Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora s2

ReaLnY04

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, w tym miesiącu rusza balmorka s2 :) Jak myślicie opłaca się grać?

PS: Tylko żadnych mi tu postów typu " Fubu zlodziej " " lubu dubu " itp....

Opublikowano

O serwerze zbytnio nie slyszalem, na chłopski rozum będzie jak s1, tak jak na Pl otwierają nowe, znowu zgarna sporo kaski i tyle ;).

o k***a nie wierze ! Odzywa sie typ co 3 razy otwieral jeden  serwer i zebral jak pies o kase . Jak by balmora byla pod hajs to by byla s2 juz 2 lata temu ,albo jak ravia s1 s2 i teraz pompa ,a oni 1 serwer trzymają 3 lata. S2 ma być hard jeszcze bardziej od S1 dodania zmianki nie bedzie w  ISie tylko metki bossy  :)

Opublikowano

Mysle ze bedzie tak jak z ravia. Wielki rozglos, DDoS'y i nie przyjemne lagi ;x

W przeciwieństwie do ravii, na balmorze są ludzie którzy coś potrafią.

Opublikowano

Balmora s2 pewnie na plikach PompyMT2 ^^

Ty lepiej dzieciaku wyjdź i nie wracaj. Idź sobie do Nitrusia albo Isamu i grajcie sobie na tym PompaMT2 co większość ludzi to gimbusy i zero przyjemności z gry ;)

Opublikowano

o k***a nie wierze ! Odzywa sie typ co 3 razy otwieral jeden  serwer i zebral jak pies o kase . Jak by balmora byla pod hajs to by byla s2 juz 2 lata temu ,albo jak ravia s1 s2 i teraz pompa ,a oni 1 serwer trzymają 3 lata. S2 ma być hard jeszcze bardziej od S1 dodania zmianki nie bedzie w  ISie tylko metki bossy  By

Była ravia s1 , s2 , webmetin który padł , PompaMt2 która jest na plikach webmetin i prawie niczym się nie różni od weba Ps. Wiem bo grałem na webmetinie. :D I z ciekawości wbiłem na pompe. Pod hajs to właśnie te serwery są. Zwykły gracz grający na pompiemt2 nie ma szans z gościem z full isem nawet jeśli mają podobne eq.

Opublikowano

Moim zdaniem to i tak będzie jeden z najlepszych serwerów. Nikt nie dorówna im stabilnością a to jest już 50% sukcesu. drugie 50% to technicy którzy jak wiadomo są niezawodni. generalnie polecam bo na pewno nikt się nie zawiedzie 

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Na balmorce zawsze będzie opłacało się grać zwłaszcza na s2 bo z tego co słyszałem będzie bardzo przypominało stare klimaty metina. 

Opublikowano

Ty lepiej dzieciaku wyjdź i nie wracaj. Idź sobie do Nitrusia albo Isamu i grajcie sobie na tym PompaMT2 co większość ludzi to gimbusy i zero przyjemności z gry ;)

Nie chcę tutaj rozpoczynać wojny lecz chcę naprostować jedną rzecz nie przepadam za nitrem ani za pompą :)

Co do balmory to trzeba przyznać że s1 jest to dobry serwer lecz słaba opinia o właścicielu wszystko niszczy.

Opublikowano

Gdyby nie wielka afera o to że Fubu złodziej itp to na balmorze s1 nadalbyłoby około 2k graczy. Nie mówie, że FuBu jest taki grzeczny i nie ma nic za skórą ale większość bajek na jego temat jest powymyślana a ludzie poprostu w to wierzą. Balmora S2 i tak przebije wszystko. O stabilność i dopracowanie serwera nie ma co się marwić bo to i tak widać po tym jak funkcjonuje s1.

Opublikowano

Serwer bedzie stabilny ale nie ogarniam czemu wszyscy stawiaja na mega hardy(oprocz kwestii duzej kasy).

Ja tam wole hardy, bo tam się pomęczyć o eq itp. a na easy, medium to w praktycznie chwilę możesz mieć wszystko.

@topic mi się najbardziej podoba to, że na starcie nie będzie groty, max 87, brak epików. Taki PL, na którym grało się w starych czasach (2k8-2k9). W sumie to nawet dobrze, że islamu jest jaki jest, bo odciąga większość gimbusów. A Ci co mają IQ na poziomie przynajmniej 50 nie dają sobie mydlić oczu i nie wierzą temu niedorozwiniętemu umysłowo człowiekowi.

tenor.gif

Opublikowano

Balmora jest jednym z serwerów, na którym każdy administrator może się wzorować (oczywiście mam tu na myśli tylko i wyłącznie bambusa), pełna profeska, wie co robi i myślę że mało kto z polskich techników metin2 potrafi tyle co on. Balmora s2 na pewno będzie dobrym serwerem, sam znak że tworzy to właśnie bambus daje świadectwo, że na pewno nie będzie to lipa, tak jak już pisałem dla wielu powinien to być autorytet.

Opublikowano

To będzie hard czy easy?

# nie będziesz mi życia układać. :/

Hard, z trzema "sezonami" (nie widziałem, jak to dokładnie określić) ;)

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...