Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DamianeGx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

<------------------------------------------------------POCZĄTEK REKLAMY

themine.csrv.pl

85882adaf1ac1.jpg

Spoiler:

M07gatj.jpgTwIJGRE.jpg

KVzFeul.jpg

WZKhveB.jpg

nkF2Q4P.jpg

LCDzs1Y.jpg

ZBziVnM.jpgYFXYkWt.jpg

Tymi o to screenami kończę tą zapowiedź, oceniajcie i wbijajcie :)

IP: THEMINE.CSRV.PL

KONIEC!

graphics by @sizz. © jeżeli będziesz pisać "grafika kradziona" zapytaj go.

Opublikowano

Nuda! Nic ciekawego to samo co kazdy serwer. Ale nie mówię ze do niczego. Nie przepadam za takimi meszankami. Jak robisz serwer to jeden albo kilka trybow. Pozdrawiam!

Posty: 100|200|300|400|500|600|700|800|900|1000 Mission Complete! xD  :P

76561198209779975.png

Opublikowano

Nie znoszę ręcznego przydzielania działek. Wygląda to okropnie i trudno cokolwiek znaleźć wolnego. A kiedyś jak byłem tydzień nieobecny to admin dał działkę innemu graczowi, więc straciłem ity. Mam nadzieję, że tutaj nie ma takich zwyczajów. Co do "wielu" minigier to są jeszcze jakieś oprócz tych dwóch wymienionych? Bo coś nie chce mi się wierzyć, że nie wymieniacie minigierek, przecież to tylko zalety.

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Opublikowano

@DamianeGx Tak nabijam posty na pewno ^^ Tak nie wbiłem ale po co mam wchodzić jak wszystko dowiedziałem się z prezentacji? Budowle epickie ale tryby.... Nie bede kończył. Pozdro!

Posty: 100|200|300|400|500|600|700|800|900|1000 Mission Complete! xD  :P

76561198209779975.png

Opublikowano

@Pingwin1234 Mamy ich całe mnóstwo..

- CaptureTheFlag

- HideAndSeek

-TNT run

- The walls

-Paintball

- Parkour

-SurvivalGames

-Spleeg

-VampireZ

-MobArena

-QuaceCraft

Do tego mamy w planie stworzyć jeszcze 3 dodatkowe.. Ale to już w najbliższym czasie... ;]

Opublikowano

Wszedłem, i zwracam honor. Minigry są, aczkolwiek gubię się na serwerze. Gdy wpisuję /rycerz czy /vip wyskakuje "Wpisz .....". Nie rozumiem o co chodzi. Serwer ma dużo bugów i niedociągnięć. Np. wszedłem na arenę TNT Run i nie umiałem wyjść, nie było żadnych tabliczek z informacjami. Po relogu znalazłem się w wodzie pod areną z kompasem w ręku.

Co jakiś czas jest komunikat, że ktoś coś wykopał. To powinna widzieć tylko administracja, tak czy nie? Nie wiem również jak zająć działkę, bo po teleportowaniu się na działki jestem w jakimś miejscu bez tabliczek. /plotme nie ma...

Na serwerze jest ogromny ping przez co jest opóźnienie. Ping jest od 400 do 800.

POMOGŁEM? DAJ LAJKA!

Opublikowano

@pingwin1324 Już wszystko ci mówię. więc po kolei, serwer wystartował po długiej przerwie tydzień temu, to "wpisz..." zostanie naprawione, areny nie wszystkie dobrze dzialaja, ale już się robią i powinny działać. Informacja kto cos wykopał jest dla wszystkich graczy widoczna, aby jak by było cos pojdejrzana, ze ktos by kopal diamenty non stop, zeby zglosic to adminowi serwera, a z pingiem to juz do hostingu. pozdrawiam

Opublikowano

Witam jestem właścicielem tego serwera, lagi są spowodowane niekompetencją hostingu csrv.pl staram się z nimi walczyć, aczkolwiek ping nie jest kolosalnie wielki przynajmniej u mnie trzyma się w normie, cały czas pracujemy nad serwerem, by go usprawnić zoptymalizować i wszystko wyjaśnić, jesteśmy w trakcie pisania pluginów na to wszytko co nie działa, pracujemy non-stop. Zresztą sami wiecie jak to jest na początku serwera. Dodaliśmy wszystko, tak by działało i funkcjonowało w miarę poprawnie, a te "niedociągnięcia" likwidujemy na bieżąco zależnie od powagi błędu. W niedługim czasie, one znikną, a pojawią się nowe które znów będziemy likwidować, zawsze wychodzą jakieś błędy, bugi, niedopatrzenia. Ale pracujemy nad osiągnięciem perfekcji...

Zapraszam na Serwer mc.themine.pl Jedyny taki najlepszy serwer minecraft ! Wersja 1.7.X

Opublikowano

No i kolejny twój serwer. Kogo jeszcze... To jest twój trzeci serwer w 2 miesiące... Który zapewnie padnie. Jeżeli znowu namówiłeś jakiegoś sponsora aby dał Tobie pieniądze to mam nadzieje, że nie będzie taki naiwny jak ja. Straciłem na Tobie trochę kasy i jeszcze prosiłeś o więcej bo "REKLAMA". Jak odmówiłem poszedłeś i skończyłeś, a tak naprawdę serwer nie miał szans na wybicie. Administracja z podstawówki. (Oczywiście nikogo nie mam zamiaru tutaj obrażać, znam niektórych jeszcze młodszych i mają większe pojęcie niż oni). Także mam nadzieje, że w końcu skońszysz z tym. Nawet ten YouTuber pisał mi, że nie warto bo wszystkie twoje serwery padają jak nie włożysz tyle pieniędzy ile ty będziesz chciał, to tylko kwestia czasu. Pozdrawiam.

Opublikowano

@Pecet48 Szanowny gównie aka pacecie, nie wiedziałeś jak gildie założyc więc trzym ryj na kłode pierdo*ny penisie. Trzeba zacząc od tego, ze nic nei zmarnowales bo zyskales 6 dych z IS. Wiec nie pierdo* głupot. Administracja z podstawówki? +18. ? Podstawówka? No nieźle, bez reklamy serwer nie wypali mowilemn na początku ze ma byc reklama, a ty powiedziałeś okej, po czym twoje konto na PayPalu się zj3bało i nie mogłeś zaplacic... I DLACZEGO PISZESZ ZŁĄ INFORMACJE O TYM SERWERZE? BO JA SKOMENTOWAŁEM TWOJĄ??

PO 2. Themine to nie jest mój serwer, nie moja wina, ze nie potrafisz czytać, bo jestes niedorozwojem ktory nie potrafi nawet wejsc i sie zalogowac, musialem ci szmato pisac poradniki na Skype godzinami, bo nic nie potrafiłeś...Nawet nie masz za grosz szacuknu do gracza... OTO SS.. I tutaj kolejny haczyk, mowiles, ze ja sie na niczym nie znam, a tak to chyba nie wypada nie znac podstawowych komend. Robisz serwer Freebuild, a tak naprawde nie wiesz jak i co w nim ma być.

TUTAJ MASZ ZDJECIE: http://zapodaj.net/dfdf32378e857.jpg.html

I nie życzę sobie poniżania przez takiego pałasa, który w zyciu nie potrafi sobie dać rady.

Przepraszam za wszelkie wulgaryzmy.

Opublikowano

@Pecet48 Szanowny gównie aka pacecie, nie wiedziałeś jak gildie założyc więc trzym ryj na kłode pierdo*ny penisie. Trzeba zacząc od tego, ze nic nei zmarnowales bo zyskales 6 dych z IS. Wiec nie pierdo* głupot. Administracja z podstawówki? +18. ? Podstawówka? No nieźle, bez reklamy serwer nie wypali mowilemn na początku ze ma byc reklama, a ty powiedziałeś okej, po czym twoje konto na PayPalu się zj3bało i nie mogłeś zaplacic... I DLACZEGO PISZESZ ZŁĄ INFORMACJE O TYM SERWERZE? BO JA SKOMENTOWAŁEM TWOJĄ??

PO 2. Themine to nie jest mój serwer, nie moja wina, ze nie potrafisz czytać, bo jestes niedorozwojem ktory nie potrafi nawet wejsc i sie zalogowac, musialem ci szmato pisac poradniki na Skype godzinami, bo nic nie potrafiłeś...Nawet nie masz za grosz szacuknu do gracza... OTO SS.. I tutaj kolejny haczyk, mowiles, ze ja sie na niczym nie znam, a tak to chyba nie wypada nie znac podstawowych komend. Robisz serwer Freebuild, a tak naprawde nie wiesz jak i co w nim ma być.

TUTAJ MASZ ZDJECIE: http://zapodaj.net/dfdf32378e857.jpg.html

I nie życzę sobie poniżania przez takiego pałasa, który w zyciu nie potrafi sobie dać rady.

Przepraszam za wszelkie wulgaryzmy.

Spinsz się jak p*enis w MILF .. wyluzuuj.. a co do serwera  tak wporzadku  jedyne na czym sie zawiodlem to cuby byly a teraz sa te załosne Plotme.. zróbcie cuby jak serwery sprzed 2 lat To bylo coś a teraz z Plotme jest (wiadomo) ale tak to ciekawie , jest surv to po co kopalnia?takie troche gdzie nie gdzie paradkosy

@down spoko tylko pod reklama napisałeś sobie takie coś nie wiem czy pozytywnie to wpłynie

@Edit gram dłużej no i spoko muszę pochwalić sklep Bardzo, bardzo dobrze zrobiony ceny dobrane pozytywnie   :) :)

Katastrofa samolotu na ruskim lotnisku,
Plany masonerii, lądowanie na księżycu,
Świńska grypa, ufo na czeskim pograniczu,
Sekretna technologia, która niszczy ludzki gen.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...