Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HESTIAMU ||||||| NONDONATE Exp : 25 Drop : 50% Reset : 400lvl UNIQUE NEW SYSTEMS

Night112233

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

człowieku to wes idz z tad ty jestes zdrowy co prawda mam gorączke ale nie mam takiej jazdy jak ty bo co bo nie chce zebys mi forum zrobił ^^^^ dzieciaku

More Power MuOnline

Opublikowano

człowieku to wes idz z tad ty jestes zdrowy co prawda mam gorączke ale nie mam takiej jazdy jak ty bo co bo nie chce zebys mi forum zrobił ^^^^ dzieciaku

Takie krótkie zdanie a tyle błędów :) Nie kłamałem jak widać.

Opublikowano

Czytalem poprzednie posty uzytkownika Night112233. Sadzac po nich rzeczywiscie moze on miec 15lat.Miesiac temu stawial serwer . 10 online . RIP- robimy nowy. No wlasnie donate nie ma ale VIP zapowiedziany. 

To, ze robisz takie bledy swiadczy o czlowieku. A jako ze jestes administratorem serwera, to ja podziekuje. Masz racje, nie robie laski, nie bede gral:)
A Ty tylko i wylacznie robisz sobie i swojemu serwerowi "reklame".
Powodzenia :)

Opublikowano

Czytalem poprzednie posty uzytkownika Night112233. Sadzac po nich rzeczywiscie moze on miec 15lat.Miesiac temu stawial serwer . 10 online . RIP- robimy nowy. No wlasnie donate nie ma ale VIP zapowiedziany. 

To, ze robisz takie bledy swiadczy o czlowieku. A jako ze jestes administratorem serwera, to ja podziekuje. Masz racje, nie robie laski, nie bede gral:)

A Ty tylko i wylacznie robisz sobie i swojemu serwerowi "reklame".

Powodzenia  :)

vip zapowiedziany a z kąd ty masz takie informacje ? ja nie wiem z kąd ty takie informacje posadasz moze ty jestes głównym adminem tego serwera ? a może ty założysz swój serwer i pokazesz co potrafisz co ty na to , udostępnie ci hosting nawet taki bede miły ? pozdrawiam buszok,spiker multi konto 

More Power MuOnline

Opublikowano

Initial Configurations:

- Exp: 25x

- Exp ML: 25x

- DROP: 40%

- Soul 60% (Luck 85%)

- JOL 60%

- CM: 75% / 75% / 65% / 50% / 35% / 25% ~> Luck +15% (VIP +10%) <====== O tutaj

- Reconnect System + Auto Party

Skąd ( tak sie to pisze dla Twojej wiadomości) mam takie info? Z Twojej prezentacji :D

A zarzuty o rzekomym multikoncie - widać nie masz się już czym wybronić skoro takie argumenty wymyślasz:D

Opublikowano

no VIP jest a gdzie napisane ze bedzie on płatny ?za 1 godzine gry dostaje się 10Wcoinów za które mozna kupic dostęp do vipa ? no i co głupio ci ?

More Power MuOnline

Opublikowano

Coś czuję świetlaną przyszłość serwera , tyle jadu wylane w strone admina , jak i graczy zapowiada dobry serwer :D

Jak wposmne słowa admina , że Fatality miało tak samo !! a dziś ma 900online , a więc czekam aby zobaczyć tą liczbę na liczniku :D

...takiej rozmowy nie było to co ten pan pisze po tym co mu odpisałem na gg ze jest jakims idiotom...

serwer bedzie stać poki nikt na nim nie bedzie grać teraz skupilismy sie na ustawieniach serwera i pracujemy nad Seasonem 8 Episode 2 który powinien przyciągnąc graczy nie zalezy nam na grywalności lecz na działaniu i stabilności naszych serwerów dziekujem bardzo  a buttom donate zostanie usuniety nie bawem strona jest jeszcze w trakcie prac chodze po róznych forumach ale to polskie to jest takie ludzie to by sie tu pozjadali nawzajem ... hardkor

Trzeba być idiotą by napisać idiotom .. to po pierwsze a po drugie mówiłeś o plikach z fatality , a już pracujecie nad S8 który i tak nie może być działający w 100% i stabilny ponieważ pliki ogólna dostępne są na chu.owym poziomie , duzo przy nich roboty . Na płatne was napewno nie stać więc się już pogubiłem ...

gif.gif

Opublikowano

nie ma plików season 8 ep 2 dzialajacych w 100 % juz jutro bedzie dostępny client chcesz wejdz to ci pokaze ze sa ale nieogolnie dostępne :) mamy w pełni odbugowany serwer do seasonu 6

został jeszcze 7
działajacy CashShop czas itemków itp co przedtem nie było w pełni działajace
 mail system 100%
Gift system
Offtrade mozna sellac w personal store za soule blesy chaosy zen
zapraszam jutro pojawi sie także szczegółowe informacje dotyczące startu

More Power MuOnline

Opublikowano

Polecam tobie :

1) Zrobić nowe konto.

2) Zmienić nazwę servera.

3) Udawać obcokrajowca i dać tutaj informacje na temat serwera za jakieś 2-3 tygodnie.

4) Troszeczkę oleju w głowie. Pamiętaj Graczy -> $$ -> Rozwój

Pozdrawiam,

The Allien

Dobrze powiedziane. 

@Night112233, z taki tekstami zrażasz do siebie więcej graczy niż możesz zyskać. Szkoda, bo chciałem tutaj zagrać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...