Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plakietki WoT

Juri.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, jak zauważyliście w naszym dziale pojawiły się nowe plakietki. Mówią one jaki kolor ma dany gracz.

Wszystkie plakietki prezentują się następująco:

329071420654532922683.png - Poniżej 449 WN8

984581420654532922683.png - 450-649 WN8

985421420654532922683.png - 650-899 WN8

256061420654533922683.png - 900-1599 WN8

211951420655884922683.png - 1600-2449 WN8

731581420655884922683.png - 2450 WN8 i wyżej

Skala pochodzi z XVM by J1mb0, jest to uproszczony z WoTLabsa (połączenie jasnozielonego i ciemnozielonego w 1).

Aby ustawić swoją plakietkę należy wejść Tutaj i powiązać swoje konto. Logujecie się na konto WarGamingu, MPC dostaje potrzebne informacje (nie jest to hasło :D) i wyświetla się Wasz kolorek.

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobry z tym pomysł (...) Choć głupie jest to że każdy kto ma wiele kont może se wbić 2450 WN8 i podawać że to jego konto główne  :ninja:

Oftop:

Juri które konto?  ;)

Opublikowano

Dobry z tym pomysł (...) Choć głupie jest to że każdy kto ma wiele kont może se wbić 2450 WN8 i podawać że to jego konto główne  :ninja:

Oftop:

Juri które konto?  ;)

Można dodać że po najechaniu na plakietkę wyświetla się nick i WN8.

@Miszczu

Opublikowano

Jeszcze jestem w stanie zrozumieć obsesję na punkcie stat i ustawianie takich kont, ale na koncie pod staty nie dać rady nabić powyżej 2450 WN8 to już jest mistrzostwo xD

Co do pomysłu to byłby ok, gdyby nie te konta pod staty - teraz będzie jedynie mylił i w najmniejszym stopniu nie spełni swojej roli.

Można dodać że po najechaniu na plakietkę wyświetla się nick i WN8.

@Miszczu

I ilość bitew.

Opublikowano

I ilość bitew.

Może jeszcze wszystkie czołgi, statystyki z ostatnich dni itp.? Nick i WN8 wystarczy, zainteresowani sobie sprawdzą resztę.

Opublikowano

Może jeszcze wszystkie czołgi, statystyki z ostatnich dni itp.? Nick i WN8 wystarczy, zainteresowani sobie sprawdzą resztę.

Czemu? Dopiska np. "4k" nie zajmuje dużo, a od razu wiadomo czy konto dla statystyk czy co. :)

6cluij.gif

Opublikowano

Nie, ponieważ ilość bitew to do 5 cyfr + spacja/następna linia. Nie zajmie aż tak dużo miejsca.

Opublikowano

Jeżeli już są te plakietki, to ludziska podawajcie prawdziwe konta, bo to tylko mylić będzie.

Juri, wiemy, że zawsze chciałeś być fioletowy, ale chyba pomyliłeś zielony z fioletowym.

Miszczu może dodaj jeszcze ilość bitew ? np. 24k itp.

@Miszczu

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Jeżeli już są te plakietki, to ludziska podawajcie prawdziwe konta, bo to tylko mylić będzie.

Juri, wiemy, że zawsze chciałeś być fioletowy, ale chyba pomyliłeś zielony z fioletowym.

@Miszczu

Spoko to wyszło, z tymi bitwami to dobry pomysł, mogły by być takie plakietki, np. Weteran WOT itd :P

Opublikowano

@Miszczu

Może w takiej konfiguracji:

Nick

Ilość bitew (np 10k)

WN8 

Opublikowano

Chciałbym Was prosić, abyście nie robili jak @ZioloPCTV i nie ustawiali sobie wysokich statystyk jak macie 500wn8.

Prosisz a sam ustawiasz drugie konto ? xD

O co CI chodzi? Przecież ustawił swoje główne konto. 

Opublikowano

I teraz robią nowe konta, żeby mieć tylko unikatowe plakietki... Ja mam tylko 6k bitew (pierwsze konto) i wn8 z ostatnich 1000 bitew mam ponad 2k. Za kilka tysięcy bitew nadrobie :)

PS. Za miesiąc na forum już będzie "doskonały gracz" bo wychodze z greenu :D

Od kiedy juri jest fioletowy ?

Nowe konto na pewno...

graphic.png

Opublikowano

Od kiedy juri jest fioletowy ?

Może się poprawił? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

910, powinien być zielony ;d 

@Juri. kłamczuszku. 

Weź zmień mój nick, dodaj swój ;) @Juri.

Przecież zrobiłem to specjalnie, dla trolla xD

Opublikowano

Winny się tłumaczy  :rolleyes:

Kiedy będzie ta opcja z najazdem na plakietkę ? 

Opublikowano

Winny się tłumaczy  :rolleyes:

Kiedy będzie ta opcja z najazdem na plakietkę ? 

Jak miszczu zrobi, dziś wieczorem.

Opublikowano

W takim razie nie zabardzo rozumiem sensu robienia tych plakietek, skoro każdy może być unikatem, albo dodajcie widok na ilość bitew... Ukaż prawdziwego siebie :P

graphic.png

Opublikowano

W takim razie nie zabardzo rozumiem sensu robienia tych plakietek, skoro każdy może być unikatem, albo dodajcie widok na ilość bitew... Ukaż prawdziwego siebie :P

Jak nie masz konta z fioletowym wn8, to fioletem nie będziesz. Będzie widok, wtedy zmienię na swoje normalne konto :P Tragedii nie ma, pomidorkiem nie jestem.

Opublikowano

Jak nie masz konta z fioletowym wn8, to fioletem nie będziesz. Będzie widok, wtedy zmienię na swoje normalne konto :P Tragedii nie ma, pomidorkiem nie jestem.

No niestety, ale ja jestem pomidorkiem :>.

Co do pomysłu - dobra robota, jednak tak jak reszta mówi - dodać ilość bitew :-}.

8LTfBGw.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...