Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pochwalcie się ile macie H w lolu :D

zelltar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Triskeles : You've spent about 1.188 hours on League of Legends which means 50 days of your life.

You are 165.645th on EUNE servers and 1.618.998th in the world.
Gram od lipca 2013r.
  • Odpowiedzi 222
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

You've spent about 897 hours on League of Legends which means 37 days of your life.

You've spent about 518 hours on League of Legends which means 22 days of your life.

You've spent about 3.743 hours on League of Legends which means 156 days of your life.

You've spent about 1.296 hours on League of Legends which means 54 days of your life.

You've spent about 27 hours on League of Legends which means 1 days of your life.

Opublikowano

23dni 567godz mam wrażenie że tak strona kłamie -,- .

+Stare konto z 2-3 sezonu lecz zapomnialem nick :C Nie grałem na nim z 1-1,5roku

P.S: Kiedyś już był taki temat

Opublikowano

23dni 567godz mam wrażenie że tak strona kłamie -,- .

+Stare konto z 2-3 sezonu lecz zapomnialem nick :C Nie grałem na nim z 1-1,5roku

P.S: Kiedyś już był taki temat

Kiedyś był , teraz jest nowy :)

07b0pe452q46_t.jpg

Pozdro dla wszystkich junglerów :*

Opublikowano

You've spent about 5957 hours

You've spent about 2113 hours

You've spent about 513 hours

You've spent about 213 hours < BANNED [*]

You've spent about 1261 hours < BANNED [*]

You've spent about 133 hours < REFFLINKI NABITE!

Razem to 10190h

Opublikowano

You've spent about 2.682 hours on League of Legends which means 112 days of your life.

No nie tak źle ( ͡° ͜ʖ ͡°)   I tak przez te 112 dni nie miałem nic innego do roboty jak granie xDDD. Głównie godziny spędzone podczas poniedziałku-piątek a weekendy już nie.

@antipatyczny

울여비 : You've spent about 10.950 hours on League of Legends which means 456 days of your life.

You are 1st on KR servers and 1st in the world.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

732 hours on League of Legends

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano
You've spent about 1.897hours on League of Legends which means 79 days of your life.

Opublikowano

You've spent about 2.682 hours on League of Legends which means 112 days of your life.

No nie tak źle ( ͡° ͜ʖ ͡°)   I tak przez te 112 dni nie miałem nic innego do roboty jak granie xDDD. Głównie godziny spędzone podczas poniedziałku-piątek a weekendy już nie.

@antipatyczny

울여비 : You've spent about 10.950 hours on League of Legends which means 456 days of your life.

You are 1st on KR servers and 1st in the world.

Najs :D

Najlepszy mag na s1  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:

Opublikowano

Dziękuję wszystkim za wypowiedzi, oraz zapraszam do dalszego dzielenia się swoimi wynikami :) Ciesze się , że ten temat zdobył taka dużą popularność w tak krótkim czasie :)

07b0pe452q46_t.jpg

Opublikowano

Dziękuję wszystkim za wypowiedzi, oraz zapraszam do dalszego dzielenia się swoimi wynikami :) Ciesze się , że ten temat zdobył taka dużą popularność w tak krótkim czasie :)

Można sobie pogawędzić

Najlepszy mag na s1  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:

Opublikowano

wilcku wylicz jeszcze to na górze, mój rekord  :O

Fajnie się posty nabija ^^

Mogę nic nie pisać ^^

07b0pe452q46_t.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...