Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pan Janusz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proszę Cię, serwer był typowo pod is, nie dało się tam ugrać pvp bez is.

Nie wiem jak możesz twierdzić, że typowo IS skoro w grze można było kupić większość rzeczy, a handel kuponami SM był cały czas dostępny.

Serwer już kiedyś był, widzę, że jest znowu. Chłopcy uczyli się ode mnie. Tylko Is trochę za drogi, ogólnie source zmienia postać rzeczy, to już nie ten sam METIN co kiedyś. Pozdrawiam.

No ja sie na pewno od ciebie niczego nie uczylem, co do metina wszystko się zmienia i to wiadome, że dzisiejsze serwery już praktycznie nigdy nie będą takie jak 4 lata temu.

Jeśli macie jakieś pytania odnośnie samej gry piszcie w postach.

sygna.jpg

Opublikowano

Polecam, Team serwera tworzą sympatyczne osóbki. ;)

Graczy nie brakowało, nic tylko zagrać! :> 

Opublikowano

To ile będzie stala ta edycja?

Serwer jest żałosny, na start będzie 1K potem coraz mniej, az w końcu padnie i będą zapowiadac s4, które będzie oczywiście inne i będzie miało mnóstwo nowości! Nie polecam

Opublikowano

Grałem na pierwszej odsłonie serwera,że tak powiem. Przyznam,że grało się przyjemnie. Mimo tego,że strasznie ciężko było ulepszyć niektóre rzeczy na wyższym lvl'u.

Być może zawitam i tutaj,mam dobre wspomnienia z serwera :)

Pozdrawiam top1 YAN , BruS :)

Ps. Rozumiem,że SM przepadły ?

Opublikowano

Grałem na pierwszej odsłonie serwera,że tak powiem. Przyznam,że grało się przyjemnie. Mimo tego,że strasznie ciężko było ulepszyć niektóre rzeczy na wyższym lvl'u.

Być może zawitam i tutaj,mam dobre wspomnienia z serwera :)

Pozdrawiam top1 YAN , BruS :)

Ps. Rozumiem,że SM przepadły ?

Na 1 odsłonie było o wiele mniej bossów na mapach itp. niż aktualnie.

SM oczywiście przepadły, jednak na naszym FB są praktycznie teraz codziennie konkursy i możesz coś ciekawego zgarnąć.

Pozdrawiam!

sygna.jpg

Opublikowano

Proszę Cię, serwer był typowo pod is, nie dało się tam ugrać pvp bez is.

Na wszystko z isa dało rade zarobic w 2 dni o ile znało sie sposoby. Trzeba było sie przęmęczyć aby mieć coś "Za darmo" a nie za hajs rodzicow :P więc nie rozumiem twojego rozpaczenia.

Na każdej odsłonie grałam, więc na tej pewnie też zawitam. Może po raz 3 spotkam te same mordy.

Wypada tylko pozdrowic VARIS hehszky

Trwogi się juz nie ulepsza? ;v

Opublikowano

Widać nie chciało wam sie robić jednego peta pod pvp trzeba jebnąć 4 na klase więcej hajsu wpadnie co nie ?

Lepiej komentować niż sprawdzić.

Każdy z 4 petów daje na ludzi + bonus dla danej postaci czyli INT, WIT, ZRE bądź siła.

Zatem wystarczy 1 pet, a nie jak mówisz 4.

Na wszystko z isa dało rade zarobic w 2 dni o ile znało sie sposoby. Trzeba było sie przęmęczyć aby mieć coś "Za darmo" a nie za hajs rodzicow :P więc nie rozumiem twojego rozpaczenia.

Na każdej odsłonie grałam, więc na tej pewnie też zawitam. Może po raz 3 spotkam te same mordy.

Wypada tylko pozdrowic VARIS hehszky

Trwogi się juz nie ulepsza? ;v

No i takie podejście mi się podoba, wielu graczy z tego co pamiętam zdobywało sporo kuponów za yangi w grze.

Co do trwogi jest oczywiście, jednak zmieniliśmy jej wygląd ponieważ niektórym tamta wersja się nie podobała :)

Pozdrawiam!

sygna.jpg

Opublikowano

Kiedy Start Bety ? Możecie podać dokładnie termin bo już się nie mogę doczekać, bo serwer jest z*******y i tylko czekać aż wystartuje !

Pozdro.

# CASE: GELID DARKFORCE           # RAM: ADATA 7-7-7-20 3X2   # PSU: Thermaltake 730 SE
# Mouse:ZOWIE FK2 2012   # CPU: I7 920 4,20GHZ  # SOUNDCARD: Creative Sound Blaster X-FI XtremeGamer
# Mousepad: SteelSeries QcK +        # CPU COOLER: PROLIMATECH MEGAHALEMS REV 2.0 SILVER
# Headset: SteelSeries 5hv2 White    # MOTHERBOARD: P6T DELUXE V2   # CARD: GTX 580 MSI TWIN FROZR
# Keyboard: TESORO DURANDAL ULTIMATE MOBA  # MONITOR: SAMSUNG 85 HZ DUNNO MODEL  # HD: SSD 128 KINGSTON,BE WD1003FZEX 1TB

Opublikowano

Kiedy Start Bety ? Możecie podać dokładnie termin bo już się nie mogę doczekać, bo serwer jest z*******y i tylko czekać aż wystartuje !

Pozdro.

Beta otwarta wystartuje jakoś na początku przyszłego tygodnia.

Pozdrawiam!

sygna.jpg

Opublikowano

Nic nowego serwer rusza 3 raz... tym razem Harion dodał 2 nowe wierzchowce i system pasów... Do tego nie zmienił map na niższy lvl które są totalnie zjebane...

Robisz inny serwer jeszcze z tego co widziałem więc raczej serwerek pod hajsik <3

Opublikowano

hahaha Janusz jaki miły w tej prezentacji. Taki pomocy, sympatyczny, otwarty na graczy i ich propozycje.

Jakby ktoś nie wiedział tak samo było w poprzednich "edycjach" tego serwera ? Ile ich było ?

Potem wychodziło szydło z worka i serwer był skończony w oczach graczy zanim tak na prawdę wystartował.

Nie polecam i nie zagram ze względu na ADMINISTRACJĘ. Kolejnej szansy nie dam, ludzie się nie zmieniają...

A to mydlenie oczu w prezce zachowajcie dla siebie i kolejnych naiwniaków :)

Opublikowano

Nic nowego serwer rusza 3 raz... tym razem Harion dodał 2 nowe wierzchowce i system pasów... Do tego nie zmienił map na niższy lvl które są totalnie zjebane...

Robisz inny serwer jeszcze z tego co widziałem więc raczej serwerek pod hajsik <3

A ty jesteś wciąż taki sam głupi, jaki byłeś. Założę się, że grałeś na pierwszej/drugiej odsłonie i nie zdobyłeś nic i sie nie wybiłeś. Także nie rozpaczaj. :P

2e30al1.jpg

Opublikowano

Inny serwer? Projekt został wstrzymany zatem shiva aktualnie jest moim jedynym projektem.

Odnośnie nowości w moich zapisach z prac nad serwem poprawek naliczyłem ok. 40,

Począwszy od zmian świeceń wszystkich zbrojek, poprawieniu questów, zmienieniu systemiu petów i dodaniu możliwości handlu nimi,

zmienieniu wyglądu niektórych rzeczy oraz poprawieniu złych obiektów na mapach, które mogły was czasem blokować,

dodaniu nowego chatu, zmienieniu bonów w bizu, dodania dodatkowego panelu, tych zmian jest jeszcze o wiele wiele więcej,

większości bezpośrednio nie zauważycie, niektóre rzeczy to drobnostki, a inne bardziej wpływające na grę.

hahaha Janusz jaki miły w tej prezentacji. Taki pomocy, sympatyczny, otwarty na graczy i ich propozycje.

Jakby ktoś nie wiedział tak samo było w poprzednich "edycjach" tego serwera ? Ile ich było ?

Potem wychodziło szydło z worka i serwer był skończony w oczach graczy zanim tak na prawdę wystartował.

Nie polecam i nie zagram ze względu na ADMINISTRACJĘ. Kolejnej szansy nie dam, ludzie się nie zmieniają...

A to mydlenie oczu w prezce zachowajcie dla siebie i kolejnych naiwniaków :)

Mydlenie oczu? W prezentacji znajduję się dokładnie to co będziecie mogli zobaczyć na serwerze.

Otwarty na propozycje? Owszem jeśli one mają jakikolwiek sens i chce ich większość graczy,

a niestety wiele osób jest takich, które chciały by serwer się tylko do nich dostosowywał i niestety propozycje takich osób ignoruje.

Nie chcesz grać, nie graj, jak już wcześniej pisałem jak komuś serwer nie odpowiada niech idzie na inne,

przecież startuje tyle serwerów gdzie każdy z nich ma zaje**** administracje i stoją wieczność.

Do reszty, otwarta beta wystartuje zapewne jakoś z początkiem najbliższego tygodnia,

informacji szukajcie na naszym Fb bądź grupie na FB.

Pozdrawiam.

sygna.jpg

Opublikowano

Czy osoby które znajdą bugi na becie dostaną SM'y?

Wszystko zalezy od aktywności oraz zaangażowania w bete.

Jeśli ktoś będzie się starał być może nagrodzę go na starcie,

lecz żeby się tak stało musicie mi wszelakie bugi zgłaszać na PW na naszym forum.

Pozdrawiam!

sygna.jpg

Opublikowano

Wczesniej to byl dobry serwer ale poprzednie edycje zniszczyl drogi IS ktory w komplecie czyli wierzchowiec fryz kostium dawal spora przewaga nad f2p. Teraz zostaly wprowadzone poprawki na serwer, jesli wprowadza poprawki do IS to polecam.

Opublikowano

Wczesniej to byl dobry serwer ale poprzednie edycje zniszczyl drogi IS ktory w komplecie czyli wierzchowiec fryz kostium dawal spora przewaga nad f2p. Teraz zostaly wprowadzone poprawki na serwer, jesli wprowadza poprawki do IS to polecam.

Już znów bym nie przesadzał z tą przewagą, wielu graczy nie wydając złotówki lecz poświęcając trochę więcej czasu na gre byli w stanie zakupić takie kostiumy za yangi.

Teraz można będzie handlować nawet petami więc lepiej dla was.

Odnośnie bety już większość poprawek wykonałem, jakieś drobne błędy jeszcze będą mogły się pojawić ale to już zrobie w czasie jej trwania.

Zatem przygotujcie się, że niebawem będziecie sobie mogli wszyscy pograć :)

Pozdrawiam!

sygna.jpg

Opublikowano

Co do drogiego is na poprzedniej odsłonie to się nie zgodzę wystarczy spojrzeć na is balmory i tam pet kosztuje 90zl czyli 3x tyle co na shivie kosztowal z tego co pamietam ;)

33748387117269464751.png

Opublikowano

Dziś wieczorem na stronie:

www.shivamt2.com

Będziecie mogli pobrać clienta i zrobić konta na bete.

Po pobraniu zalecamy zaktualizować clienta.

Wszelkie bugi zgłaszajcie na naszym forum:

www.vipgame.pl

Pozdrawiam!

sygna.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...