Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Restia2.eu

XYarts

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powodzenia Shaggy. ;)

Serwer jak serwer Restia kiedyś była dobry serwerem.

Polecam serwer był naprawdę dobry.

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam Team znam. Wiem, że będą się starać i o stabilność powinniście być pewni. Reklama jest całkiem spoko myślę, że będzie dużo graczy. Jeszcze raz polecam!

Opublikowano

Polecam Team znam. Wiem, że będą się starać i o stabilność powinniście być pewni. Reklama jest całkiem spoko myślę, że będzie dużo graczy. Jeszcze raz polecam!

co ty gościu polecasz ?

Skąd truta ?

Minton_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Opublikowano

Serwer fajny jaki i też poprzednia odsłona czy też Las*ivia, ale w ostatnim czasie team narozrabiał, więc nie wiadomo co sobie myśleć nawet wyciekające dane kont ;/

Co do samego serwera polecam na pewno zajeb... będzie się grało.

Ładna prezentacja :)

Bronie na 30 lv będą v2?

837371446280124127260.png
Opublikowano

Shaggy ile ty masz już kont na mpc? Nie polecam ponieważ, bo  czysta lastivia poza tym zostanie tak samo olane jak poprzednie gówniane servery.

Opublikowano

Nie ma Damiana w team, ja - Kamil i xMateo - Mateusz :)

Kolejny czytelnik prezentacji.

Ale gościu, mnie w c***a nie zrobisz ;)

Niewypał totalny.

Grafika też jakaś taka c*****a, a tu krzywa a tu element podjebany.

Opublikowano

Ale gościu, mnie w c***a nie zrobisz ;)

Niewypał totalny.

Grafika też jakaś taka c*****a, a tu krzywa a tu element podjebany.

Akurat grafiką to przewyższają Was o lata świetlne, więc skończ.

Opublikowano

Będzie jakiś ts ? jak tak to proszę o ip czy coś

ts3.eliteserver.pl :) Zapraszamy.

Akurat grafiką to przewyższają Was o lata świetlne, więc skończ.

Oni tą grafikę chyba w gimpie zrobili, ja nie wiem skąd oni to wzięli. Zresztą oni padną,a ja pociągnę sobie graczy :) Stabilność 100% ^^

Zapraszamy do rejestracji :D

Shaggy ile ty masz już kont na mpc? Nie polecam ponieważ, bo  czysta lastivia poza tym zostanie tak samo olane jak poprzednie gówniane servery.

Ale ile razy mam powiedzieć,że tutaj nie Shaggy ^^

Opublikowano

jak r3spect i shizer nie będą GA to sie nie opyla grać ;c nie polecam tyh koleguf co podpierdolili serwer

tak samo.

już to widzę, że r3spect będzie reklamą tak jak podane w prezentacji. średnio w to wierze. chyba, że to prezka copy paste xD

nie polecam, bo moge.

proponowałbym medale co 1s skoro to medium.

Opublikowano

tak samo.

już to widzę, że r3spect będzie reklamą tak jak podane w prezentacji. średnio w to wierze. chyba, że to prezka copy paste xD

nie polecam, bo moge.

proponowałbym medale co 1s skoro to medium.

Boże, wróci Piotrek to wam napisze,że pliki odkupiliśmy. R3spect nie będzie nagrywał bo robi swój serwer.

Będą nagrywać wszyscy oprócz niego, czyli bubbex będzie :) Co do ShiZera, on ma 200wyśw. :D

jak r3spect i shizer nie będą GA to sie nie opyla grać ;c nie polecam tyh koleguf co podpierdolili serwer

Lepiej jakby mieli i znów serwer r*******i, nie? Patologia mpc forum :D

Nie podpierdolili tylko kupili i dodali coś od siebie. Poczytaj prezentację, wszystko tam pisze, serio :)

@topic

Jeśli chodzi o reklamę to o to się nie martwcie. Zapewnimy sporo graczy, serwer będzie stabilny.

Dzięki mimo to za wyrażenie swojej opinii, bez uzasadnienia, jak zawsze ;)

Opublikowano

Serwer bez ukochanych administratorów nie da rady jeszcze bez technika pewnie zbudowane jak shaggy pisał questy amatorka g****o jakich malo wszyscy prócz respecta i shizera czyli bubbex nagra 2 odc i skończy serie tak będzie PSS balmorka 23 rusza wiec powodzenia

Opublikowano

Serwer bez ukochanych administratorów nie da rady jeszcze bez technika pewnie zbudowane jak shaggy pisał questy amatorka g****o jakich malo wszyscy prócz respecta i shizera czyli bubbex nagra 2 odc i skończy serie tak będzie PSS balmorka 23 rusza wiec powodzenia

Z tego co wiem Balmora rusza na feriach :) Co do questów to jeszcze nie widziałem, aby chociaż 1 z nich nie działał,więc zamknij mordę jeśli masz pisać głupoty ;)

Kolejny samiec alfa który nie umie wgrać plików lastivii na vps'a :(

Opublikowano

Kolegi jak bym stawiał serwer to na pewno mialbym godność i przyjemność gdybym sam je zrobil a u ciebie widac brak argumetow niewien po co SA ytuberzy na listę wpisani jeżeli tylko 1 będzie nagrywał a reszta to zapewne marne gp wiesz ferie sa przez cały styczen i luty

Opublikowano

Kolegi jak bym stawiał serwer to na pewno mialbym godność i przyjemność gdybym sam je zrobil a u ciebie widac brak argumetow niewien po co SA ytuberzy na listę wpisani jeżeli tylko 1 będzie nagrywał a reszta to zapewne marne gp wiesz ferie sa przez cały styczen i luty

Wszyscy wypisani w prezentacji będą nagrywać serię z serwera :) Pozdrawiam.

Opublikowano

Wszystko postaram się mniej wiecej opisać, aby nie było hejtu.

Pliki kupione, od Piotrka czyt. Sensuala.

Team serwera jest nowy, lecz postawiliśmy na reklamę serwera starymi youtuberami, czyli R3spect,Bubbex,Ar3lek. Myślę,że ładnie rozkręcą ten serwer.

Co do shaggiego w teamie. Shaggiego w teamie nie ma, jak widzicie jego serwer stoi i ma się dobrze. Przyznam,że pisal tutaj dodatkowe questy poboczne + poprawiał stare. Nie macie powodu by hejtować nawet,bo nic nie macie na mnie.

@Weight

Co do pliczków Lastivii, jedyne co tutaj zostalo wzięte to system skilli pasywnych, właściwie pochodzi od z Ascariala. PS/ Z tego co wiem na plikach Lastivii robiłeś :O

Zapytaj Piotrka kto kupił pliki,a nie piszesz brednie. Co do serwera to zapraszam, bo pewniak. Ty imagus idź kradnij efekt Lv. up z invorii i mów,że sam robiłeś.

Pozdrawiam.

a o "Shizer" zapomniałeś też będzie nagrywał???

nie polecam.

97885401236937515934.png

Opublikowano

Z tego co wiem Balmora rusza na feriach :) Co do questów to jeszcze nie widziałem, aby chociaż 1 z nich nie działał,więc zamknij mordę jeśli masz pisać głupoty ;)

Kolejny samiec alfa który nie umie wgrać plików lastivii na vps'a :(

Właśnie się przyznałeś że to sf Lastivii  <3

Kulturki trochę pryszczaty łaku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...