Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora s2

ReaLnY04

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja grał nie będę jak Jarek ma sprzedawać bryłki itd na lewo..

Prosiłem o nie pisanie takich postów :) Nie znacie tego czlowieka... Usłyszeliście kilka bajeczek od szczura czy też tego 2 złamasa który się dzieki FuBu " wybił " na yt. Polski naród jest strasznie fałszywy :) Zapewne 4 lata temu byliście fanami FuBu a teraz tylko hejty. :)

Opublikowano

Nie ma co gdybać co będzie, bo i tak wszyscy się tego dowiemy na starcie. Nie orientuje się za bardzo w tym co robił ten cały FUBU, ale mam nadzieje, że plotki nie są prawdziwe  i nie będzie sprzedawania nic przez administracje.

beznazwy2sj.jpg

screLy

Opublikowano

Balmora s2 ? niczym Arutan server HARD bez IS można bardzo dużo osiągnać ;] 1 tydzien i spokojnie auta g1-P.

No ale na s2 pewnie będa konie w IS pety i wierzchowce czego na poczatku przez miesiac nie ma na arutan.pl i da się dużo osiągnać ;]

Masz problem z IS ? to w niego nie ładuj ;] zrób koksiarską postac idz na las zarób yang i kup sb sm od graczy proste.

Bez ISa też można się doborić bardzo dużo wystarczy trochę czasu ;].

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...