Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Plugin na CastleMod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ahah XDDD 25k linii kodu XDDDD?

Co w tym trudnego jest? Oczywiscie jezeli mowimy o serwerze z bungee to:

2 teamy

cuboid

scoreboard

spawny

task

regen mapy (wyladowac mape z autosave false i zaladowac)

//edit + playermoveevent sprawdzajacy czy gracz jest przy fladze i czy minelo tam 5-10 minut od startu areny.

dodatki:

sklep

tryby

Jak juz chcesz sie napatrzec to na hiplay (bez zlodzieji = malo cheaterow) a nie jakies doscraft (ze zlodziejami).

@topic

Nie ma darmowego takiego pluginu. Musisz poczekac, albo zalatwic sobie programiste, nie skrypciarza

Ha, kolejny dzieciuch któremu żal d*** ściska i płaczę przyszedł zaproszony przez swoich kolegów z gimnazjum ;]

Nie wiem w ogóle po co szczekacie idioci. Skoro tacy zajebiści z was programiści to napiszcie swój autorski plugin.

@Enther_

Z ciebie to jest największy idiota.

Spinasz się do nas, bo co? Bo jesteś tak zj*bany że szukasz tylko zaczepki na mpcforum? To weź wypier***aj poplakać na inne tematy bo nie chcemy tracić czasu na takiego idio** jak ty.

Masz coś do nas? Powiedz to na TS3. I właśnie...

Twój "ts" na którego zachęcałeś mnie w prywatnej wiadomości nie działa. Ten adres co mi wysłałeś nie odpowiada. Co więcej.. ta domena nawet nie jest wykupiona...

h8qAShZ.jpg

iggJwj2.jpg

yH4B3JH.jpg

I uprzedzam Cie nieuku podałem to tutaj, bo to nie są twoje domeny więc nie będziesz miał powodu by szczekać.

Najpierw poszukaj poradników na tym forum zalanym przez takich tępych dzieciaków jak ty i twojego kolegę z gimnazjum filippop1, a później zapraszaj ludzi na teamspeak skoro nawet tego nie ogarniasz.

A o wypowiadaniu się na temat pluginów wielki znawco to na razie zapomnij. 

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Invi@Doscraft

Ale misiu , bol dupy masz ze castle mod wcale nie jest taki PRO ELO trudny do napisania , i jesli sie nie przymkniesz , obiecuje ze napisze i udostepnie publicznie po skonczeniu mojego serwera :)

@ Enther_

A Ty misiu udostepniaj , czekam :3 , szukales pomocy i do dzisiaj lejemy z ciebie na tsie xD

Opublikowano

@Invi@Doscraft

Ale misiu , bol dupy masz ze castle mod wcale nie jest taki PRO ELO trudny do napisania , i jesli sie nie przymkniesz , obiecuje ze napisze i udostepnie publicznie po skonczeniu mojego serwera :)

@ Enther_

A Ty misiu udostepniaj , czekam :3 , szukales pomocy i do dzisiaj lejemy z ciebie na tsie xD

To świetnie. Tylko kto zaczyna się spinać do nas? Dzieciuchy Enther_ i filippop1. Nie mówię ze jest trudny do napisania, ale nasz ma faktycznie 25 000 linii kodu. Nie widzieliście kodu to nie macie podstaw do wypowiadania się. I powiedz mi gdzie mówiłem że castlemod jest taki pro elo trudny? Nie podchodziłem do tej sprawy agresywnie, to wy atakujecie jakby was coś bolało. A tych idiotów faktycznie chyba coś gryzie skoro na chama nas atakują... 

I nie strasz nas że napiszesz castlemoda i udostępnisz go w sieci bo nas to nie rusza. Dlaczego ludzie w ogóle myślą że castlemod to dla nas coś ważnego? Nie spinam się do Ciebie to po co się spinasz do nas? Teraz Cie kojarzę. Fairpg... pamiętam że nie kojarzę was z dobrej strony ale nawet nie pamiętam o co poszło. O jakiegoś youtubera co reklamy wam nie chciał  zrobić? O jejku. I dlatego od kilku lat zawsze będziecie do nas się spinać? Jak będziesz dalej groził to powodzenia w starcie fairpg.

Patrz co znalazłem xD My nic do was nie mamy, nie interesujemy się wami. Jak was coś dalej gryzie to możecie z nami porozmawiać na TS3 a nie niepotrzebnie robicie dramy na MPCforum.

40h1Xam.jpg

A tu jeszcze ciekawostka. To co wysłał @Enther_ na temat fragmentu pluginu besta, to okazalo się że to nawet nie jest jego kod. I kto tu się nie przymyka? Kilka razy mu pisałem żeby nawet nie odpisywał ale jak widać to pewnie twój ziomek tak jak Ci jego koledzy z gimbazjum, których sprowadza po to aby się za nim wstawiali ;3

A te gildie co są na internecie to nawet nie są te.. wow jak drąży temat.. ma nasze gildie :D? Haha.. to są gówna nawet bez scoreboardapi które ktoś wrzucił do sieci i to my mamy bekę z tego że ludzie się produkują ze mają nasze gildie. xD

To nie jest jego kod: 

(druga część kodu też nie jest beta, ale nie wkleiłem jej tuta żeby nie zaśmiecać miejsca. Cały niby kod besta jest we wcześniejszych postach.)

A poza tym...

Plugin na CastleMod i 25k linijek? Pewnie 24k linijek komentarzy..

Best247, ja mam twoje gildie z doscrafta i taki programista jak z koziej dupy trąba.

static ScoreboardManager manager = ;
  static Scoreboard board = manager.getNewScoreboard();
  static Objective objective = board.registerNewObjective("pkt", "cos sie zjebalo :D");
Opublikowano

Nie ma za darmo. Ja mam do sprzedania plg i sk. Jak coś priv skype.. wojciech.becella2

bo za darmo to nic nie ma, nawet toalety :*

Opublikowano

Nie ma za darmo. Ja mam do sprzedania plg i sk. Jak coś priv skype.. wojciech.becella2

bo za darmo to nic nie ma, nawet toalety :*

ahahahaahaha hestery ? to kazdy moze sciagnac 

Dlaczego blezur broni non premium ? 

bo sam nim jest

Opublikowano

@ Invi@Doscraft

Ale misiu , to akurat nie ja pisalem :> , owszem jestem z fairpg , faiprg juz nie istnieje ale wasz bol dupy byl z*******y :D

Aktualnie startuje z innym serwerem , ale obiecuje ze castle mod bedzie publiczny gdy skoncze , skopiuje wszystko co do kropki na koncu message :D

Opublikowano

@ Invi@Doscraft

Ale misiu , to akurat nie ja pisalem :> , owszem jestem z fairpg , faiprg juz nie istnieje ale wasz bol dupy byl z*******y :D

Aktualnie startuje z innym serwerem , ale obiecuje ze castle mod bedzie publiczny gdy skoncze , skopiuje wszystko co do kropki na koncu message :D

Nasz ból dupy? Zapomniałem o was na drugi dzień a link do fairpg znalazłem w twoim profilu.

zYPTRrR.jpg

Skoro będziesz tworzył plagiat.. jak tam chcesz ;) Powodzenia w starcie serwera.

Tylko skopiuj to porządnie i wtedy udostępnij. 

Opublikowano

@Invi@Doscraft

Czytaj uwaznie co napisalem , jestem od fairpg ale faiprg juz nie istnieje i nie bylem sam , ktory byl tam wlascicielem :)

Opublikowano

@Invi@Doscraft

Czytaj uwaznie co napisalem , jestem od fairpg ale faiprg juz nie istnieje i nie bylem sam , ktory byl tam wlascicielem  :)

To ty się naucz czytać uważnie bo pewnie nawet nie patrzysz co piszesz. Nie da się nic zrozumieć z twoich wypocin, a może to dlatego że jesteś w gimnazjum i dopiero nauczysz się budować pełne zdania. Po drugie przecinek stawia się od razu po słowie. A nie spacja przecinek spacja.... "gówno , cycki" ale mnie coś takiego w*****a tak jak ty zjebany idioto.
Przykład: OtekPlay jest przemądrzałym gimnazjalistom i myśli że ma racje, a wcale jej nie ma.
Po drugie nie wiem skąd jesteś, pewnie ze wsi. Pisałeś że wkrótce kończysz projekt twojego serwera, dlatego życzyłem Ci powodzenia w starcie. 
W ogóle to nie chce mi się już zniżać do twojego poziomu, proszę Cię żebyś już nie odpisywał. Idź poćwicz lepiej interpunkcję. :)
Opublikowano

@Invi@Doscraft

Najs , akurat tylko Ty masz problemy z interpretacja tego co pisze , takze moze Ty powinenes cowinac sie do gimnazjum :>?

Opublikowano

@Enther_

Nah , oplules monitor chyba z 40 razy misiu .

Kiedy byles dzieciakiem... xD z tego co wiem masz 13 lat ( nah gdzies mam w wiadomosciach jak to pisales )

Opublikowano

@ Vinect

z stefem sie znam troche , stef cos tam potrafi ale watpie aby potrafgil cos wiecej :D

@Enther_

Koncze rozmowe z Toba bo znow plujesz na monitor nie ladnie !

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

20zł za to nie kupisz castle moda, ja ostatnio pisałem taki plugin dla pewnej osoby i zajeło mi to ok.1.5msc wiec to jest w **uj roboty 
typek mi za taki plugin zapłacił z ok.600zł wiec jeżeli masz 600zł to napisz do programisty DEVELOPERA i niech ci napiszee 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...