Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Erytheia.pl [Dedyk] [Easy]

esperanza123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko Szkoda taka że to nasza prezentacja i została skradziona !

Ta  prezentacja należy do Team Erytheia.pl i nie należy do nich!

Sponsor tego serwera to Triskeles czyli złodziej który ukradł nasze pliki z bazy, naszego klienta oraz naszą grafike i prezentacje !

Proszę zobaczyć że to identyczna  prezentacja jak ta: http://www.mpcforum.pl/topic/1348314-zapowied%C5%BA-erytheiapl/

Jako jeden z trzech Administratorów tego serwera zastrzegam sobie do kopiowania naszej pracy !

Osoby odpowiedzialne za kradzież to Triskeles oraz Tengeri i ich konta proszę nagrodzić warnej jeżeli takowe istnieją

To jest i zawsze bedzie grafika Erytheia.pl i własnością moją Bonesa oraz Phoenixa ! I zabraniam z niej korzystać !

Opublikowano

Czemu strona serwera off?

50 postów - Zrobione! :) 400 postów - W trakcie
100 postów - Zrobione! :) 500 postów - W trakcie
200 postów - W trakcie 750 postów - Może
300 postów - W trakcie 1000 postów - Chyba mnie coś xD

Opublikowano

Sponsor tego serwera to Triskeles czyli złodziej który ukradł nasze pliki z bazy, naszego klienta oraz naszą grafike i prezentacje !

Proszę zobaczyć że to identyczna  prezentacja jak ta: http://www.mpcforum.pl/topic/1348314-zapowied%C5%BA-erytheiapl/

Jako jeden z trzech Administratorów tego serwera zastrzegam sobie do kopiowania naszej pracy !

Osoby odpowiedzialne za kradzież to Triskeles oraz Tengeri i ich konta proszę nagrodzić warnej jeżeli takowe istnieją

To jest i zawsze bedzie grafika Erytheia.pl i własnością moją Bonesa oraz Phoenixa ! I zabraniam z niej korzystać !

Erytheria  skradziona to to samo  co  Verdea

Opublikowano

Prezentacja była wspólna,do konta Erytheia mialem dostęp bo było to też moje konto wiec została prezentacja skopiowana,pliczki sobie pobrałem na wypadek gdybyscie mnie zostawili,tak się stało więc startuje sobie na tych pliczkach.Pozdrawiam.A co do tej grafiki to tak masz racje jest własnością erytheia.pl :)

Opublikowano

Oto kilka informacji na temat serwera:

1. Każde słowo Triskelesa jest kłamstwem

2. Pliki serwera są perfidnie skradzione , i użyte bez mojej zgody

3. Prezentacje robiłem sam 2 dni , i nikt mi nie wmówi że triskeles pisał ją razem ze mną , nie zezwalam na jej kopiowanie.

4. Client jest przerobioną wersją clienta serwera verdea.pl , edytowanego także przez nas . (Triskeles nie ma do niego żadnych praw)

5. Nazwa Erytheia.pl także została perfidnie podj**ana

6. Wielokrotnie powtarzałem dzieciakowi Triskelesowi że nie zezwalam na używanie żadnych z moich "prac"

Proszę o zamknięcie tematu , ponieważ to jest jakaś kpina.

You could be the corpse and I could be the killer
If I could be the devil, you could be the sinner
You could be the drugs and I could be the dealer
Everything you say is like music to my ears

Opublikowano

Prezentacja była wspólna,do konta Erytheia mialem dostęp bo było to też moje konto wiec została prezentacja skopiowana,pliczki sobie pobrałem na wypadek gdybyscie mnie zostawili,tak się stało więc startuje sobie na tych pliczkach.Pozdrawiam.A co do tej grafiki to tak masz racje jest własnością erytheia.pl :)

Po pierwsze to !

Sponsor nie powinien się wpieprzać w sprawy serwera tylko wykładać haj i go zbierać ! Ty odpaliłeś serwer bez naszej wiedzy i zgody a nie był jeszcze skończony. Do tego ukradłeś z hostingu naszego klienta za którego zapłacilismy osobie trzeciej więc nie masz do niego prawa.

Po drugie robiłeś nam problemy o wszystko oraz nie potrafiłeś się zorganizować w sprawie dotpaya co stanowczo opóźniło nasz start. To że wykupiłeś dedyka za UWAGA 180 zł i pośpieszałeś nas bo nie wiedziałeś czy masz opłacać na następny miesiąc. Pozdro chłopaku.

A to że domene za 18 zł kupileś nie znaczy że nazwa Erytheia.pl jest twoja, chyba że w rozumowaniu domeny i nic innego. Reszta jest i zawsze będzie nasza.

Co do osób które pisały że ukradliśmy większość z Verdea.pl To proszę zapytać tamtą Administrację czyli D0MiK oraz Amber że sytuacja została wyjaśniona i razem śmiejemy się z tego na Ts3.

A ty Triskeles nie masz za grosz wstydu że kradniesz nie swoje, robisz to bezczelnie a do tego wprowadzasz ludzi w błąd.

Opublikowano

Jestem ciekawy czy macie prawa do strony bloodwara, żebyście chociaż informacje o autorze w stopce zamieścili, ale nic po prostu zajebaliście bez pytania tak? Chyba że się mylę to zwracam honor :)

Opublikowano

Gratuluję moderatorom , wszystko jest kradzione dosłownie na tym serwerze ale kogo to obchodzi.

Kogo obchodzi to że wycinałem to pie**olone psd pół dnia , i tylko ja pracowałem nad prezentacją a teraz jakieś szczyle mi ją bezkarnie podpie**alają.

Po za tym z tego co pamiętam ludzie z serwera verdea.pl nie wyrazili zgody na używanie tego clienta (poprzedni moj temat został z tego powodu zamkniety).

Dodatkowo "panowie administratorowie" ze skradzionych moich plików , moglibyście czasem zajrzeć czy zmieniliscie wszystko na nieswojej stronie co?

xoy1pp.jpg

bzdfai.jpg

Albo mnie sie coś myli albo to nie jest serwer nightcore.pl

A na koniec jeszcze cytacik:

,pliczki sobie pobrałem na wypadek gdybyscie mnie zostawili

Czy my podpisywaliśmy jakąś umowe której nie możemy zerwać? nie przypominam sobie . Pliki są nasze i nie miales żadnego prawa ich pobrać a co dopiero używać. 

Apropo bety : 

Dziś zawitałem na "bete" moich plików , i nie zauważyłem żadnych zmian. Pliki surowe w takim stanie jak je zostawiłem , bugi te które ja zostawiłem , poprostu nic od siebie. Gotowiec bez edycji.

Opublikowano

Jestem ciekawy czy macie prawa do strony bloodwara, żebyście chociaż informacje o autorze w stopce zamieścili, ale nic po prostu zajebaliście bez pytania tak? Chyba że się mylę to zwracam honor  :)

Strony nikomu nie zaje***em,a pobrałem z mpcforum-to się chyba nie liczy jako kradzież hmm?

Oto kilka informacji na temat serwera:

1. Każde słowo Triskelesa jest kłamstwem

2. Pliki serwera są perfidnie skradzione , i użyte bez mojej zgody

3. Prezentacje robiłem sam 2 dni , i nikt mi nie wmówi że triskeles pisał ją razem ze mną , nie zezwalam na jej kopiowanie.

4. Client jest przerobioną wersją clienta serwera verdea.pl , edytowanego także przez nas . (Triskeles nie ma do niego żadnych praw)

5. Nazwa Erytheia.pl także została perfidnie podj**ana

6. Wielokrotnie powtarzałem dzieciakowi Triskelesowi że nie zezwalam na używanie żadnych z moich "prac"

Proszę o zamknięcie tematu , ponieważ to jest jakaś kpina.

1.-nie nie jest.

2.-używam ich ponieważ mnie opuściłeś bez słowa-nie jestem debilem i nie bd marnował czasu ot tak.

3.-ktoś ci coś próbuje wmawiać?tak ty ją napisałeś,ty ją zrobiłeś,jako ze mialem dostep do konta to też mam do niej prawa ;]

4.-client nie jest verdei,nie pozdrawiam.
5.-nazwa erytheia.pl jest moja.
6.-powtarzaj sobie dalej,szczerze jakoś mnie to mija.Ja też włożyłem pieniądze i prace w serwer wiec tez mam prawa do plików.
To jest mój ostatni post w którym odpowiadam na hejty.
-
OFICJALNY START 21.01.2015r 18:00 WTOREK!!!!!!!!!!!!!!
Opublikowano

Nie posiada. On na nic nie posiada praw. Miał być sponsorem, a sponsor ma tylko prawo wykładać i zbierać zyski z serwera ! Nic więcej !

Opublikowano

PRAWILNIE PRZYPOMINAM

Witam, chciałem poruszyć kilka ważnych kwestii, dlaczego używacie naszego Clienta? oraz wielu innych rzeczy? 
SS'y.
Na początek okno channeli.
28901_msys8r.jpg
Oto ich random serwer, a teraz screeny mojego clienta:

34816_mrcz25.jpg
Nawet nie zmienili "PW"

Ok lecimy dalej,
Waga binki, co do bajta taka sama
92046_9l3dii.jpg

Verdea:

04319_ra6nbg.jpg

Teraz lecimy dalej, przypadek?
47263_a1.jpg

Nie SONDZE.
81902_a2.jpg

Ciekawi mnie waga, czas pakowania plików:/ Przypadkowo sa takie same?
73285_a4.jpg
Lecim dali,

17409_a6.jpg

Przypadkowo sami zrobili sobie w rootach folder "jebac" który był zabezpieczeniem przed uszkadzaniem w pakowaniu plików...

Tego chyba też nie trzeba komentować
96784_z1.jpg

Coś od początku mi to wyglądało zbyt "Znajomo" Teraz już wiem dlaczego.. :D
Ja rozumiem, że fejm się zgadza, serwer stoi najdłużej ze startujących w tamtym okresie, ale każdy głupi widzi, że serwer to totalna kopia Verdea.pl
Jednym słowem, client na gotowo zerżnięty z naszego serwera Verdea.pl
Wkład w serwer od nich był znikomy, nie polecam serwera oraz "chamsko" życzę szybkiego upadku gdyż nie potrafiliście nawet swoich petów wyexportować i zmienic folderów typu "verdea_pet".
Tak samo pomysł na pety i ich bonusy, również zgapiony od Nas..
Prezentacja zostaje zgłoszona, nie ma skanu clienta, oraz nie wyrażam zgody na publikowanie naszego clienta gry. 

Żegnam.

Opublikowano

Triskeles dziecko drogie , to że jesteś "pseudo sponsorem" nie oznacza że masz prawa do plików.

Wiesz co to prawa autorskie? Pokaż mi jakiś dowód , że pozwoliłem ci korzystać z mojej pracy.

Nazwa nie jest twoja , ty tylko jako "pseudo sponsor" aka developer wykupiłeś domene. Mam pokazać ci screena z naszej pierwszej rozmowy gdzie wszystko juz bylo gotowe na serwerze z nazwą i dalem ci paczkę screenow do obejrzenia serwera erytheia?

Oto screen  - Jest to link do paczki screenow ktore wysyłałem potencjalnym sponsorom , tam było zawarte wszystko - nazwa i wyglad gry.

Paczkę tę wysyłałem nie tylko do niego , ale do innych sponsorów i to we wcześniejszym terminie , jak widać plik posiada już nazwę Erytheia , a powstała ona zanim wgl skontaktowalismy się z triskelesem.

39a0tx.jpg

s8t9mp.jpg

dodatkowo dodaję link do tego pliku

https://mega.co.nz/#!j0VjTD5J!PJ7Df46o67h8KEymSHP5SQIH0q-A_nvIPTVelvq69y4

Client jest robiony na podstawie clienta serwera verdea.pl , bardzo łatwo to udowodnić ponieważ wiele plików wewnątrz posiada nazwy np. verdea_pet (ps. jak zmienicie to wam nie zadziala ;) )

Proszę cie nie żartuj , że ty włożyłeś prace w serwer, bo wszystko na plikach serwerowych i bazie robilismy my.

Używam określenia "pseudo sponsor" ponieważ serwer TS3 musieliśmy zakupić sami , za reklame też zapłaciłem ja.

Triskeles chce startować teraz mimo, że pliki są zbugowane jak nie wiem ponieważ bodajże koło 28.01.2015 kończy mu się dedyk a potrzebuje pięniędzy na jego opłacenie. Opłacenie 2 miesiąca zalezy od tego czy juz wystartuje serwer i będzie jakaś kasa z Is-u.

Opublikowano

Tak jak napisał Neilvite, nasz client został chamsko skradziony.

Nie polecam. 

Opublikowano

Jeżeli to przedstawia się w taki, a nie inny sposób, to nie polecam. Jak grać u człowieka, który jest złodziejem? :huh: Administracja powinna wzbudzać zaufanie, a nie odstraszać.

xdnXBJo.png

Opublikowano

Panowie , gratuluje szybkiej reakcji. Żałuje tylko , że musiałem wam to pokazać , żebyście zmienili -.- Jeszcze tylko zmiencie te odstępy..

Ale i tak ciągle widać , że regulamin nie był pisany przez was , tylko jest skopiowany z nightcore.pl

p7h2yf.jpg

Jeszcze pytanie do NOWEJ administracji :

W "waszej" prezentacji jest opisane coś takiego jak Metin IS. Czy możecie mi powiedzieć na jakiej zasadzie to działa? 

Bo powiem wam szczerze , że tego questa jeszcze nie zainstalowałem i nawet nie wrzucałem na dedyka (mam go tylko na prywatnym komputerze) , możecie sobie przejrzeć wszystkie questy.Bez niego to nie będzie działać. 

Dlaczego oszukujecie graczy , opisując coś czego nie ma na serwerze? oO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...