wydać ten serwer pod inną nazwą zobaczylibyście prezentacje i by było mokro ...
To że serwer startuje po raz kolejny to chyba dobrze ? Dopracowany odświeżony , a jak nie pasuje proste W**********(Nie Grajcie :D).
Nie patrzcie na posty bóldupiących się dzieci które nie potrafią grać bez taniego IS bo przecież IS jest najwarzniejszy na Privach ,nikt wam nie każe wydawać pieniędzy Harion nie stoi nad wami i nie mówi KUP SM ! ...
Wystarczy poświęcić troche więcej czasu i obejdzie sie bez IS ,a chyba o to chodzi żeby gra zabierała czas i sie nie znudziła po miesiącu.

Zapraszam na Serwer i Gwarantuje Dobrą Zabawe Na Wiele Miesięcy :D.

wwgh.png

Opublikowano

Witajcie, dzisiaj zrobiliśmy min. takie rzeczy:

- Zwiększone grupy na mapie 80

- Dodane respy na mapie 140

- Dodane moby na mapie 180

Dzięki temu spoty są nieco większe niż były, pozostałe mapy są ok.

Kolejną rzeczą jaką dodaliśmy jest możliwość bezpośredniego otwarcia okna rozmowy po kliknięciu na shoucie.

Pozdrawiam, jutro pojawi się oficjalna już prezentacja :)

sygna.jpg

Opublikowano

Wbiłem, pograłem kilka godzin na otwartej becie i dobiłem 120 level i powiem że gra się przyjemnie, interfejs jest zmieniony zdecydowanie na przyjemniejszy od poprzedniego. ;) Można się dowiedzieć kiedy będzie oficialny klient gry dostępny do pobrania na stronie, bo fajnie by było pobrać go wcześniej przed startem by być gotowym. Z tego co słyszałem to wiele youtuberów nagrało już zapowiedzi i będą gameplaye więc podejrzewam że na liczniku online bedzie spora cyferka ;D

Pozdrawiam :P

# CASE: GELID DARKFORCE           # RAM: ADATA 7-7-7-20 3X2   # PSU: Thermaltake 730 SE
# Mouse:ZOWIE FK2 2012   # CPU: I7 920 4,20GHZ  # SOUNDCARD: Creative Sound Blaster X-FI XtremeGamer
# Mousepad: SteelSeries QcK +        # CPU COOLER: PROLIMATECH MEGAHALEMS REV 2.0 SILVER
# Headset: SteelSeries 5hv2 White    # MOTHERBOARD: P6T DELUXE V2   # CARD: GTX 580 MSI TWIN FROZR
# Keyboard: TESORO DURANDAL ULTIMATE MOBA  # MONITOR: SAMSUNG 85 HZ DUNNO MODEL  # HD: SSD 128 KINGSTON,BE WD1003FZEX 1TB

Opublikowano

@Hequito^^

Nawet się nie szykuj na ten serwer bo przejdziesz się tak samo jak przejechaliśmy się na Nestium...

Harion czekam na shive s4 w ktorej bd usunięte te zjebane mapy i normalne spoty ;)

Ja tak mysle, ze to dopiero bedzie w s6 :D.

Opublikowano

Kiedy oficjalny start?

Jak z reklamą?

Oficjalny start pisze na fb ze w sobote co do reklamy z tego co słyszalem poza promowaniem na fb harion ma ok 15youtuberów

33748387117269464751.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...