Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astera2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prezentacja, to jakieś dno, pośmiewisko.  Wszystko to co  na innych serwerach. nie zagram.

Opublikowano

- Serwer na gotowcu

- Strona nie działa 

- Client nie działa 

- Administracja to ja nie wiem gdzie jest :D

Nie polecam oczywiście   ;) powodzenia ;) 

Opublikowano

Moglibyście sobie darować już te gotowce, bo to naprawdę już nudne się robi.

Opublikowano

Szczerze po osiągnieciu 212 121* poziomu rezygnuje ... Losy co 60/120min, Żeby wejść na mape od 121 trzeba dropić Klejnoty, Drop z bossów jest tylko do RIPPERA, w M1 drzewa nie maja textur, 2 chanelle, Zwoje Egzo 20kk co jest duzo na taki 121lv, Można bugować 2x pięczęć na raz i mam 50khp + BM/Szaman zdejmują prawie na skilla, Moby na mapie od 95 są zbugowane i wiele wiele więcej. :)

Około godziny 20 wywale eq (Perf+exp)
Jeżeli chce ktoś zagrać niech gra ale żeby później nie żałował :P

@ziomek256 pomyłka miałbyć 121, Wbij kolejne poziomy oraz zrób eq na 100++ gdzie każdy + itemka kosztuje 3,5kk + perły i trzeba liczyć na to że ładnie Pali pomijając kase na mixy.

image.png

Opublikowano

@Kamilex122 212 lvl nabiles mowisz...fajnie ze max jst 180 :*
20kk to duzo ? tyle to na 50lvlu mozna spokojnie wycisnac a co dopiero na 121 gdzie kasa leci jak glupia

na serwerze dobrze sie gra:)

@Kamilex122 sam mam 125 lvl i do tego eq na poziom 100+ a w magazynie 15b wiec nie narzekaj ze zle sie gra ;> wystarczy poswiecic chwile

Opublikowano

Mam problem przed chwilą pobrałem klienta chciałem wejść a tu taki błąd 

post-127260-0-51562900-1422458440.png

Edit. Działa (Jako Administrator) :)

837371446280124127260.png
Opublikowano

gotowce i gotowce ludzie powaliło was? głupi hejterzy co byście chcieli nie da sie na każdym serwie dawać nowości i dobrze bo przeładowany serw typu in*oria to dno i beznadzieja to priv liczy sie zabawa. Pobiram clienta:D zapraszam do gry!

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

Opublikowano

Nie polecam prefridna kopia innego servera + 3razy wiecej bugow niz bylo 
0 pomocy i napraw ze strony administracji Nie polecam odradzam i exp oslabiony 3 razy  admininstracja nieogary dzieci 14-17lat 

Opublikowano

Jakie z was cioty co za różnicą jakie pliki skoro fajnie się gra? Pier**leni znawcy plików się znaleźli no nie mogę. Serw super zapraszam do gry!

67ba115e66b3.png

Opublikowano

Kolejny serwer bez przyszłości ;v gotowiec nie polecam.

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Serwer super miło sie gra:))

67ba115e66b3.png

Opublikowano

Proponuję aby poprawić zdobywanie doświadczenia na mapie od 134 poziomu, do około 145 jakoś znośnie można expić.

Po tym poziomie zaczynają się masakryczne schody, na 149 poziomie wraz z pierścieniem doświadczenia oraz dodatkowym doświadczeniem +50% od Administatorów, w ciągu 1.5h wbiłem około 35%, rozmawiałem również z top1 niejakim SWAGIEM który mówił, że jeden poziom 150-151 wbijał 9h.

Droga administracjo, jeżeli chcesz zachować resztę graczy na waszym serwerze proponuje przetestować zdobywanie doświadczenia, ponieważ na 149 poziomie leci strasznie, natomiast na 151 5-6 spotów i kolejny poziom.

Uczciwa administracja? Jak myślicie sprzedają itemy?

Zdjecie :

3vr43lgcymg5.jpg

Opublikowano

no to żaden dowód każdy może taki trafić. Serwer super miło sie gra:)

67ba115e66b3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...