Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DamianeGx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na domenę czekamy. A co do Plotme, był działki "normalne", ponieważ jestem zwolennikiem tego, lecz niestety jest to niemożliwe na dzisiejszy serwer. Wczoraj w nocy mapa z działkami się zbugowała i aby oszczędzić czas i nerwy dodaliśmy Plugin na automatyczne działki, a teraz musimy przywracać graczom stare działki - no cóż. Kopalnia jest po to, by gracz chcąc spokojnie pokopać szedł do kopalni, a nie przebijał się przez survival, aczkolwiek w kopalni też nie jest bezpiecznie, ale to swoją drogą. Trochę siedzę w serwerach i zawsze sobie obiecywałem, że nigdy nie zmienię systemu działek. Ale tak wyszło - postaramy się wynagrodzić to czymś innym, to mogę obiecać, a co do powyższej spinki, to DamianeGx nie jest Administratorem serwera, on po prostu jest życzliwym graczem który nam pomógł z reklamami, więc to co było na górze nie tyczy się do Serwera TheMine pod żadnym aspektem. Zapraszam na Serwer IP: themine.csrv.pl

Zapraszam na Serwer mc.themine.pl Jedyny taki najlepszy serwer minecraft ! Wersja 1.7.X

Opublikowano

@Pecet48 Szanowny gównie aka pacecie, nie wiedziałeś jak gildie założyc więc trzym ryj na kłode pierdo*ny penisie. Trzeba zacząc od tego, ze nic nei zmarnowales bo zyskales 6 dych z IS. Wiec nie pierdo* głupot. Administracja z podstawówki? +18. ? Podstawówka? No nieźle, bez reklamy serwer nie wypali mowilemn na początku ze ma byc reklama, a ty powiedziałeś okej, po czym twoje konto na PayPalu się zj3bało i nie mogłeś zaplacic... I DLACZEGO PISZESZ ZŁĄ INFORMACJE O TYM SERWERZE? BO JA SKOMENTOWAŁEM TWOJĄ??

PO 2. Themine to nie jest mój serwer, nie moja wina, ze nie potrafisz czytać, bo jestes niedorozwojem ktory nie potrafi nawet wejsc i sie zalogowac, musialem ci szmato pisac poradniki na Skype godzinami, bo nic nie potrafiłeś...Nawet nie masz za grosz szacuknu do gracza... OTO SS.. I tutaj kolejny haczyk, mowiles, ze ja sie na niczym nie znam, a tak to chyba nie wypada nie znac podstawowych komend. Robisz serwer Freebuild, a tak naprawde nie wiesz jak i co w nim ma być.

TUTAJ MASZ ZDJECIE: http://zapodaj.net/dfdf32378e857.jpg.html

I nie życzę sobie poniżania przez takiego pałasa, który w zyciu nie potrafi sobie dać rady.

Przepraszam za wszelkie wulgaryzmy.

1. Nie obrażaj mnie, bo to do niczego nie prowadzi.

2. Nic nie zyskałem, ponieważ pieniędzy nie da się zwrócić.

3. Reklama była, na stronie, na YouTube, zapewniałeś, że nie ma problemu. Będzie full serwer, po czym po tygodniu, gdzie grali tylko twoi koledzy mówisz, że mam płacić za coś co nie miało celu.

4. I tutaj niestety twoja wiedza o PayPalu się kończy. Gdybyś dokładnie znał regulamin PayPal'a wiedziałbyś o czym Tobie cały czas pisałem. Był to czas weryfikacji mojego konta bankowego z PayPal'em, gdyż wcześniej PayPal'a nie używałem. A to trwa (jak mają napisane) od 2-3 dni roboczych. Także proszę nie pisz nie znając sprawy.

5. Tak napisałem złą informacje, dlatego, że zniechęciłeś bez powodu ludzi do mojej prezentacji nie wiem, dlaczego... Ty się ze wszystkiego wycofałeś.

6. Ty założyłeś temat. Uznałem, że jest twój. Mój błąd miałem prawo się pomylić. Ale jak widać wzbudziłem u ciebie straszną nienawiść do mnie.

7. Jakie poradniki? Pytałem się o komendy FunnyGuilds, bo nigdy nie używałem tego pluginu. Przepraszam. (Tak samo ty nie czytasz regulaminów, co tutaj jest podstawą i nadal nie rozumiałeś jak się do ciebie pisało o PayPal'u).

8. Tak obraziłem go przyznaje się, ale nie publicznie tak jak on mnie. Tego już tutaj nie napisałeś. "Gówniarz" napisałem tylko i wyłącznie Tobie na skype. A tutaj nie chcę nic mówić, ale trochę chyba przesadziłeś z tym słownictwem.

Myślę, że wszystko sobie wyjaśniliśmy. I jak masz mnie zamiar jeszcze obrażać to zrób to na pw. Bo nie wiem czy chciałbyś, aby kiedyś jakiś człowiek do ciebie podszedł i przy wszystkich mówił takie rzeczy.

Pozdrawiam.

@down

Przepraszam za spam ;) Ale sam rozumiesz. Trochę przesadził.

Opublikowano

Mam nadzieje że problem rozwiązany i proszę mi się nie kłócić na prezentacji mojego serwera. :)

Zapraszam na Serwer mc.themine.pl Jedyny taki najlepszy serwer minecraft ! Wersja 1.7.X

Opublikowano

Mi się taki serwer nie podoba. Spawn pewnie z neta.. A minigames tak jak inne minigamesy tylko może inne areny..

Mi się taki serwer nie podoba. Spawn pewnie z neta.. A minigames tak jak inne minigamesy tylko może inne areny..

Epicki serwer! Ładne budowle na spawn polecam! Tylko grafika na mpc i brak domeny ;p

Gubisz się Glupia debilko nabijająca posty sam nie wiesz co piszesz kiedy i gdzie Jakie to jest załosne,, Szok.. Typowy Gimbusz z komputerem od tatusia z kasa a mamusi bez kasy ... Wyp*erdalaj   krótko . !

@Edit Zapraszam Wszelakiej masci Cheterów :D Huzuni i Flare działa w 90 % od fly po parkour i fastbow wiec beka bedzie ;p Pozdrawiam :D

Katastrofa samolotu na ruskim lotnisku,
Plany masonerii, lądowanie na księżycu,
Świńska grypa, ufo na czeskim pograniczu,
Sekretna technologia, która niszczy ludzki gen.

Opublikowano

SS'y to spawn tak?

JEŻELI TAK TO KONGRATLUJESZYN bo to mapka template z planet minecraft jak chcesz moge poszukać , napewno mam ją na kompie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...