Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plakietki WoT

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdyby kolorki były z normalnego xvm, to byś był ^^

Fajnego XVM'a masz. W takim razie Ty zapewne jesteś pomarańczką.

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra, koniec spamu. Jest jak jest i tak wiadomo kto jest pomidorkiem, a kto resetował konto, tyle ode mnie :)

Opublikowano

Wszystko fajnie tylko ja akurat mam konto na NA i to powiązanie działa tylko z serwerem EU

I mamy zgrzyt, nie wiem czy da się zrobić by można było tak związać :P @Miszczu może coś wymyśli. 

Opublikowano

Wszystko fajnie tylko ja akurat mam konto na NA i to powiązanie działa tylko z serwerem EU

I mamy zgrzyt, nie wiem czy da się zrobić by można było tak związać :P @Miszczu może coś wymyśli. 

Ciężko, bo musiałoby pobierać dane z innego serwera i logować się przez inny serwer. Sporo roboty, a graczy z US i innych serwerów nie wiele.

Opublikowano

Ciężko, bo musiałoby pobierać dane z innego serwera i logować się przez inny serwer. Sporo roboty, a graczy z US i innych serwerów nie wiele.

Jednak każdy powinien mieć możliwość dodania takiej plakietki... :/

Opublikowano

Trochę jestem przeciw tych plakietkom, ponieważ każdy może sobie zrobić nowe konto jak @Juri. i będzie fioletowy, ale zobaczymy jak wyjdzie w praniu.

Opublikowano

Trochę jestem przeciw tych plakietkom, ponieważ każdy może sobie zrobić nowe konto jak @Juri. i będzie fioletowy, ale zobaczymy jak wyjdzie w praniu.

Poczytaj wyżej ;d 

Miszczu ma to usprawnić i po najechaniu na plakietkę będzie się wyświetlał nick. 

Opublikowano

Dobry pomysł z tymi plakietkami. Też zrobię nowe konto i będę fioletem, żeby się wymądrzać na forum. Nikt mi nie powie że się nie znam, bo mam słabe staty.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Pokazuje :)
Oj przestańcie już majaczyć, że każdy sobie zrobi nowe konto itd..
Miszczu to poprawi i będzie widać ilość bitew, tylko dajcie chwilę czasu..

6cluij.gif

Opublikowano

bardzo ciekawa funckja, post ino antywarnowy, przydałoby się to wprowadzić te ilości bitew bla bal

No no, miało to być w dniu wprowadzenia... 

@Juri.

Opublikowano

Dobry gracz B)

ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0

AMD FX-8320E EIGHT CORE 3.5GHZ

SAPPHIRE RADEON 7850 HD

CRUCIAL BALLISTIX ELITE 2x8 GB DDR4

WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT

Opublikowano

no i popatrzcie państwo: konto "juriego" http://www.noobmeter.com/player/eu/statyna41231/525535957

brawa dla autora tych plakietek, za wprowadzenie nicku i wartości :D

edit: a za to ostrzeżenie dostałem? no popatrz, popatrz, czyżby juri się obraził? za co ty synek masz tego moda to ja nie wiem.

edit2: przed chwilą działało wszystko ładnie pięknie a teraz patrze, i każdy ma to konto pokazane, przypadeg?  a jednak działa, ale pokazuje nick i wynik tylko dla pierwszej osoby na którą się najedzie.

edit3: no popatrzcie państwo, mój post został uznany za spam przez człowieczka który musi zakładać inne konta dla statów, ehhh..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...