Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę Technikiem] VMW

VMW

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 143
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Posiadam pisane

wiesz, ja mogę posiadać i pisane, a nie koniecznie przeze mnie. Kolega pytał czy pisane przez CIEBIE

Klass. Zauważyłem że wszędzie każdemu robisz koło dupy , skoro kolega Cie nie zawiódł dlaczego wypisujesz takie głupoty ? Nie wiem czy chcesz komuś narobić kłopotów czy zniszczyć opinie ale jak na razie Ci to nie wychodzi.

Ja pana Polecam osobiście nie znam ale wydaję się być sympatyczną osobą. Pozdrawiam

Rozumiem, ze polecasz kogoś bo wydaje się być sympatyczny? Serio?

Polecam, fajnie się czyta, może zgłoszę się o pomoc w małej sprawie :)

A ty czemu polecasz? Bo fajnie się czyta? O BOŻE!

Możesz mnie nie polecać po za tym nie jestem Technikiem tylko do rang potrafie także różnego rodzaju boty skonfigurować a tak poza tym to jak niewiesz co potrafie tylko paczysz na komentarze i nie czytasz co oferuje to nie wyrażaj się w tym temacie żegnam !

Jeśli chcesz, aby ludzie Cię oceniali to licz się z negatywnymi komentarzami.

Ja mogę swoją osobą coś przedstawić, postawiłem kilka serwerów, które istnieją do dziś, piszę boty i konkretniejsze skypty na kilka duych serwerów PL i DE. Jeśli chcesz możemy zweryfikować twoją wiedzę. Ty zadasz 5 pytań mi ja 5 Tobie, żeby było fair. Potem wyniki Twojej wiedzy tu wkleimy i nie będzie można jej podważyć. Więc masz szansę się wybronić. Kto chce może dołączyć i po problemie. Jutro masz czas (czyt. niedziela)? odezwij sie na gg zamieszczone w sygnaturze.

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

Opublikowano

Rozmawiałem z autorem tematu na gg. Niestety odmówił i doszedł do wniosku, że do szczęścia mu to nie potrzebne.

Znalazłem w archiwum gg rozmowy z autorem jak pisał do mnie z prośbą o zasponsorowanie vpsa, z tego co pamiętam nie powalił mnie wiedzą na tsie i dlatego nie doszło do transakcji.

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

Opublikowano

Widzę dobrze się cenisz i sprawiasz wrażenie ogarniętego, polecam ;)

Witaj, możesz napisać dlaczego polecasz kolegę? Tylko dlatego, że sprawia wrażenie ogarniętego czy coś dla Ciebie robił?

Kontakt:

Opublikowano

Widzę moj opis każdemu się spodobał i robią podobnie co do osoby, nie polecam.

Miłego.

Ty to się chłopcze wgl nie odzywaj bo wku*wiasz ludzi tylko przerabiasz czyjeś boty i wpisujesz się jako Autor ŻENADA !! 

@@VMW podobno dobre serwery robi zawsze można sprawdzić Pana :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...