Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Medium] Krestia

ShiZZerPG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmmm.... A to niespodzianka ! Ho update,a nad serwerem już był postawiony krzyżyk-brawo admin.

Początki zawsze są trudne,ale życze powodzenia tej edycji,serwer zapowiada sie dość ciekawie i ma szanse zaistnieć :)

Byle,nie było problemów z komunikacją gracz-support jak na wcześniejszym wydaniu to będzie sie miło grało ;-]

Powodzenia wszystkim i zapraszam ;]

Ho, jakim update'm zasczycił nas admin?

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

* Zwiadowca robi UNIKi przed magiem ;_;

* Gildi nadal nie da się ulepszać

* Nadal nie można atkować w ŻADEN sposób członka gildi ;_;

* Zwiększ drop grzybków do 20%, te 9 trochę jednak za mało.

Neutral. :-)

Opublikowano

Serwera nie polecam :) Lagi, bugi wszystko w jednym na dodatek administracja nie ogarnia. Nie wbijać tam i tyle ;)

XPlAl.png

Dasz Like ?! :D

Opublikowano

Słaby serwer :) Gram tam od dwóch godzin, co chwilę laguje i nie da się grać. Trzeba całą przeglądarke wyłączać i włączać na nowo. Ogólnie nie polecam ale i tak widać że serwer zrobiony pod $$

Nie pozdrawiam pis yo!

Opublikowano

eee tam hejtujecie :D Serwer ma pare godzin,zobaczymy jak będzie po tygodniu,nie spisujcie go odrazu na straty :) Admin niu musi wszystkiego umieć,nauczy sie.Skoro umiecie komuś wytykać to zróbcie swoje,lepsze serwy :)

Cierpliwości,nawet dzień nie minął :D

Opublikowano

Serwer dopiero powstał - umiecie czytać?

Sm0ke powoli będzie naprawiał te błędy z gry.

Ta edycja zapowiada sie ciekawiej niz tamta - Zapraszam na serwer

baner.png

Opublikowano

Nie podoba Wam się ? okej nie grajcie, Czy to takie trudne?

Nie umiesz to się za serwer nie bierz ;)

Ja dopiero zaczynam i pisze to po raz kolejny...

Ty też kiedyś zaczynałeś tak? ;)  

Opublikowano

Nie podoba Wam się ? okej nie grajcie, Czy to takie trudne?

Ja dopiero zaczynam i pisze to po raz kolejny...

Ty też kiedyś zaczynałeś tak? ;)

Każdy zaczynał, ale jak chcesz sobie poćwiczyć, albo ogólnie nauczyć się czegoś to nie stawiaj serwera, tylko rób wszystko na localhost.

Opublikowano

Nie jest to twój pierwszy serwer, dla tego nie rozumiem dla czego bugi które były odkryte na poprzednim serwerze nie zostały naprawione...

Tak btw. ciekawe kto mnie DDoSuje :)

Opublikowano

w weekendy beda eventy grzyybow,artefaktow,expa,golda itp. wiec wtedy bedzie mozna dropic grzyby - nie pomijajcie misji co pare misji dostajecie po 7 grzybow co daje juz wam na 7 kufli ;)

baner.png

Opublikowano

Niech powiększą te procenty w grzybach, bo nie każdy ma czas robić misje bez pomijania przez ok. 5 godzin - 3 paski. Powinno być ułatwienie właśnie, a nie oczekiwanie na zakończenie misji po parę minut w kółko.

Opublikowano

w weekendy beda eventy grzyybow,artefaktow,expa,golda itp. wiec wtedy bedzie mozna dropic grzyby - nie pomijajcie misji co pare misji dostajecie po 7 grzybow co daje juz wam na 7 kufli ;)

Jest weekend., a eventów brak. :D :D

Zwiększ drop grzybków. :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@Norbertsons co do grzybków to ok zrozumiem ale te dodawanie stat po 1 gdzie ma się XXX złota jest nudne i nie mam na to czasu :). A piwa ok rozumiem hard lecz za mało ich..

@Edit jak będziesz miał 2 serwer albo zmienisz to co napisałem to zawitam ponownie :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...