Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pan Janusz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Taka ładna zapowiedź :) znów zachęcą wiele osób, bo server naprawdę wygląda epicko, ale zarobią kaskę i po 1/2 miesiącach server wyłączą.......

Nie Pozdrawiam ;x

sygn2.jpg

Opublikowano

Taka ładna zapowiedź :) znów zachęcą wiele osób, bo server naprawdę wygląda epicko, ale zarobią kaskę i po 1/2 miesiącach server wyłączą.......

Nie Pozdrawiam ;x

Jeśli tylko będziecie grać nie mamy zamiaru niczego wyłączać, poprzednia odslona stała pół roku więc nie mówcie, że wyłączamy po 1-2 mscach.

Prosze nie te itemy ktore wygladaja jak gowno :)

Te na 1lvl itd.

Juz lepiej wstawcie zwykly miecz, glewie, sztyle, dzwon

Przeżyjesz te 5 min expa do 30 lvla :D

Takie małe info ode mnie, najprawdopodobniej oficjalny start serwera odbędzie się już w ta sobotę!

No chyba, że do tego czasu coś pójdzie nie tak, jednak myślę, że wszystko będzie tak jak powinno :)

Pozdrawiam!

sygna.jpg

Opublikowano

Nie w ta sobote ! za tydzien :)

Pozdrawiam :)

Serwer mamy praktycznie skończony,

myślę, że nie ma już na co czekać, osoby które mają teraz ferie też pewnie by chciały pograć :D

sygna.jpg

Opublikowano

zastanawiam sie czy nie wejsc na serwer, ale te posty nie sa korzystne dla was ..

zapytam wiec wprost (osob grajacych na poprzednich odslonach)
is drogi tz. ? jak drogi ?
czy byly przewalki na hajs itd.?
czy bylo navi na serwie ?
czy exp nie byl zbyt dlugi?
czy z ulepszaczami jest hardcor ? (chodzi mi o ilosc, ktora leci i ile potrzeba)
i czy administracja zna sie na rzeczy? (czy sa dobrzy w tym co robia ? i czy ciezko pracuja?)

a teraz dla administracji:
jak wyglada z ulepkami ?
gdzie dropi truta?
w ile wbije max lvl ? (srednio)
czy naprawde az tak duzo broni/zbr musieliscie dac ? ;/ za duzo tego a polowa jest wstretna

Dzieki za odpowiedz ale poczekam na opinie graczy :)
juz tyle razy wtopilem z serwerem ze glowa boli wiec wole poczekac na opinie i zastanowic sie 10x zanim zaczne grac;)

Opublikowano

zastanawiam sie czy nie wejsc na serwer, ale te posty nie sa korzystne dla was ..

is drogi tz. ? jak drogi ?

czy byly przewalki na hajs itd.?

czy bylo navi na serwie ?

czy exp nie byl zbyt dlugi?

czy z ulepszaczami jest hardcor ? (chodzi mi o ilosc, ktora leci i ile potrzeba)

i czy administracja zna sie na rzeczy? (czy sa dobrzy w tym co robia ? i czy ciezko pracuja?)

jak wyglada z ulepkami ?

gdzie dropi truta?

w ile wbije max lvl ? (srednio)

czy naprawde az tak duzo broni/zbr musieliscie dac ? ;/ za duzo tego a polowa jest wstretna

Czy drogi? Zalezy dla kogo, mamy o tyle lepiej, że kupując peta czy fryzke masz ją na całą grę, a nie na np. 7dni.

Navi zadnego nie było i nie będzie, bo dostęp do tego mam tylko ja, no chyba ze cos testowaliśmy na becie itp to gracze dostawali zeby szybciej sprawdzić dungi itp.

Exp jest na początku szybki, potem wolniejszy żeby nie wbijać maxa w 2 dni tylko nieco dłużej :P

Zależy od szczęścia, na większości map respią się po 3 bossy co 15-20 min zatem jest ich dosyć sporo.

Teraz zauważyłem ze to pytania do graczy ale na te kilka już odpowiedz zostawie.

Truta dropi ze szkaty ripa, a szkata z dungów bądź szkat blasków.

Max lvl zależy od tego ile grasz, ciężko mi stwierdzić.

Jaki typ serwera tyle broni, ciezko by bylo zrobic easy z 2 setami broni bo by się szybko znudził :P

Pozdrawiam!

sygna.jpg

Opublikowano

Yo , jedziecie po serwerze jak po psie nie grając pewnie nawet na becie wszystko jest dopracowane ,aż chce sie grać ludzi na TS już jest nie mało.
Na serwie dodane jest dużo rzeczy których nie było i nie ma nigdzie do tej pory na innych serwerach.
Nie pasuje ? Proste ! Nie grajcie ja czekam z niecierpliwością aż będzie Official.
Co do kontaktu z [GA] itp. jest doskonały bezproblemowy i szybki więc o co wam chodzi :D.

Zluzujcie gacie i do zoabczenia w Jinno :D

wwgh.png

Opublikowano

is drogi tz. ? jak drogi ? - DOSTOSOWANY, ITEMY STAŁE
czy byly przewalki na hajs itd.? - NIC NIE ODNOTOWALIŚMY
czy bylo navi na serwie ? - TYLKO ADMINISTRACJA
czy exp nie byl zbyt dlugi? - WYMAGAJĄCY EXP, ALE DLA CHCĄCEGO NIC TRUDNEGO
czy z ulepszaczami jest hardcor ? (chodzi mi o ilosc, ktora leci i ile potrzeba) - MINI HARDCORE :)
i czy administracja zna sie na rzeczy? (czy sa dobrzy w tym co robia ? i czy ciezko pracuja?) - ZNA SIĘ NA RZECZY BARDZO DOBRZE

jak wyglada z ulepkami ? - DROPISZ NA MAPACH Z METINÓW I BOSSÓW
gdzie dropi truta? - SZKATA RIPA, DUNGEON 200LVL+
w ile wbije max lvl ? (srednio) - TYDZIEŃ

36312214307482163419.jpg

Opublikowano

jak narazie widze 2 pozytywne opinie;) poczekam jeszcze troche ale zapytam do kiedy jest open beta?
i na jakiej zasadzie sie odbywa ?
dostaje sie lvl czy samemu wbija?
dungeony sa otwarte ? (przepustki w sklepach?)
czy ulepszacze sa w jakims shopku ? (do testowania pvp)
czy jest priv dt ? jesli tak to czy sa na nie jakies przepustki ?
ile jest max hp? (chodzi mi o full hp z bonow i eq na max lvl) 
czy zmienialiscie heallera? (zawsze o to pytam bo to moja ulubiona postac a na wiekszosci serwerow jest ona do du*** :D)

Opublikowano

jak narazie widze 2 pozytywne opinie;) poczekam jeszcze troche ale zapytam do kiedy jest open beta? - ZOBACZ WCZEŚNIEJSZE WYPOWIEDZI, WIELE POPARCIA WŚRÓD GRACZY :)
i na jakiej zasadzie sie odbywa ? - BETA DO PIĄTKU, POTEM START W SOBOTĘ OFICIALA
dostaje sie lvl czy samemu wbija? - NA BETE SAMEMU
dungeony sa otwarte ? (przepustki w sklepach?) - WYSTARCZY BYĆ W PT
czy ulepszacze sa w jakims shopku ? (do testowania pvp) - NIE MA, SAMEMU TRZEBA ZDOBYĆ
czy jest priv dt ? jesli tak to czy sa na nie jakies przepustki ? NIE MAMY DT 
ile jest max hp? (chodzi mi o full hp z bonow i eq na max lvl)  - Z 300TYŚ
czy zmienialiscie heallera? (zawsze o to pytam bo to moja ulubiona postac a na wiekszosci serwerow jest ona do du***  :D) NA HEALERA NARZEKALI

36312214307482163419.jpg

Opublikowano

Ktory to juz start tego czegos? 4? Nie, ja juz wam nie zaufam i nie polecam.

ZR_o79.gif

Opublikowano
Ktory to juz start tego czegos? 4? Nie, ja juz wam nie zaufam i nie polecam.

Nie 4 tylko 3. A poza tym mogłaby zostać 1 edycja serwera ale graczy byłoby z 10. Każdy start poprzedzony jest tym, że wszyscy gracze dobrowolnie odeszli z serwera, gracze skaczą z kwiatka na kwiatek z serwera na serwer, możemy startować pod inna nazwą ale to nie miałby sensu, po co się ukrywać, każdy serwer który startuje niesie za sobą serwer który upadł od danego technika ale zmieniają nazwę i nikt nie ma do nich pretensji za piąty start. Z każda naszą edycją serwer staję się coraz lepszy i mamy nadzieję, że ta edycja będzie jak najdłużej...

36312214307482163419.jpg

Opublikowano

W s2 prezentacji też tak było jak ludzie piszą. Na becie wszystko cacy ,a później sami zobaczą :3.

Hehe, ale ludzie się przejadą jak zagraj na officjalu i wydadzą hajs na is :D.

Nie polecam

Opublikowano

W s2 prezentacji też tak było jak ludzie piszą. Na becie wszystko cacy ,a później sami zobaczą :3.

Hehe, ale ludzie się przejadą jak zagraj na officjalu i wydadzą hajs na is :D.

Nie polecam

Przy starcie s2 nie było praktycznie żadnych większych bugów więc gracze nie mają prawa narzekać na jakość stworzonego serwera,

to już inna sprawa, że niektórym może nie chce się expić bądź może chcieli by wszystko dostać odrazu na start +9.

Serwer zapowiada się znakomicie, będę grał na pewno! :)

Zapraszamy!

Niebawem zapowiedzi od kolejnych youtuberów, mamy nadzieje ze taka reklama pomoże nam zdobyć większą ilość graczy!

Pozdrawiam i zapraszam na oficjalny już start :)

sygna.jpg

Opublikowano

wbilem na bete ale tylko chwilke zabawilem ;/
tutaj bedzie sie ciezko gralo 
1.spoty na mapie 80+ sa male (sa tylko 2 miejsca gdzie da rade w miare wbijac) na officialu nie widze expa od 80 lvl i do 80 lvl tak samo ..
2.na mapce 80+ nie ma dropu z metkow 90
3.misja od biologa zbugowana (nie leci ,,glina")
4.misje sa lipne troche bo poczatkowe z metinami to bedzie masakra (nie zwiekszyliscie respu tych metkow)
5.dungeony na 2 osoby ?! really? po co to komu? nie chce mi sie jakos specjalnie robic dodatkowego konta
6.z bosa na mapie 80 nie ma dropu (same yang na glebe)
7.kasa do 30 lvl nie leci praktycznie 
8.spoty na mapie 60 + sa tragiczne i strasznie malo tam expa leci (wbije tam 20 osob i wszystko zajete ale i tak 6 spotow nadaje sie tylko do expa czyli multi ksucie i po 10 osob na spocie)
ogolnie serwer moze byc dobry ale nie widze tego ulepszania i expa (nie wiem jeszcze jak jest na dalszych mapkach ale do 85 wbilem i odechcialo mi sie )

Opublikowano

@Hequito^^

Nawet się nie szykuj na ten serwer bo przejdziesz się tak samo jak przejechaliśmy się na Nestium...

Harion czekam na shive s4 w ktorej bd usunięte te zjebane mapy i normalne spoty ;)

Opublikowano

1.spoty na mapie 80+ sa male (sa tylko 2 miejsca gdzie da rade w miare wbijac) na officialu nie widze expa od 80 lvl i do 80 lvl tak samo .. - MAŁE? w 2H SAM WBIŁEM 100 LVL
2.na mapce 80+ nie ma dropu z metkow 90 - TESTOWAŁEM, DROPI WSZYSTKO CO MA DROPIĆ
3.misja od biologa zbugowana (nie leci ,,glina") - PEWNIE NIE WIESZ GDZIE SZUKAĆ TYCH MOBÓW
4.misje sa lipne troche bo poczatkowe z metinami to bedzie masakra (nie zwiekszyliscie respu tych metkow) - NIE MA WIELU MISJI A KAŻDA JAKA JEST POMAGA GRACZOM NA START
5.dungeony na 2 osoby ?! really? po co to komu? nie chce mi sie jakos specjalnie robic dodatkowego konta - ZAGRAJ SOBIE W SAPERA JAK CHCESZ SAM GRAĆ :)
6.z bosa na mapie 80 nie ma dropu (same yang na glebe) - ULEPSZACZE Z + LECĄ NORMALNIE 
7.kasa do 30 lvl nie leci praktycznie - YANGI SĄ DOSTOSOWANE DO LVL
8.spoty na mapie 60 + sa tragiczne i strasznie malo tam expa leci (wbije tam 20 osob i wszystko zajete ale i tak 6 spotow nadaje sie tylko do expa czyli multi ksucie i po 10 osob na spocie)
ogolnie serwer moze byc dobry ale nie widze tego ulepszania i expa (nie wiem jeszcze jak jest na dalszych mapkach ale do 85 wbilem i odechcialo mi sie ) - http://scr.hu/58om/n3s6w

Nawet się nie szykuj na ten serwer bo przejdziesz się tak samo jak przejechaliśmy się na Nestium...

Harion czekam na shive s4 w ktorej bd usunięte te zjebane mapy i normalne spoty

Nie wiem czemu porównujesz Nestium do nas, ich posklejane 4 clienty w 1 z setką bugów ... A nasz stabilny, testowany wielokrotnie. Nie zawiedziecie się :)

36312214307482163419.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...