Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Erytheia.pl [Dedyk] [Easy]

esperanza123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeszcze pytanie do NOWEJ administracji :

W "waszej" prezentacji jest opisane coś takiego jak Metin IS. Czy możecie mi powiedzieć na jakiej zasadzie to działa? 

Bo powiem wam szczerze , że tego questa jeszcze nie zainstalowałem i nawet nie wrzucałem na dedyka (mam go tylko na prywatnym komputerze) , możecie sobie przejrzeć wszystkie questy.Bez niego to nie będzie działać. 

Dlaczego oszukujecie graczy , opisując coś czego nie ma na serwerze? oO

-

-

Jeżeli nie działa to się naprawi :)

Opublikowano

Tak , a posiadasz takiego questa? :D Czy może dzięki swoim wybitnym umiejętnościom sam go napiszesz?

I to nie chodzi o to ze nie dziala , takiego czegoś poprostu NIE MA na serwerze kolego.

Widać , że wgl nie zrozumiałeś o czym mówie. W sumie się nie dziwie..

You could be the corpse and I could be the killer
If I could be the devil, you could be the sinner
You could be the drugs and I could be the dealer
Everything you say is like music to my ears

Opublikowano

Amber i D0MIK czy jak wam tam... Po co piszecie ze wasz client kradziony skoro żaden z waszych peseudo ''dowodów'' nie pokrywa waszych słów?Nasz client nie ma nic wspolnego z waszym!!!! Gratuluje właśnie się ośmieszyliscie,i na przyszłość radze najpierw sprawdzić info zanim zacznie się kogoś o coś oskarżać.Nie pozdrawiam. 

Opublikowano

Amber i D0MIK czy jak wam tam... Po co piszecie ze wasz client kradziony skoro żaden z waszych peseudo ''dowodów'' nie pokrywa waszych słów?Nasz client nie ma nic wspolnego z waszym!!!! Gratuluje właśnie się ośmieszyliscie,i na przyszłość radze najpierw sprawdzić info zanim zacznie się kogoś o coś oskarżać.Nie pozdrawiam. 

Triskeles , lepiej ty się nie ośmieszaj. Clienta robił dla nas lolek i dokładnie wiemy co w nim jest. I wiemy ze tam są pliki serwera verdea.pl ;)

Pety czy wierzchowce (duża część) których używacie były wyeksportowane na potrzeby serwera verdea.pl więc nie próbuj być mądry , bo ty sam nie wiesz co masz w tym cliencie.

Opublikowano

Dziwne tylko że rozpakowałem waszego CLIENTA i macie te same pułapki i zabezpieczenia które zostawiła Amber w nowościach :D

Opublikowano

Dziwne tylko że rozpakowałem waszego CLIENTA i macie te same pułapki i zabezpieczenia które zostawiła Amber w nowościach :D

Dokładnie tak. : ) 

Tak więc czekam na reakcję ze strony Administracji tego forum.

Opublikowano

strona byla z mpc więc sobie korzysta , co do serwera nie polecam z powodu wyższych wypowiedzi ;)

powodzenia.

Być była, bo została udostępniona bez zgody autora, i to nie upoważnia go do używania tejże strony. O ile się nie mylę to jest to strona bombworka(jeśli nie to proszę poprawić) który raczej nie zezwolił na jej używanie.

Opublikowano

Nie polecam serwera, banda złodziei, nic nie potrafią zrobić sami ;>

Ps to padnie szybciej niż prezka się na mpc utrzyma  <3  <3  <3 ( nie żeby to była groźba, ale widząc po tym w jaki sposób cały serwer został pozyskany :>)

Opublikowano

Złodziejski team? Nic tylko (NIE) polecać ;) Dodatkowo rozwalił mnie tekst "są błędy, to się poprawi". Regulamin innego serwera? Robicie z graczy bandę idiotów wciskając im kradziony szajs. Tłumaczenie, że miałeś dostęp do plików to sobie skopiowałeś... Ja mając klucz do czyjegoś mieszkania, w życiu nie wzięłabym z niego ani jednej rzeczy bez zgody i wiedzy właściciela, użytkując ją jak swoją własność. Triskeles, czy jak ci tam (celowo z małej litery) pisząc tego typu posty z taką argumentacją, jesteś nikim innym jak tylko marnym i gównianym złodziejem. Nie zagram i innym też odradzać będę

Opublikowano

PRAWILNIE PRZYPOMINAM

Witam, chciałem poruszyć kilka ważnych kwestii, dlaczego używacie naszego Clienta? oraz wielu innych rzeczy? 

SS'y.

Na początek okno channeli.

28901_msys8r.jpg

Oto ich random serwer, a teraz screeny mojego clienta:

34816_mrcz25.jpg

Nawet nie zmienili "PW"

Ok lecimy dalej,

Waga binki, co do bajta taka sama

92046_9l3dii.jpg

Verdea:

04319_ra6nbg.jpg

Teraz lecimy dalej, przypadek?

47263_a1.jpg

Nie SONDZE.

81902_a2.jpg

Ciekawi mnie waga, czas pakowania plików:/ Przypadkowo sa takie same?

73285_a4.jpg

Lecim dali,

17409_a6.jpg

Przypadkowo sami zrobili sobie w rootach folder "jebac" który był zabezpieczeniem przed uszkadzaniem w pakowaniu plików...

Tego chyba też nie trzeba komentować

96784_z1.jpg

Coś od początku mi to wyglądało zbyt "Znajomo" Teraz już wiem dlaczego.. :D

Ja rozumiem, że fejm się zgadza, serwer stoi najdłużej ze startujących w tamtym okresie, ale każdy głupi widzi, że serwer to totalna kopia Verdea.pl

Jednym słowem, client na gotowo zerżnięty z naszego serwera Verdea.pl

Wkład w serwer od nich był znikomy, nie polecam serwera oraz "chamsko" życzę szybkiego upadku gdyż nie potrafiliście nawet swoich petów wyexportować i zmienic folderów typu "verdea_pet".

Tak samo pomysł na pety i ich bonusy, również zgapiony od Nas..

Prezentacja zostaje zgłoszona, nie ma skanu clienta, oraz nie wyrażam zgody na publikowanie naszego clienta gry. 

Żegnam.

Skan klienta jest to po 1.

po 2, spójrzmy

865331421648243398415.png

Jak widać nie tylko my ''zgapiliśmy'' klienta :]

1221me.md.gif

Opublikowano

Skan klienta jest to po 1.

po 2, spójrzmy

865331421648243398415.png

Jak widać nie tylko my ''zgapiliśmy'' klienta :]

Ale my tutaj mówimy o Was, nie o jakimś innym serwerze... ;)

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

esperanza , nie rozumiem jaki to ma teraz sens wstawiać tamte screeny? :D My właśnie z tego powodu odwołaliśmy start serwera, bo stwierdziliśmy , że skoro autorzy nie udzielają zgody na używanie tego to nie będziemy tego używać ( my przynajmniej mielismy na tyle honoru , nie to co niektorzy).

A wasz kochany administrator triskeles i tak dążył do tego żeby to wystartowało na cliencie do ktorego nie mamy praw , i dodatkowo odpalal pliki bez naszego pozwolenia.

Ps. Zachowanie niczym z podstawówki - "nie tylko my zgaplismy clienta" (juz pomijam to ze nie wy go zgapiliscie , tylko my , a wy go uzywacie bez naszej zgody.)

Twoja obrona to coś w tym stylu - "mamooo ale on też nie zrobił pracy domowej". 

Bardzo ogarnięty team. Pozdrawiam

Opublikowano

esperanza , nie rozumiem jaki to ma teraz sens wstawiać tamte screeny? :D My właśnie z tego powodu odwołaliśmy start serwera, bo stwierdziliśmy , że skoro autorzy nie udzielają zgody na używanie tego to nie będziemy tego używać ( my przynajmniej mielismy na tyle honoru , nie to co niektorzy).

A wasz kochany administrator triskeles i tak dążył do tego żeby to wystartowało na cliencie do ktorego nie mamy praw , i dodatkowo odpalal pliki bez naszego pozwolenia.

Ps. Zachowanie niczym z podstawówki - "nie tylko my zgaplismy clienta" (juz pomijam to ze nie wy go zgapiliscie , tylko my , a wy go uzywacie bez naszej zgody.)

Twoja obrona to coś w tym stylu - "mamooo ale on też nie zrobił pracy domowej". 

Bardzo ogarnięty team. Pozdrawiam

Ale my tutaj mówimy o Was, nie o jakimś innym serwerze... ;)

Wy także zgapiliście tego klienta od Corelisa! :]

UWAGA, BETA TRWA DO 19.01.2015 DO GODZINY 16:00

WRAZ Z KOŃCEM BETY, PO TYM CO SIĘ DOWIEDZIAŁEM OPUSZCZAM TEAM. DZIĘKUJĘ DOBRANOC, MOŻNA ZAMKNĄĆ.

1221me.md.gif

Opublikowano

­Jeśli nie zmienicie Clienta, ta prezentacja nie będzie miała tutaj miejsca. Tak chamsko, że nawet zostawiliście w pack wpisu "verdea" no proszę Was. Nie ładnie tak sobie wziąć, pracę czyjąś, co byłą robiona długi czas.

Szkoda tylko ze jestes taki leniwy i nie chcialo ci sie przeczytać mojego posta,tylko czytasz czyjeś brednie.Jeszcze raz powtarzam!!! NIE MAMY CLIENTA VERDEI ani zadnego clienta innego serwera!!!!!!

Opublikowano

Szkoda tylko ze jestes taki leniwy i nie chcialo ci sie przeczytać mojego posta,tylko czytasz czyjeś brednie.Jeszcze raz powtarzam!!! NIE MAMY CLIENTA VERDEI ani zadnego clienta innego serwera!!!!!!

Jakbyś był troche kumaty , to byś sobie rozpakował chociaż pliki tego clienta i zobaczył , że są tam wpisy i modele verdea. Bo był robiony na ich cliencie bo my go robiliśmy. Twierdzisz , że więcej wiesz na jego temat ? Nie wydaje mi się ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...