Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Plugin na CastleMod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

między innymi: CheckPlayer, DiscoArmor, Aukcje. Reszty nie wiem : )

hahahah Aukcje ? Chyba ktos raczej odemnie, CheckPlayer ? Mialem to pierwszy napisane. Jezeli myslisz ze oszukuje zapraszam Cie na mojego skype (piocio97) , podam Ci na wspoldzieleniu caly kod i nastepnym razem nie pierdol glupot, jezeli nic nie wiesz :)

mca.png
  • Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

między innymi: CheckPlayer, DiscoArmor, Aukcje. Reszty nie wiem : )

To jeszcze ja dodam coś od siebie:

Handel: QuickTrade

Gildie: Chyba wiadomo. ;)

Opublikowano

Gildie sa FunnyGuilds, i nigdy ich nie przepisalem :) Prosze bardzo kod moge pokazac :) Zapraszam na skype ;] Potem sobie pierdolcie glupoty... A zreszta to nie jest rozmowa na temat ;)

Wracajac do tematu, kiedys widzialem skrypt na CastleModa gdzies w necie :D

mca.png
Opublikowano

Dobry plugin na castle mod kosztuje minimum 400zl - poniżej tej kwoty to napiszą same nieudolne dzieciaki.

Boże.. coponiektórzy to takie brednie pierdolą, jakbym słyszał Kopacz.

A potem ktoś i was udupi za sprzedaż pluginów i bez odprowadzania odpowiednich danin państwowych.

Zresztą, nie jestem pewny czy licencja bukkita pozwala na zarabianie na pluginach.

Ja bym na pewno 50zł nie dał za jakiś pseudo plugin pisany przez 2 gimbusów którzy nie wiedza co to hashset.

A poza tym...

Plugin na CastleMod i 25k linijek? Pewnie 24k linijek komentarzy..

Best247, ja mam twoje gildie z doscrafta i taki programista jak z koziej dupy trąba.

static ScoreboardManager manager = ;
  static Scoreboard board = manager.getNewScoreboard();
  static Objective objective = board.registerNewObjective("pkt", "cos sie zjebalo :D");

public static void dodajGracza(String TAG, String nick)
  {
    String polaczenieURL = "jdbc:mysql://" + ip + "/" + db + "?user=" + user + "&password=" + password; // i tak za kazdym razem nowe polaczenie
    String update = "INSERT INTO " + dbtable + " (`id`, `TAG`, `nick`) VALUES (NULL, '" + TAG + "', '" + nick + "')";
    System.out.println(update);
    Connection conn = null;
    try
    {
      conn = DriverManager.getConnection(polaczenieURL);
      Class.forName("com.mysql.jdbc.Driver");
      stmt = conn.createStatement();
      stmt.executeUpdate(update);
      conn.close();
    }
    catch (ClassNotFoundException wyjatek)
    {
      System.out.println("Problem ze sterownikiem");
    }
    catch (SQLException wyjatek)
    {
      System.out.println("SQLException: " + wyjatek.getMessage());
      System.out.println("SQLState: " + wyjatek.getSQLState());
      System.out.println("VendorError: " + wyjatek.getErrorCode());
    }
  }

Dla niekumatych: Błędy - ciągle tworzenie nowego połączenia do sql, niepoprawne nazewnictwo, brak cachowania danych.

Jak można dać powyżej 700zł za taki plugin? Ja rozumiem, java, klocki, srocki ale kurna ludzie, nie macie na co wydawać pieniędzy tylko na takie gówna?

Ja taki plugin napisałbym za 300zł MAKSYMALNIE, z udostepnionym kodem zrodlowym, ale teraz nie mam czasu bo zajmuje sie czyms innym.

Ogolnie to niektorzy "programisci" przesadzaja z tymi cenami, na przykład taki Kamcio96 raz 1200zł za gildie, raz 700zł a raz 200zł.

Powiedzieć "spierdalaj" i skończy sie kariera programisty zarabiającego krocie na dzieciakach w sieci..

Pozdrawiam z rewirów.

PS. Licze na to ze kiedys wycieknie jakis plugin na Castle albo stanie sie publiczny, bo jak widac ci "programisci" sie jeszcze nie nachapali wiec z koryta latwo nie odejda.

Ale tak czy inaczej nie liczcie na plugin od użytkownika powyżej (@sebka97) bo to kolejny troll ktory wam robi "nadzieje"

Zacznijmy od tego że best241.

Gildie które posiadasz, same gildie nie wliczając do tego scoreboarda i innych pluginów. (ciekawi mnie czemu akurat spośród tylu autorskich pluginów ten jeden jest tylko dostępny publicznie) te gildie są baardzo stare i był to jego pierwszy napisany plugin na publiczny serwer. Best jest zdecydowanie jednym z najlepszych programistów w javie z którymi mam styczność ale czasami strasznie rozgarnięty i taki random jak ty nigdy mu nie dorówna, pewnie nawet nigdy nie widziałeś maszyny dedykowanej.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

A potem ktoś i was udupi za sprzedaż pluginów i bez odprowadzania odpowiednich danin państwowych.

Zresztą, nie jestem pewny czy licencja bukkita pozwala na zarabianie na pluginach.

Ja bym na pewno 50zł nie dał za jakiś pseudo plugin pisany przez 2 gimbusów którzy nie wiedza co to hashset.

A poza tym...

Best247, ja mam twoje gildie z doscrafta i taki programista jak z koziej dupy trąba.

static Objective objective = board.registerNewObjective("pkt", "cos sie zjebalo :D");

{
    String polaczenieURL = "jdbc:mysql://" + ip + "/" + db + "?user=" + user + "&password=" + password; // i tak za kazdym razem nowe polaczenie
    String update = "INSERT INTO " + dbtable + " (`id`, `TAG`, `nick`) VALUES (NULL, '" + TAG + "', '" + nick + "')";
    Connection conn = null;
    try
    {
      conn.close();
    }
    {
    }
    {
    }
  }

Dla niekumatych: Błędy - ciągle tworzenie nowego połączenia do sql, niepoprawne nazewnictwo, brak cachowania danych.

Jak można dać powyżej 700zł za taki plugin? Ja rozumiem, java, klocki, srocki ale kurna ludzie, nie macie na co wydawać pieniędzy tylko na takie gówna?

Ja taki plugin napisałbym za 300zł MAKSYMALNIE, z udostepnionym kodem zrodlowym, ale teraz nie mam czasu bo zajmuje sie czyms innym.

Ogolnie to niektorzy "programisci" przesadzaja z tymi cenami, na przykład taki Kamcio96 raz 1200zł za gildie, raz 700zł a raz 200zł.

Powiedzieć "spierdalaj" i skończy sie kariera programisty zarabiającego krocie na dzieciakach w sieci..

Pozdrawiam z rewirów.

PS. Licze na to ze kiedys wycieknie jakis plugin na Castle albo stanie sie publiczny, bo jak widac ci "programisci" sie jeszcze nie nachapali wiec z koryta latwo nie odejda.

Ale tak czy inaczej nie liczcie na plugin od użytkownika powyżej (@sebka97) bo to kolejny troll ktory wam robi "nadzieje"

Hmmm ostatnie zdania

A Ty oddałbyś kod na który poświęciłeś sporo czasu ??

Oddałbyś plugin który mają tylko nieliczni Admini w Mc ?

To czego obrażasz programistów ? Napracował się to niech zarabia a nie ktoś twojego pokroju będzie krytykował że cały czas za to kase zgarnia -.-

Napisał jego kod jego plugin jego pomysł jego kasa i jego sprawa czy udostępni go za free czy też nie ...

Od 'koryta' jak to napisałeś nie odejdą bo sam bym nie odszedł skoro coś co mi zajęło godziny pracy i kosztuje po 400zł albo i więcej ma być za free to bym odpuścił -.- skoro nie chcą tego udostępnić to nie udostępnią i koniec tematu a nie krytykujesz -.-

Jak chcesz dać taki kod za free to dupsko w fotel i pisać a potem wrzucić na neta za DARMO żeby nie napychać się z koryta

TEMAT

Opublikowano

Mowilem, ze starego go2mc plugin ktory pisalem z kolega sprzedajemy po cenie 600 zl :P Bo to jest naprawde duzy plugin :P

gosc ktorego nikt nie zna sprzedaje pluginy ciekawe ...

Hmmm ostatnie zdania

A Ty oddałbyś kod na który poświęciłeś sporo czasu ??

Oddałbyś plugin który mają tylko nieliczni Admini w Mc ?

To czego obrażasz programistów ? Napracował się to niech zarabia a nie ktoś twojego pokroju będzie krytykował że cały czas za to kase zgarnia -.-

Napisał jego kod jego plugin jego pomysł jego kasa i jego sprawa czy udostępni go za free czy też nie ...

Od 'koryta' jak to napisałeś nie odejdą bo sam bym nie odszedł skoro coś co mi zajęło godziny pracy i kosztuje po 400zł albo i więcej ma być za free to bym odpuścił -.- skoro nie chcą tego udostępnić to nie udostępnią i koniec tematu a nie krytykujesz -.-

Jak chcesz dać taki kod za free to dupsko w fotel i pisać a potem wrzucić na neta za DARMO żeby nie napychać się z koryta

karolina udostepniala najlepsze pluginy na tym pseudo forum za darmo 

a wgl sprzedawanie pluginow jest nie zgodne z eula 

Dlaczego blezur broni non premium ? 

bo sam nim jest

Opublikowano

hahahah Aukcje ? Chyba ktos raczej odemnie, CheckPlayer ? Mialem to pierwszy napisane. Jezeli myslisz ze oszukuje zapraszam Cie na mojego skype (piocio97) , podam Ci na wspoldzieleniu caly kod i nastepnym razem nie pierdol glupot, jezeli nic nie wiesz :)

w takim razie zapraszam na skype: menecraft1.

@Topic, pisz pw dam ci za darmo.

Opublikowano

A poza tym...

{
    Connection conn = null;
    try
    {
      conn.close();
    }
    {
    }
    {
    }
  }

Pozdrawiam z rewirów.

Haha Zobaczymy ;) Bo to jest trudne 2 teamy + Ze jak dany blok zostanie zniszczony to się kończy gra WOW około 4tys linijek jak nie mniej i wybranie multi-areny lub 1 serwer 1 gra. Statystyki + Vault i co jeszcze potem dodawać jakieś tam małe updaty....

regular-banner-63404-4.png

Opublikowano

gosc ktorego nikt nie zna sprzedaje pluginy ciekawe ...

karolina udostepniala najlepsze pluginy na tym pseudo forum za darmo 

a wgl sprzedawanie pluginow jest nie zgodne z eula 

Tak samo jak posiadanie zwanego potocznie No-Premium czyli konkretnego Pirata Minecraft z tego co mi wiadomo piractwo też jest zakazane ;) i nie tylko przez EULA

Tak więc pisanie dodatków do gry nie jest złe w takim stopniu jak piracenie gry :)

TEMAT

Opublikowano

To ma ktos skrypt na castle juz nie musi byc rozbudowany po prostu bez monet i itemkow do kupienia...

Nie.

Za darmo nic nie dostaniesz tutaj.

Opublikowano

A poza tym...

{
    Connection conn = null;
    try
    {
      conn.close();
    }
    {
    }
    {
    }
  }

Pozdrawiam z rewirów.

Nie best247 tylko best241, bo jeszcze się nie zespół tak jak best240 z 1970 roku. 

Nie obrażaj kogoś kto jest bankowo lepszy od Ciebie. Te gildie to był jego pierwszy projekt i dopiero uczył się programować, a znając życie w tej chwili to nawet do pięt mu nie dorastasz.

A tak btw, skąd masz te gildie? Czyżby to są gildie które wyciekły dawno temu dzięki panu Kaczorexowi? 

Nie pytam po co patrzyłeś na kod, czy szukałeś odpowiedzi na swoje skryte pytania.

I nawet nie odpisuj plis bo nie chcemy jakieś dramy tu tworzyć, nie jesteś warty tego aby się z tobą kłócić. Pozdrawiam

Opublikowano

Wgl ludzie ktorzy nie maja zielonego pojecia sie wypowiadaja ...

Castle wcale nie sa trudne napisalem polowe kodu w ciagu 3 godzin??? 

Na upartego w 1 dzien bym napisal,  Co do Skript vs Java , odpowiedz jest prosta JAVA , ale ale ! ale czekaj ! :) , Samo BUKKIT api to jest tak jakby odzielny jezyk i jest na tyle prosty ze napisanie castle modu zajeloby jakies 2 dni max :) , Oczywiscie dla kogos kto ZNA cos , co do doscrafta sie nie wypowiem , 

bo jest tam debil :D , ktory zasluguje na dostanie w pysk , a do ceny tez wyciagcie z dupy , ja castle moda ostatniego robilem za 150 zl :)

Opublikowano

Zgadzam sie

A żebyś sie mistrzu nie zdziwił.

To samo co UP zaznaczone na czerwono :) jak ja kocham takich gimbów

To samo co UP.

14 lat to nie jest żadne doswiadczenie życiowe <3

I przejechałeś API proguardem.

Ehh. widzę że zanosi się tutaj na s**t storm ekipy gówno-crafta.

Niestety nie jestem w ekipie "gówno-craft" oraz w żadnej innej.

Gimnazjum to ja skończyłem 4 lata temu :)

Chciałbym Ci tylko oznajmić, że twoje argumenty oraz wypowiedzi są na poziomie gimnazjalnym :(

@HARD_1337 Najlepszym sposobem będzie kupienie autorskiego castlemoda, który będzie posiadał unikalne funkcje i jako jedyny będziesz posiadał owy plugin na własność.

Niestety to trochę będzie Cię kosztować ^_^

Opublikowano

Zgadzam sie

A żebyś sie mistrzu nie zdziwił.

To samo co UP zaznaczone na czerwono :) jak ja kocham takich gimbów

To samo co UP.

14 lat to nie jest żadne doswiadczenie życiowe <3

I przejechałeś API proguardem.

Ehh. widzę że zanosi się tutaj na s**t storm ekipy gówno-crafta.

Tak jak myślałem że będziesz szczekał. Nie chce mi się zniżać do twojego poziomu gimnazjalisty.

9rDnLX2.jpg 

Tyle ode mnie, to powinno wystarczyć.

Wgl ludzie ktorzy nie maja zielonego pojecia sie wypowiadaja ...

Castle wcale nie sa trudne napisalem polowe kodu w ciagu 3 godzin??? 

Na upartego w 1 dzien bym napisal,  Co do Skript vs Java , odpowiedz jest prosta JAVA , ale ale ! ale czekaj ! :) , Samo BUKKIT api to jest tak jakby odzielny jezyk i jest na tyle prosty ze napisanie castle modu zajeloby jakies 2 dni max :) , Oczywiscie dla kogos kto ZNA cos , co do doscrafta sie nie wypowiem , 

bo jest tam debil :D , ktory zasluguje na dostanie w pysk , a do ceny tez wyciagcie z dupy , ja castle moda ostatniego robilem za 150 zl :)

Gratulacje dla Ciebie. Musisz mieć bardzo dobrą klawiaturę i palce jak u koreańskiego programisty skoro napisałeś połowę kodu w ciągu 3 godzin.

Opublikowano

@ Invi@Doscraft

Powiedz mi misiu co jest trudnego w castle modzie ;P?

@ Enther_

nah , 1 blad :D , pierwsze uzycie proguarda :) ,  LECZ TO TY do mnie pisales glabie o pomoc przy pluginach XDD i plakales

Opublikowano

@OtekPlay

Nie pisalem o zadną pomoc przy pluginach. Zamknij pysk, albo udostępnie na mpcforum całą naszą rozmowę bez zamazywania i ucinania jak ty to bys zrobil i okaże sie jakim jesteś gimbem.

To był zwykły troll , w którego połowa kretynów na mpc wierzyła jak w Biblię :)

Nie jestem fanem gównoburzy, kłótni między dziecmi a dorosłymi, ale czasami mnie to już przerasta więc zapraszam na TS3 , którego IP podam na pw. Okaże sie jakimi jesteście cwaniakami przez internet.

Czekam na IP.

Opublikowano

ahah XDDD 25k linii kodu XDDDD?
Co w tym trudnego jest? Oczywiscie jezeli mowimy o serwerze z bungee to:

2 teamy

cuboid

scoreboard

spawny

task

regen mapy (wyladowac mape z autosave false i zaladowac)

//edit + playermoveevent sprawdzajacy czy gracz jest przy fladze i czy minelo tam 5-10 minut od startu areny.

dodatki:

sklep

tryby

Jak juz chcesz sie napatrzec to na hiplay (bez zlodzieji = malo cheaterow) a nie jakies doscraft (ze zlodziejami).

@topic

Nie ma darmowego takiego pluginu. Musisz poczekac, albo zalatwic sobie programiste, nie skrypciarza

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...