Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astera2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proponuję aby poprawić zdobywanie doświadczenia na mapie od 134 poziomu, do około 145 jakoś znośnie można expić.

Po tym poziomie zaczynają się masakryczne schody, na 149 poziomie wraz z pierścieniem doświadczenia oraz dodatkowym doświadczeniem +50% od Administatorów, w ciągu 1.5h wbiłem około 35%, rozmawiałem również z top1 niejakim SWAGIEM który mówił, że jeden poziom 150-151 wbijał 9h.

Droga administracjo, jeżeli chcesz zachować resztę graczy na waszym serwerze proponuje przetestować zdobywanie doświadczenia, ponieważ na 149 poziomie leci strasznie, natomiast na 151 5-6 spotów i kolejny poziom.

Uczciwa administracja? Jak myślicie sprzedają itemy?

Zdjecie :

3vr43lgcymg5.jpg

Nie że bronie admnistracje ale takie coś można zrobić w mh od kamera jak ma się skrypt. Ale sądząc po Administracjio nie zdziwiłbym się nie potrafią nawet dodać ikony szkatułki.

@Co lepsze przerobiony żal czy truta?

image.png

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzi przybywa ciągle GM codziennie wchodzi na serw i pyta co poprawić naprawde godny polecenia serwer easy zapraszam!

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ktoś poleca ten serwer zastanawiam się nad reklamą. ile osób online w godzinach 14/15 albo pod wieczór.

i czy jest przyjemna atmosfera ?

Ja nie polecam, serwer jest żałosny, gra coraz mniej ludzi, kopia, kopia, kopia... Nie potrafią nawet zmienić wyglądu broni czy zbroi...

54169037467327365173.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Rzeczywiście nie widziałem na żadnym serwerze takich ''nowych map'' i ''sky boxów '' ... Piszesz , że włożyłeś dużo pracy w serwer , a jest on gotowcem . Serwer na max tydzień .

Moja odpowiedź Ci pomogła ? Daj +, to bardzo motywuje :D

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wyjazd z tym gównem z mpcforum. Nie wiem co tu jest zajebistego na tym serwerze no nie wiem... nie ma z kim grać, nie opłaca się pobierać nawet ( sam sprawdzałem )

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Wyjazd z tym gównem z mpcforum. Nie wiem co tu jest zajebistego na tym serwerze no nie wiem... nie ma z kim grać, nie opłaca się pobierać nawet ( sam sprawdzałem )

Kilka nowości. Server średni. Chwalą bo mało osób gram i nic ''świeżego'' easy nie ma ;(

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na serwerze fajnie się grało :) 
Ale przez takiego admina Evilka Debilka czy jakoś tak i jego postać boostowaną w grze KrolAlbanii to odrazu coś innego. Ban na 2 konta za "prowokacje"? żałosne. Jak wywalą go z teamu to wrócę i zachęcę do gry wielu znajomych bo serwer fajny ale przez takie napletki gra jest żałosna. 

Pozdrawiam.

@Edit Zapraszam administratorów na zapoznanie się ze skargą na forum serwera w dziale "team serwera" :)

10       50      100    150       200      250      300       350      370      400

Opublikowano

Zagram czy serw postoi dlużej ?

@Michal31111

Serwera napewno nikt nie zamknie i serwer bedzie dzialal jeszcze bardzo dlugo. Zapraszam do gry.

1402682353-PolonezCaroPlus.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...