Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BestiaMt2 [Dedyk] [Easy]

devids12345

BestiaMt2  

142 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz?

• tak
      88
    • nie
      54

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer do bani, wbiłem 148 i bug na metkach jest że po 2 lvl wskakuje od razu :D bug na bugu siedzi na tym serwerze :D Osobiście nie polecam ale to jest tylko i wylacznie moja opinia :D

Opublikowano

Serwer do bani, wbiłem 148 i bug na metkach jest że po 2 lvl wskakuje od razu :D bug na bugu siedzi na tym serwerze :D Osobiście nie polecam ale to jest tylko i wylacznie moja opinia :D

Dadzą radę, potrzeba czasu ;)

Klient 60%

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Nie polecasz :D a siedzisz i bijesz te metki ehhe:)

Opublikowano

Aaaa ja już kumam bo to jest serwer hamachi tak ? haha :D 

Po samej prezentacji widać że to gotowiec :)

Nie polecam nie zagram :)

Opublikowano

Chyba strona się wam wysypała :>

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Opublikowano

Nie polecasz :D a siedzisz i bijesz te metki ehhe:)

Biłem te metki, nie wiem czy zauważyłeś ale po dodaniu posta już nie byłem w grze ponieważ ten serwer to porażka ale można sobie popykać dla fanu jak komuś się na serio nudzi :D

Opublikowano

Comodo,  wyłączony. Zapora również wyłączona, tylko otworze folder z klientem i znika na moich oczach.. Tylko wtedy się usuwa jak wchodzę w już rozpakowany klient.. Wtf ? ?

Dodaj go do wyjątków w antywirku usuń z listy wirusów.

Pliki RyKoXa welcome ;) - Na serwerze Nightcore też tak jest ^^ Ale tam podstawa expienia to metki. - Serwer jednakże troszkę warty uwagi, lecz nie wiem po co u handlarza bronie na 10-15 lvl. Do oddzielnego handlarza/podopcji mogłeś dodać KD :)

ARIONE-MINI.png

Opublikowano

Na co wypuszczać taki serwer skoro jest z góry skazany na klęskę, pliki krążą po internecie od paru lat, zwykła sklejka xenoxa i innych syfów, prezentacja mnie nie zachęciła, nic nowego, nie zagram.

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Bo  to taki szybki serwer TYLKO dla zabawy nie dla żadnej topi czy tak czegoś innego zrozumcie to w końcu :D pewnie niedługo będzie wyłączony bo nie ma is więc przypuszczam ze z tydzien postoi az trzeba bedzie opłacić kolejny miesiąc  i tyle.

😅

Opublikowano

Nie wiem czy tydzień po stoi :/ tyle bagów ze poezja nawet szamanem nie mogę eq zrobić bo np na 90 lvl zbroja szamana zmienia się na zbrojke sury , np tarcza na +6 zmienia się w żółć itd dużo by pisać . Z 2 strony nie ma co robić to można sobie tym czas zająć :)

Opublikowano

Bo  to taki szybki serwer TYLKO dla zabawy nie dla żadnej topi czy tak czegoś innego zrozumcie to w końcu :D pewnie niedługo będzie wyłączony bo nie ma is więc przypuszczam ze z tydzien postoi az trzeba bedzie opłacić kolejny miesiąc  i tyle.

Nie no IS to mają jakiegoś VIP'a za SMS że więcej Expa/Yangów i większa szansa na drop sztabek :D

Opublikowano

s**t jak uj... nie moge nawet wejść na serwer ;]

Odpalam clienta (ktory jest gotowcem tak jak i serwer) loguje sie i wywala mi cala gre.

GG

Serwera nie polecam bo zalozyciel nie wlozyl w niego nic... same gotowce.

Masz problem z NosTale, Metinem bądź z robieniem for ? pisz do mnie, z chęcią Ci pomogę ;)

Opublikowano

Nadeszła chwila prawdy, Administratorzy dawali eq swoim przydupasom, na co mam dowody i o bugu, na którym można nabijać kasę do woli.

SS' y przedstawiające eq od administratora, które pokazał mi gracz : http://zapodaj.net/25130e4ecf59e.jpg.html

http://zapodaj.net/e2c955b06a6d0.jpg.html

Teraz coś o bugu, jest to taki bug, że zmianki, czy też dodania 1-5( ja stosuję zmianki do tego buga), jak je kupujemy za 1.800 yang to sprzedajemy za jakieś 4k yang, co nam daje więcej i więcej, za każdym kupnem i sprzedażą, lecz IstvanPL, stworzył do tego bota, który sam jednocześnie kupuje i sprzedaje, polega to na tym, że trzeba wpisać miejsce na którym się znajduje dany przedmiot w sklepie, na przykład jak pierwsze miejsce to wpisujemy 0, np 5 miejsce, załóżmy że tam jest marmur blogoslawienstwa to wpisujemy 4, chodzi o to ze jak jest 3, to ma być 2, jak 10 miejsce to 9, o 1 do tyłu zawsze. W  TYM WYPADKU ZMIANKI 1-5 SĄ NA 35 MIEJSCU U HANDLARKI, TO WPISUJEMY 34 I MUSIMY MIEĆ OTWARTY SKLEP (HANDLARKĘ W TYM PRZYPADKU), I NACISKAMY START. Jeśli nic z tego nie zrozumieliście, to w puste pole należy wpisać liczbę 34, i otworzyć sklep z handlarka.

Link do bota(autor IstvanPL): http://speedy.sh/BACv5/Yang-Bot-by-IstvanPL.rar

Link do skanu: https://www.virustotal.com/pl/file/8afe2ce9bb344c8f5674bb551b63849fa5a0eb030943b8d8c9a9ea963091d616/analysis/1421439159/

Instrukcja: Rozpakować pliki, i wrzucić do głównego folderu z grą, otworzyć grę, zalogować się na serwer, otworzyć sklep z handlarką, wpisać 34 w puste miejsce bota i nacisnąć start(nie wyłączać sklepu).

Co do tego eq, nie ukrywam, że chciałem iść z administratorami na układ, że jeśli coś dostanę w zamian, to nie będę pisał nic itp.( i tak bym napisał nawet, jakbym dostał tego czego bym pragnął), bo tak nie może być, sprawiedliwość jakaś musi być. 

http://www.mpcforum.pl/topic/1402855-dodawanie-skrypt%C3%B3wtworzenie-cheat%C3%B3w-w-java/

Kto potrafi, niech pomoże, bardzo dla mnie na tym zalezy :/ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...