Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kwadratowa Masakra 2

Kamil155

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1info.png

zielony.png

» ADRES IP : s9.hostmc.pl:4891

» TYP : Kwadratowa Masakra 2.

» 20 Slotów oraz brak lagów.

» Wersja 1.7.2

» Serwer jest NonPremium.

» Drop z rud + Anty Xray.

» Duży spawn potworów oraz zwierząt.

» Border mapy to 280 w każdą stronę od spawnu.

» Brak zabezpieczeń pluginem LWC lecz nikt wam nic nie ukradnie.

» Na start dostaje się 2 zycia, można je powiększać poprzez zjedzenie diamenta ilość żyć sprawdzamy poprzez /zycia.

» Na serwerze jest plugin na griferów, jeśli ktoś coś zgrifował możemy to sprawdzić komenda /co i.

» Nether oraz End jest włączany.

» PVP jest ON TNT jest ON creepery są ON ogien jest ON prawdziwa Kwadratowa Masakra.

» Zakaz zabijania innych bez powodu oraz grifu innych budowli przy pomocy zapalniczki TNT itp chyba że ta osoba pozwala.

zielony.png

1admin.png

niebieski.png

» KamyX123

niebieski.png

Wzór podania

Nick:

Coś o sobie:

Griefujesz?:

Wymagany wiek to 12+

niebieski.png

Opublikowano

Nick: Canover

Coś o sobie:

Jestem osobą spokojną. Lubię pobudować jakieś domy i inne rzeczy typu: Mob grinder itp. Ogólnie nie miałem okazji pograć na takim typie serwera >.>

Griefujesz?: Nie

Opublikowano

Nick:JonazGaymer

Coś o sobie:Lubie piłkę nożne i gry komputerowe itp jestem spokojny jesli ktos obrazi mnie to odrazu nie wyzywam i tak dalej :) + chciałbym pograc na takim serwerze jak tu :)

Griefujesz?: Poco mam grieefowac jak chce zagrac na takim serwerze :)

EUNE - 20 LVL - NICK - LAYUPL

EUW - PO WBICIU 30 LVL GRAM TU!

Opublikowano

Nick: Alikos123
Coś o mnie: Jestem gimbusem, który lubi od czasu do czasu pograć w mincraft. Potrafię pracować zespołowo i nawet szybko nawiązuję dobry kontakt z nowo poznanymi osobami :).
Grifuję?: Nie! Potrafię uszanować czyjąś pracę, sam nie lubię gdy ktoś mi coś niszczy. Dlatego tego nie preferuję ;).

JXtCefR.png

"Mamy dość czasu, jeżeli wykorzystujemy go właściwie"

Opublikowano

Nick: Alikos123

Coś o mnie: Jestem gimbusem, który lubi od czasu do czasu pograć w mincraft. Potrafię pracować zespołowo i nawet szybko nawiązuję dobry kontakt z nowo poznanymi osobami :).

Grifuję?: Nie! Potrafię uszanować czyjąś pracę, sam nie lubię gdy ktoś mi coś niszczy. Dlatego tego nie preferuję ;).

Nick: Empiress

Coś o sobie: Jestem spokojny, gram często na komputerze jak i w piłkę nożną i lubię tego  typu serwery   :)

Griefujesz: Nigdy!

Nick:JonazGaymer

Coś o sobie:Lubie piłkę nożne i gry komputerowe itp jestem spokojny jesli ktos obrazi mnie to odrazu nie wyzywam i tak dalej :) + chciałbym pograc na takim serwerze jak tu :)

Griefujesz?: Poco mam grieefowac jak chce zagrac na takim serwerze :)

Nick: Canover

Coś o sobie:

Jestem osobą spokojną. Lubię pobudować jakieś domy i inne rzeczy typu: Mob grinder itp. Ogólnie nie miałem okazji pograć na takim typie serwera >.>

Griefujesz?: Nie

Podania zaakceptowane, start jutro ;P

Opublikowano

Nick: Michael

Coś o sobie: Jestem Michał, interesuję się motoryzacją, a także informatyką.

Griefujesz?:Po co... ? Nie :)

Opublikowano

Nick: MrMaciox

Coś o sobie: Więc, mam na imię Maciek. Interesuje się, a także chodzę do technikum informatycznego. Lubię grać w Minecrafta, bo jest on dla osób młodszych jak i starszych. Umiem no nawet nieźle budować np. w stylu sredniowiecznym ;>

Griefujesz?: Nie. Nigdy!! Jak można niszczyć prace innych? (Ktos napracował się nad czyms parę godzin, wychodzi z serwera na np. 1h, wchodzi, patrzy, a tu nic nie ma ;/) Rozumiem komuś się cos nie podoba ale żeby griefować? Według mnie jest to chamskie zachowanie. (POLECAM LOGBLOCK LUB COREINSPECT)

Opublikowano

Nick: RastaArvial

Coś o sobie: No co tu pisać, jestem człowiekiem i mam wszystkie cechy jakie człowiek posiada. Mogę jedynie dodać, że nazywam się Jakub :x

Griefujesz?: Zasada Hammurabiego, oko za oko, ząb za ząb. Nikt mi nic nie zgrifuje, to ja tej osobie nie zgrifuje :x

Opublikowano
Nick: Oporowiec

Coś o sobie: Mam na imię Maciej i w minecraft'a gram ponad 3 lata, ogólnie jestem ogarnięty i nie przeszkadzam innym w grze. :)

Griefujesz?: Nigdy w życiu - nie.

1) Edycja pluginów AMXX

2) Naprawa pluginów AMXX

3) Zaawansowane pisanie pluginów AMXX

Opublikowano

Nick: KacperFordon - Miło mi. :)

Coś o sobie:
Witam.
Mam na imię Kacper. Mam 14 lat. Mieszkam w Bydgoszczy , dzielnica Fordon. Lubię grać w piłkę nożną , stać na bramce oraz grać na komputerze.
Na komputerze przesiaduje ok. 3 - 5 godziny w tygodniu (jeśli nie mam zajęć , zadań i nauki), a w weekend mogę nawet siedzieć 6 godzin.
Bardzo bym chciał zagrać na tym serwerze, ponieważ bardzo , ale to bardzo lubię tego typu serwery, a nigdy nie miałem szansy zagrać.
O to jest moja szansa.
Pozdrawiam Kacper.

Griefujesz? - Nie, nie grief'uje , ponieważ tego nie lubię. :)
Nawet nie mam zamiaru.

PC : R9 280X | I5-3350P | B75M-PLUS | G.SKILL 8GB 1600MHz | ZALMAN Z9 PLUS | HDD 1TB 80GB

2 PC : X4 955BE OC 4,0GHz | HD6850 1GB | GIGABYTE GA-880GM-UDH2 | PATRIOT 2x4GB 1866MHz | HDD 1TB | IBOX ORION 910A

3 PC :

PROGRAMOWANIE : MACBOOK PRO 13" 2015

SPRZĘT : BENQ ZOWIE XL2411 24" | ZOWIE FK1 | HypperX Alloy Elite | M12 MAXI | HD9999 | ZALMAN ZM-MIC1

Opublikowano

Nick: Michael

Coś o sobie: Jestem Michał, interesuję się motoryzacją, a także informatyką.

Griefujesz?:Po co... ? Nie :)

Nick: MrMaciox

Coś o sobie: Więc, mam na imię Maciek. Interesuje się, a także chodzę do technikum informatycznego. Lubię grać w Minecrafta, bo jest on dla osób młodszych jak i starszych. Umiem no nawet nieźle budować np. w stylu sredniowiecznym ;>

Griefujesz?: Nie. Nigdy!! Jak można niszczyć prace innych? (Ktos napracował się nad czyms parę godzin, wychodzi z serwera na np. 1h, wchodzi, patrzy, a tu nic nie ma ;/) Rozumiem komuś się cos nie podoba ale żeby griefować? Według mnie jest to chamskie zachowanie. (POLECAM LOGBLOCK LUB COREINSPECT)

Nick: RastaArvial

Coś o sobie: No co tu pisać, jestem człowiekiem i mam wszystkie cechy jakie człowiek posiada. Mogę jedynie dodać, że nazywam się Jakub :x

Griefujesz?: Zasada Hammurabiego, oko za oko, ząb za ząb. Nikt mi nic nie zgrifuje, to ja tej osobie nie zgrifuje :x

Nick: Oporowiec
Coś o sobie: Mam na imię Maciej i w minecraft'a gram ponad 3 lata, ogólnie jestem ogarnięty i nie przeszkadzam innym w grze. :)
Griefujesz?: Nigdy w życiu - nie.

Nick: KacperFordon - Miło mi. :)

Coś o sobie:

Witam.

Mam na imię Kacper. Mam 14 lat. Mieszkam w Bydgoszczy , dzielnica Fordon. Lubię grać w piłkę nożną , stać na bramce oraz grać na komputerze.

Na komputerze przesiaduje ok. 3 - 5 godziny w tygodniu (jeśli nie mam zajęć , zadań i nauki), a w weekend mogę nawet siedzieć 6 godzin.

Bardzo bym chciał zagrać na tym serwerze, ponieważ bardzo , ale to bardzo lubię tego typu serwery, a nigdy nie miałem szansy zagrać.

O to jest moja szansa.

Pozdrawiam Kacper.

Griefujesz? - Nie, nie grief'uje , ponieważ tego nie lubię. :)

Nawet nie mam zamiaru.

Podania zaakceptowane, mam pytanie czy chcecie npc z sadzonkami z mc 1.7? akacja,ciemny dab + dżunglowe wymienia się za sadzonki dębu oraz brzozy :)

start się przedłuży, ponieważ nie ma dużo podań ;P

Opublikowano

Nick: JOMEN123PL

Coś o sobie: Miły.przyjacielski,spontaniczny :D

Griefujesz?: Nie :)

zgJ0B8x.jpg

Opublikowano

Podania zaakceptowane, mam pytanie czy chcecie npc z sadzonkami z mc 1.7? akacja,ciemny dab + dżunglowe wymienia się za sadzonki dębu oraz brzozy :)

start się przedłuży, ponieważ nie ma dużo podań ;P

weź zrób normalny start a najwyżej będziesz dodawał później :)

1) Edycja pluginów AMXX

2) Naprawa pluginów AMXX

3) Zaawansowane pisanie pluginów AMXX

Opublikowano

Nick: JOMEN123PL

Coś o sobie: Miły.przyjacielski,spontaniczny :D

Griefujesz?: Nie :)

Zaakceptowane

weź zrób normalny start a najwyżej będziesz dodawał później :)

chyba tak zrobię, jednakże boję się że będzie mało graczy na start, i nikt nie będzie grał ;/

Serwer wystartował zapraszam :)

Opublikowano

Zaakceptowane

Nie mogę wbić :) Piszę że nie jestem na WL

zgJ0B8x.jpg

Opublikowano

Zapraszam na serwer gorąco !!

Parę osób wbiło, ale to nadal niestety mało :/

Wyspa jest epicka bo mała i dużo surowców Ja z kolegą nowo poznanym rozbudowaliśmy się już.

Zapraszam :)

s9.hostmc.pl:4891

Opublikowano

Nick: DnaloP

Coś o sobie: Interesuje się komputerami, chodzę do zawodówki na zawód kucharza (^^

Griefujesz?: Nie.

Opublikowano

Nick:Skrypter

Coś o sobie:Interesuje się grami takimi jak np:Minecraft , trenuje sport "Piłka ręczna"

Griefujesz?: Pewnie że Nie.

żyję ! xD

Ssij Kupkę ciulku <3

Opublikowano

Nick: DnaloP

Coś o sobie: Interesuje się komputerami, chodzę do zawodówki na zawód kucharza (^^

Griefujesz?: Nie.

Nick:Skrypter

Coś o sobie:Interesuje się grami takimi jak np:Minecraft , trenuje sport "Piłka ręczna"

Griefujesz?: Pewnie że Nie.

Podania zaakceptowane, tymczasowo PVP jest off.

Opublikowano

Nick:TheKajzera

Coś o sobie:Lubie minecraft, skonczyłem szkołe i mam sporo czasu oraz lubie sb spokojnie pograc

Griefujesz?:oczywiscie ze nie

Podanie zaakceptowane.

Opublikowano

Nick: Kaamil

Coś o sobie: Szukam spokojnego serwera, na którym można poznać ciekawych ludzi, a nie rozwydrzone dzieci.

Griefujesz?: Co to za pytanie, oczywiście że nie

1421620040-20130630132645uid(xx).jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...