Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę Technikiem] VMW

VMW

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 143
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Uczeń
Opublikowano

Posiadasz Boty własne czyli pisanie czy rozkodwane kogoś?

Posiadam boty rozkodowane przez kogoś

579571423327107377857.png

Opublikowano

Dużo osób twierdzi że jesteś nijakim Prokolox'em i 3/4 osób to twierdzi. Więc Mateuszku Po Co znów Nick zmieniłeś ;* ? Nie Polecam.

Uczeń
Opublikowano

Dużo osób twierdzi że jesteś nijakim Prokolox'em i 3/4 osób to twierdzi. Więc Mateuszku Po Co znów Nick zmieniłeś ;* ? Nie Polecam.

Niejestem żaden prokolox człowieku 3/4 osoby może ci tak twierdzą proszę nie wypowiadaj się w tym temacie jak mnie nie znasz jedynie to sprawe możemy wyjasnić se na gg...

579571423327107377857.png

Opublikowano

Widzę moj opis każdemu się spodobał i robią podobnie co do osoby, nie polecam.

Miłego.

Klass. Zauważyłem że wszędzie każdemu robisz koło dupy , skoro kolega Cie nie zawiódł dlaczego wypisujesz takie głupoty ? Nie wiem czy chcesz komuś narobić kłopotów czy zniszczyć opinie ale jak na razie Ci to nie wychodzi.

Ja pana Polecam osobiście nie znam ale wydaję się być sympatyczną osobą. Pozdrawiam

Pomogłem <3  ?  <3 Daj <3  Łapkę  <3 w <3  górę  <3 <33 <3  Dziękuje.  :rolleyes: 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...