Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zostanę Technikiem] VMW

VMW

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 143
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Osoba bardzo dobra. :)
Polecam tego użytkownika.

Szybko odpisał na prywatną wiadomość, bardzo dobrze wykonał rangi tak go prosiłem.

Osoba miła, sympatyczna, przyjaźna, spokojna ;)

VMW wie co robi, i robi to dobrze ;) Nie miał żadnego problemu, nie jest żadnym oszustem.

Polecam ;)

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Polecam użytkownika.
Zna się na tym co robi, bardzo ogarnięta osoba.
Pozdrawiam. ;)

736181470940422997756.png

Opublikowano

Polecam! Wpadł jak do siebie, zrobił wszystko po swojemu! Ale wyszło mu to zaje*iście. :D

Permisje ma w malutkim paluszku.

Uczeń
Opublikowano

Technik do rang. Nic pozatym nie POLECAM !

Możesz mnie nie polecać po za tym nie jestem Technikiem tylko do rang potrafie także różnego rodzaju boty skonfigurować a tak poza tym to jak niewiesz co potrafie tylko paczysz na komentarze i nie czytasz co oferuje to nie wyrażaj się w tym temacie żegnam !

579571423327107377857.png

Opublikowano

@VMW

Wystarczy ze widze co piszesz w postach. Co za głupoty nic wiecej mi nie trzeba. Osoba ktora cos kuma widzi jaki jestes słaby. Bo raczej wprowadzasz w błąd ludzi i widze ze tylko przyjmujesz pozytywne komentarze od swoich kolegów :)

Opublikowano

@VMW

potrafie także różnego rodzaju boty skonfigurować

A ten spam na moim gg?

Nie potrafisz nic co jest związane z botami.

Dodatkowo w końcu się doigrasz, sprawdź lepiej  skrzynkę na gg.

@dRACUZOR

Daj spokój, on jest taki debile*, że nikt tego nie ogarnie.

@topic

nie polecam. 

Uczeń
Opublikowano

Nie polecam.

Ponieważ nie wiedziałem praktycznie nic o założeniu serwera a tej pomocy nie dostałem.Do tego Pan chciał raczej mnie naciągnąć na koszy.

SS do rozmowy

http://scr.hu/2uuf/53gnu

Sam pisałeś ile to kosztuje  po za tym pewnie jesteś Przydupasem KlassKaia i innych proszę nie wypowiadajcie się tutaj skoro chcecie niżczyć komuś opinie nawet go nie znając co Takie z was pionki że to masakra jesteście po prostu dzieciniadą nie pozwolę sobą pomiatać jak mnie nie znacie a sami piszecie o innych postach wiecie dziękuje wam bardzo a ty KlassKai nie zapominaj że tsforall miał słabe zabezpieczenia i pewnie dalej ma więc tak nie cwaniakuj  bo się źle dla ciebie skończy proszę Przydupasów KlassKaia i innych o nie wypowiadanie się w tym temacie nie znając mnie i o to że sami piszecie na gg o koszty po prostu dzieciniada a tak po za tym to niech się wypowiadają osoby które miały ze mną coś wspólnego i co innego np jeśli chcą bym im w czymś pomógł więc skoro twierdzicie że jestem zły bo jestem Technikiem TeamSpeaka FIRST to o was źle sądzi dziękuje bardzo wiecie nie wypowiadajcie się tu tak jak @Gilbert112 napisałem 

Opublikowano

Każdy ma prawo tutaj sie wypowiedzieć i raczej chcemy przestrzegać użytkowników ktorzy chcą cos zrobic i osiągnąć w jakims tam stopniu przed takimi marginesami jak ty. Zmiana nicku po raz kolejny nie zmieni twojego myslenia i postawy. Oszczędź sobie wstydu i nie pisz tskich glupot bo sam na siebie bata krecisz a jezeli piszesz o ludziach ze sa piąkami to tylko pokazujesz swoja ubogom inteligencję...

Opublikowano

Każdy ma prawo tutaj sie wypowiedzieć i raczej chcemy przestrzegać użytkowników ktorzy chcą cos zrobic i osiągnąć w jakims tam stopniu przed takimi marginesami jak ty. Zmiana nicku po raz kolejny nie zmieni twojego myslenia i postawy. Oszczędź sobie wstydu i nie pisz tskich glupot bo sam na siebie bata krecisz a jezeli piszesz o ludziach ze sa piąkami to tylko pokazujesz swoja ubogom inteligencję...

powiem wam tak panowie weście się odczepcie od VMW nie znacie go znacie tylko Administrację więc się troszkę ogarnijcie  spiny wyjaśniajcie sobie na gg a nie psujecie komuś opinie nie znając go.. Po za tym polecam z tego co widzę dużo umie chłopak

Uczeń
Opublikowano

Gościu dużo potrafi, jest ogarnięty, nic dodać nic ująć :)

Dziękuje za opinie Drogi użytkowniku :D.

Opublikowano

Nie polecam , prezentacja nie zbyt ładna oraz negatywne opinie takich osób jak Klass czy dRC którzy jednak potrafią coś osiągnąć i mają jakieś umiejętności niż VMW.

Zresztą nie radze się kierować pozytywnymi opiniami ponieważ nie są one szczere.

np. Taki @TheMajster który napierw pisze że nie polecam a potem że poleca :)

07171913652891920317.jpg

Opublikowano

Nie polecam , prezentacja nie zbyt ładna oraz negatywne opinie takich osób jak Klass czy dRC którzy jednak potrafią coś osiągnąć i mają jakieś umiejętności niż VMW.

Zresztą nie radze się kierować pozytywnymi opiniami ponieważ nie są one szczere.

07171913652891920317.jpg

Wcześniej nie wiedziałem co potrafi :)

Uczeń
Opublikowano

07171913652891920317.jpg

Miszczu dobrze że ty coś potrafisz po 2 pisz na gg bądź pw jeśli masz problem do mnie a tak po zatym potrafie więcej niż ty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...