Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft by zyczu problem

grzehe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Minecraft by zyczu działał mi normalnie nie wiem co się stało że nagle nie działa.

Specjalnie nawet instalowałem najnowszą wersje javy.

Jak uruchamiać minecraft to na pulpicie pokazuje się folder logs a w nim dokument tekstowy "latest"

A jego zawartość to:

[21:42:44] [Thread-14/INFO]: Loading tweak class name cpw.mods.fml.common.launcher.FMLTweaker
[21:42:44] [Thread-14/INFO]: Using primary tweak class name cpw.mods.fml.common.launcher.FMLTweaker
[21:42:44] [Thread-14/INFO]: Calling tweak class cpw.mods.fml.common.launcher.FMLTweaker
[21:42:44] [Thread-14/INFO]: Forge Mod Loader version 7.2.125.1039 for Minecraft 1.7.2 loading
[21:42:44] [Thread-14/INFO]: Java is Java HotSpot(TM) Client VM, version 1.8.0_31, running on Windows 7:x86:6.1, installed at C:\Program Files (x86)\Java\jre1.8.0_31
[21:42:44] [Thread-14/INFO]: Loading tweak class name cpw.mods.fml.common.launcher.FMLInjectionAndSortingTweaker
[21:42:44] [Thread-14/INFO]: Loading tweak class name cpw.mods.fml.common.launcher.FMLDeobfTweaker
[21:42:44] [Thread-14/INFO]: Calling tweak class cpw.mods.fml.common.launcher.FMLInjectionAndSortingTweaker
[21:42:44] [Thread-14/ERROR]: Unable to launch
java.util.ConcurrentModificationException
at java.util.ArrayList$Itr.checkForComodification(Unknown Source) ~[?:1.8.0_31]
at java.util.ArrayList$Itr.remove(Unknown Source) ~[?:1.8.0_31]
at net.minecraft.launchwrapper.Launch.launch(Launch.java:117) [launchwrapper-1.9.jar:?]
at net.minecraft.launchwrapper.Launch.main(Launch.java:28) [launchwrapper-1.9.jar:?]
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method) ~[?:1.8.0_31]
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source) ~[?:1.8.0_31]
at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source) ~[?:1.8.0_31]
at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source) ~[?:1.8.0_31]
at net.minecraft.client.MinecraftApplet.init(MinecraftApplet.java:172) [minecraft.jar:?]
at net.minecraft.Launcher.replace(Launcher.java:147) [zyczu-mc.jar:?]
at net.minecraft.Launcher$1.run(Launcher.java:88) [zyczu-mc.jar:?]
Opublikowano

Z tego co widzę to najprostszym sposobem aby wyeliminować ten błąd będzie reinstall mc albo zmiana launchera :)

już 1000razy go reinstalowałem jakieś foldery usuwałem i niewiadomo co jeszcze.

Minecraft mi wczesniej działał a teraz nie a jest mi on potrzebny więc nie zmienie.

Opublikowano

Podczas uruchamianie Minecrafta wyłącz zaporę systemową i antywirusa. ;) 

Opublikowano

TheMolkaPL napisałem przecież, że jak się załaduje to się wyłącza i wyskakuje logs

Co ma do tematu to że to pirat i ma wirusy od kąd pamiętam gram w niego a teraz nagle sie cos stało...

Lord Asasin robiłem to już

Opublikowano

To moze sprobuj wlaczac Mc innym launcherem, np. by SimpleMc ?

Widac, ze ma dostep do plikow

Nie moze uruchomic modulu, tak jakby wersja launchera nie zgadzala sie z jakims programem innym.

Opublikowano

Ale ja chce zycza

jestem do niego przyzwyczajony daje sobie wersje ustawiam jakie chce mody i wszystko mam...

Opublikowano

at net.minecraft.launchwrapper.Launch.launch(Launch.java:117) [launchwrapper-1.9.jar:?]

Jest napisane, że jest błąd w launcher wrapperze od Mojangu.

https://github.com/Mojang/LegacyLauncher/blob/master/src/main/java/net/minecraft/launchwrapper/Launch.java#L117

Sypie się iterator.

Dlaczego MPC popiera piractwo Minecrafta...

Do moderatora: Po co Ty to usuwasz??

Opublikowano

Kup premium :) Ostatnio mój kumpel kupił przez Allegro za 20 zł i nadal działa i nie zanika, jeśli zaniknie napisze do gościa od którego kupił i da mu nowe ;) Polecam :)

@Edit

A jak będzie jakiś słaby nick to czwartego lutego Mojang da opcję zmienienia nicku :)

Bxop3D.png

Sygnaturę wykonałem ja. Można się do mnie zgłaszać :)

Opublikowano

Wszystkich pirackich launcherów powinno używać się w jednym celu - aby sprawdzić, czy gra nam się podoba (wersja demo oferowana przez twórców tej gry wydaje się być niedogodna). Jeśli już trochę pograłeś, to kup premium. Jednorazowy koszt, a wszystkie problemy znikają i przede wszystkim - nie jesteś złodziejem.

KLIKNIJ

ABY PRZEJŚĆ DO PREZENTACJI ODCINKA ZWIĄZANEGO Z LEAGUE OF LEGENDS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...