Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PBE 15/01 Nowy tryb gry Nemesis Draft, ward

Googlus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Już sobie wyobrażam, co będzie na serwerach, na których są tylko toksyczne osoby. :)

Ciągle będą pickować takie trollowane postacie, jak np. Singed, Urgot, Soraka itp.

To chyba będzie pierwszy tryb w LoLu, którego nawet nie tkne.

Opublikowano

a dla mnie sie wlasnie bardzo podoba nowy tryb - lepszy niz glupi urf, a do tego szansa na pobawienie sie postaciami bedzie.

Ania* coś tym ćpała :s A mówilem ze będzie zle

Co do tematu Wole URFA fajna zabawa a ten Nemesis dla mnie jest bez sensu w kazdej grze będą jakies gowno champy ;s

Najlepszy mag na s1  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:

Opublikowano

Nie ogarniam , wytłumaczcie mi oco chodzi w tym trybie.

Czytać nie umiesz? Wybierasz postać przeciwnikowi a przeciwnik tobie...

Opublikowano

Myślę, że nie będzie cały team nie będzie miał możliwości grania tą samą postacią. Na ogólnodostępne serwery wprowadzą go dopiero gdy zostanie dopracowany, więc myślę, że zabawa może być przednia. Bardziej martwi mnie znerfienie Tristany AP. 

Opublikowano

Myślę, że nie będzie cały team nie będzie miał możliwości grania tą samą postacią. Na ogólnodostępne serwery wprowadzą go dopiero gdy zostanie dopracowany, więc myślę, że zabawa może być przednia. Bardziej martwi mnie znerfienie Tristany AP. 

Dobrze Ci się wydaje:

3.jpg

Opublikowano

a dla mnie sie wlasnie bardzo podoba nowy tryb - lepszy niz glupi urf, a do tego szansa na pobawienie sie postaciami bedzie.

URF głupi? Napisałbym kto tu jest głupi ale się powstrzymam bo nie chce mi sie nowego konta robić bo nie będę czekał 7 dni za darmo.

Ten Nemesis Tryb to w sumie zawsze jakaś alternatywa ale i tak nudny.

A Soraka wcale nie jest gównem jak tu większość pisze.. jest jednym z najsilniejszych supportów pod względem defensywy jak i może grać na niektóre picki agresywnie.. Jak ktoś mainuje to ścierwo to ładnie ora na bocie.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Jaki jest sens w tym trybie? pickuje jakiegos nautilusa i typy od razu przegrywaja

chcial bym zeby cos z mniejszymi cd wymyslili albo jakas nowa mapke specjalnie pod nowy tryb

Bullet for my Valentine <3

Opublikowano

­Już sobie wyobrażam, co będzie na serwerach, na których są tylko toksyczne osoby. :)

Ciągle będą pickować takie trollowane postacie, jak np. Singed, Urgot, Soraka itp.

To chyba będzie pierwszy tryb w LoLu, którego nawet nie tkne.

Sam jestes trollem, Singed, Soraka w dobrych rekach moga zrobic sieke, urgot jest pod 1v1, ale ogarniety tez Cie zje, nawet nei zauwazysz kiedy.

trybu sprobuje, bo mnie to ciekawi... na pewno nie bedize "pls ban zed"  tylko "ban teemo, sona, urgot, taric" etc ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...