Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nasz GM - best smurf

Julietta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem zawiedziony, że osoba posiadająca tak wysoką rangę na MPCforum psuje gry na obu serwerach. Wstydź się @Dektored.

Opublikowano

No, no, a te trzymanie jednego przycisku to samo tak wyszło, prawda Dekuś? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

n1VUl3S.png

Jakoś nie widzę tu czitów. Odkąd rito zaczęło banować za bola lepiej tego nie używać, szczególnie, jeśli na koncie jest już całkiem sporo skinów. ;)

674071459604241683421.gif

Opublikowano

n1VUl3S.png

Jakoś nie widzę tu czitów. Odkąd rito zaczęło banować za bola lepiej tego nie używać, szczególnie, jeśli na koncie jest już całkiem sporo skinów. ;)

A L kratka? :D 

b_560_95_1.png

Opublikowano

Biedny Dektored, nie może mieć słabszej gry bo zaraz tematy robio na forum MPCForum że jest słaby XDDDDD

Biedaczek, zmień nick xD

Deko zawsze prawilnie, legit bez czitów, szanujcie to

Opublikowano

n1VUl3S.png

Nom, zmieniłeś nazwę i teraz się wymigujesz. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Teraz tak serio, to każdy może mieć słabszą grę, nawet Dekuś! :D

zSCFQrN.png

Opublikowano

Biedny Dektored, nie może mieć słabszej gry bo zaraz tematy robio na forum MPCForum że jest słaby XDDDDD

Biedaczek, zmień nick xD

Deko zawsze prawilnie, legit bez czitów, szanujcie to

Fejm mnie niszczy. :(

674071459604241683421.gif

Opublikowano

­Dektored to najlepszy adc i tyle!! Pamiętam jak zrobiliśmy z nim gierkę na bocie!! On grał Caitlyn, a ja Morganą! Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...