Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Restia2.eu

XYarts

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serdecznie nie polecam serwera, nic nie ma od siebie sf lastivi s2, pewnie nadal te same bugi są <  :rolleyes: > 

Ps nie polecam bo administracja 

Opublikowano

Serdecznie nie polecam serwera, nic nie ma od siebie sf lastivi s2, pewnie nadal te same bugi są <  :rolleyes: > 

Ps nie polecam bo administracja 

Dobra, wystarczy... Zaraz Piotrek wam napisze... Tylko niech wróci... Przecież pliki lastivii udostępnione są na mpc forum :)

Dominik czyt. Shaggy to mój ziomek, jeśli nie znasz serwera to nie komentuj, dobrze? Wbij na niego, zobacz i napisz wtedy,że to nie są pliki restii :)

Opublikowano

Dobra, wystarczy... Zaraz Piotrek wam napisze... Tylko niech wróci... Przecież pliki lastivii udostępnione są na mpc forum :)

Dominik czyt. Shaggy to mój ziomek, jeśli nie znasz serwera to nie komentuj, dobrze? Wbij na niego, zobacz i napisz wtedy,że to nie są pliki restii :)

Moze pogadamy na ts? tylko nie ściągaj modulatora szagi xD

Opublikowano

Siemaneczko takie szybkie pytanie Dot doładowania Smów poprzez PSC. spotykam się z tym po raz pierwszy wiec pytanie jest następujące czy działa to na 100%? Macie na to jakiś system czy sami weryfikujecie kody?? :> Jakby mógł mi to ktoś opisać bedę wdzięczny , pozdrawiam :)

Opublikowano

Z tego co wyczytałem w tych komentach nie zagram oraz nie polecam, no sorry taki mamy klimat :x lecz powodzenia

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

Opublikowano

Serwer na rynku Hardów jest na pewno na niskim poziomie, ponieważ w sieci jest dużo takich serwerów z lepszą reklamą i większą grywalnością, dajmy tutaj np.Ravia czy też Balmora, wiadomo gracze wolą grać na takich serwerach niż startować na innych hardach gdzie się namęczą a nie mają gwarancji że serwer postoi dłużej niż pewien okres. Ostatnio widziałem Hardy startowały i padały po pewnym czasie bo grywalność spadała dynamicznie, i tak samo będzie tutaj aczkolwiek życzę wam sukcesów bo jeżeli wszystko jest odbugowane to zależy od was jak dotrzecie to Graczy żeby poszli lub przeszli z innych serwerów na wasz.

Pozdrawiam JuicyPussy B)

Opublikowano

Serwer wygląda na dobry, lecz słabo mi się widzi z reklamą i dużej liczby osób nie wróżę, no ale co może się zdziwię :)

Powodzenia :)

:lenny: :lenny: Gracz Metin2 oraz YouTuber dla Fun'u :lenny: :lenny:

Nagrywam Serie / Zapowiedzi / GamePlay'e

Kanał -> KLIKNIJ TUTAJ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...