Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PBE 15/01 Nowy tryb gry Nemesis Draft, ward

Googlus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziwny ten nemesis draft, zakładam, że po kilku grach się znudzi jak większość trybów.. 

Bo kto by chciał grać champem, którego wybiera Ci przeciwnik xD Pewnie jakieś crap compy albo Urgoty.

Opublikowano

Dziwny ten nemesis draft, zakładam, że po kilku grach się znudzi jak większość trybów.. 

Bo kto by chciał grać champem, którego wybiera Ci przeciwnik xD Pewnie jakieś crap compy albo Urgoty.

U.R.F. Jedyny tryb, który się nie nudził :D

Tryb jak dla mnie beznadziejny, przywrócenie URFa będzie 100 razy lepsze od jakiegokolwiek nowego trybu.

Bo co zabawnego jest w tym, że przeciwnik da Ci jakiegoś gównixa i graj tym..

y6eft.gif

Opublikowano

U.R.F. Jedyny tryb, który się nie nudził :D

W lipcu i październiku były obszerne wypowiedzi, z których jasno wynikało, że URF wróci w 2015. Nie zdzwiłbym się, gdyby było to 1 kwietnia.

Opublikowano

Zastanawia mnie co będzie jeśli przeciwnicy wybiorą te 5 champów, a ja np. nie będę miał żadnego z nich. Co wtedy?

y6eft.gif

Opublikowano

Zastanawia mnie co będzie jeśli przeciwnicy wybiorą te 5 champów, a ja np. nie będę miał żadnego z nich. Co wtedy?

To jest właśnie jeden z największych problemów. Ogólnie cały ten system wymaga sporo dopracowania i szczerze mówiąc, nie wyobrażam sobie tego. 

Opublikowano

Co nie zmienia faktu, że ten tryb jest bezsensu.

Jakoś nie uśmiecha mi się gra jakimiś Urgotami, Sorakami, czy innymi gunwami.

Serio? To ma być niby takie fajne?

y6eft.gif

Opublikowano

O rany, to będzie koszmar - przeciwnik wybiera postać. No, ale może być śmiesznie, chociaż nie przemawia do mnie ten tryb :f Ward dość ciekawy, komiksowy.

Opublikowano

­Skin mi się bardzo podoba, fajnie wygląda. Reszta zmian normalna, tylko ten tryb taki niezaufany jakiś dla mnie, dziwne będzie na pewno ale zobaczymy jak wyjdzie. ;)

Opublikowano

Z*********e :D
Ludzie sobie przypomną o champach którymi nikt nie gra i wrócą do mety <3
Jak coś to urgot jest OP

Opublikowano

Z*********e :D

Ludzie sobie przypomną o champach którymi nikt nie gra i wrócą do mety <3

Jak coś to urgot jest OP

Tylko dziwne, że są tacy co płaczą że Urgot to syf i powinni go usunąć. :P

Opublikowano

Fajny ten tryb.

Przeciwnicy będą mogli wybierać championa dla mnie z dostępnych u mnie, prawda? W sensie, że jak nie mam np. Alistara to nie będą mogli go wziąć dla mnie?

Opublikowano

a dla mnie sie wlasnie bardzo podoba nowy tryb - lepszy niz glupi urf, a do tego szansa na pobawienie sie postaciami bedzie.

Opublikowano

Wszystkie te nowe tryby są takie... "na siłę". Od pobawienia się postaciami jest aram. Na tym trybie będą wybierane głównie nudne postacie.

c:

Opublikowano

Tryb wydaje mi się po prostu głupi, przeciwnicy będą wybierać nudne lub zapomniane postacie, ludzie zaczną wychodzić, żeby uniknąć grania Urgotem, Poppy itd., a poziom gry będzie niższy niż na ARAMach.

Opublikowano

Tryb wydaje mi się po prostu głupi, przeciwnicy będą wybierać nudne lub zapomniane postacie, ludzie zaczną wychodzić, żeby uniknąć grania Urgotem, Poppy itd., a poziom gry będzie niższy niż na ARAMach.

Nie zdziwiłbym się, gdyby tak było. URF póki co był najlepszy, chociaż może być troszkę zabawy. Dość ładne te skórki wardów, ale ja nigdy nie mam na nic kasy na skiny :P

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...