Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plakietki WoT

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale pobugowane... 

no i popatrzcie państwo: konto "juriego" http://www.noobmeter.com/player/eu/statyna41231/525535957

brawa dla autora tych plakietek, za wprowadzenie nicku i wartości  :D

edit: a za to ostrzeżenie dostałem? no popatrz, popatrz, czyżby juri się obraził? za co ty synek masz tego moda to ja nie wiem.

edit2: przed chwilą działało wszystko ładnie pięknie a teraz patrze, i każdy ma to konto pokazane, przypadeg?  a jednak działa, ale pokazuje nick i wynik tylko dla pierwszej osoby na którą się najedzie.

edit3: no popatrzcie państwo, mój post został uznany za spam przez człowieczka który musi zakładać inne konta dla statów, ehhh..

Najlepsze jest to, że napisał żebyśmy nie robili jak JA, przy czym sam tak zrobił. 
  • Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bug nadal jest, ale w końcu coś ruszyło z tymi plakietkami do przodu. B)
No ale jest fioletowy, do tego moderator = bug mpc. xD
Tyle czasu już to ma, ale nie zmieni na swoje prawdziwe konto, żeby było odwzorowanie jak coś pisze w temacie np. "co polecacie" czy coś.

6cluij.gif

Opublikowano

Super pomysł z tymi plakietkami podziękował ;)
Sam muszę ogólnie aktualizować plakietki czy  z ilością grania wn8 samo będzie tu wzrastać/spadać?

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tak swoją drogą to już powinien się wszędzie poprawny nick pokazywać x­d

Opublikowano

Plakietki mają być tylko swego rodzaju dodatkiem do forum. Nie zapisywaliśmy takich danych do bazy, a zmienianie tego teraz, gdy pewnie większość zainteresowanych osób powiązało już swoje konta mija się z celem. Jeśli interesują cię czyjeś statystyki to użyj jakiejś zewnętrznej strony do tego przeznaczonej :3

Opublikowano

Ilość bitew jest akurat najmniej ważna. Najważniejsze, że pokazuje Ci WN8 i nick.

Czyżby Juri? xD

Przydała by się ilość bitew, nawet w postaci x-k. Miało by się wtedy "wgląd" na wiarygodność tego co się pisze.

Opublikowano

1 bitwa, a co niektórzy mają po kilkanaście i to jest skill. Każdy może taką bitwę ugrać nawet pomidor.

Tia, tamto konto 300k wn8, nie sądzisz, że to muszą być bugi? Po 2, gdyby to było takie łatwe, to dlaczego jestem 7, a nie 1000?

Opublikowano

Tia, tamto konto 300k wn8, nie sądzisz, że to muszą być bugi? Po 2, gdyby to było takie łatwe, to dlaczego jestem 7, a nie 1000?

Juri pls, nie ośmieszaj się już ..

Zagraj jeszcze z 20 bitew na tym koncie, zobaczymy który będziesz.

Resetowanych kont chyba to nie liczy, bo kyra ma chyba ponad 2300, a pokazuję 1900, także albo bug, albo na takiej zasadzie bazuję. 

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Juri pls, nie ośmieszaj się już ..

Zagraj jeszcze z 20 bitew na tym koncie, zobaczymy który będziesz.

Resetowanych kont chyba to nie liczy, bo kyra ma chyba ponad 2300, a pokazuję 1900, także albo bug, albo na takiej zasadzie bazuję. 

Wbij na ts to pogadamy o ośmieszaniu się <3

Może uwzględnia stare bitwy? To by się zgadzało...

Opublikowano

Hahah bym był "Dobrym Graczem" 1100 WN8 :) Nick: Pan_Patryczek

Procesor: Intel Core i7-7700K 4.2GHz 8mb Płyta główna: Gigabyte AORUS Ga-Z270X-Gaming 5

Grafika: MSI GeForce GTX 1070 Gaming X 8gb GDDR5 (256 bit) <3 Ram: G.Skill Ripjaws V DDR4 16GB(2x8GB), 3200MHz, CL16 

Dysk HDD: Western Digital Red, 3.5'', 3TB, SATA/600, 64MB cache Dysk SSD: Crucial MX300 525GB Sata3

Chłodzenie: be Quiet! Dark Rock Pro 3 Zasilacz: Corsair RM550X 80+ GOLD 550W Obudowa: be Quiet! Pure Base 600 Window Black/Orange

Opublikowano

Ta skala jest śmieszna. do 1400 powinno być żółte. od 1400 do 2000 zielone a od 2000 dopiero niebieskie... Jak 1100 może być "dobry gracz"... nie wiem z jakiego wy xvma wzięliście te kolory.

Opublikowano

Ta skala jest śmieszna. do 1400 powinno być żółte. od 1400 do 2000 zielone a od 2000 dopiero niebieskie... Jak 1100 może być "dobry gracz"... nie wiem z jakiego wy xvma wzięliście te kolory.

@Miszczu

Opublikowano

Skala pochodzi z XVM by J1mb0, jest to uproszczony z WoTLabsa (połączenie jasnozielonego i ciemnozielonego w 1).

Ta skala w Jimbo jeszcze do niedawna była stosowana domyślnie w XVMie, przy pobieraniu z oficjalnej strony. Teraz ją co prawda już zmienili na taką:

• do 355 WN8
  • do 820 WN8
  • do 1370 WN8
  • do 2020 WN8
  • do 2620 WN8
  • powyżej

Ale tutaj została.

Opublikowano

Ta skala w Jimbo jeszcze do niedawna była stosowana domyślnie w XVMie, przy pobieraniu z oficjalnej strony. Teraz ją co prawda już zmienili na taką:

• do 355 WN8
  • do 820 WN8
  • do 1370 WN8
  • do 2020 WN8
  • do 2620 WN8
  • powyżej

Ale tutaj została.

nie uważacie że przydało by się zmienić?

graphic.png

• 1 rok później...
Opublikowano

Aby ustawić swoją plakietkę należy wejść Tutaj i powiązać swoje konto. Logujecie się na konto WarGamingu, MPC dostaje potrzebne informacje (nie jest to hasło :D) i wyświetla się Wasz kolorek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...