Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Exorian.pl - Wierzchowce

★ WINCHESTER ★

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Większość dosyć mi się podoba. Jak animacja jest w porządku to fajnie będzie się biło na takich wierzchowcach.

Opublikowano

Większość dosyć mi się podoba. Jak animacja jest w porządku to fajnie będzie się biło na takich wierzchowcach.

Wszystko jest z nimi w jak najlepszym porządku! ;)

Bardzo ładne.

Mogę prosić o SS prosto z gry bez żadnej obróbki ? :P

Wszystkie zdjęcia pochodzą z gry, a poniżej możesz zobaczyć jak wygląda bez efektu.

screenekvuuxp.png

Opublikowano

Bardzo fajne wierzchowce a szczególnie te smoki z Tery. 

PS: 10888752_775763795833836_428159027424729to gdzieś widziałem ale z logiem i że tak zapytam z jakiej to gry bo fajnie wygląda.

Opublikowano

Jakbym widziała podróbke atrey :P

Rozumiem, że lubisz wszędzie pisać o tym serwerze i Twoja wypowiedź powstała

głównie ze względu na te smoki.

Jednak to, że przedstawili je pierwsi, nie oznacza, że nikt więcej nie ma prawa ich użyć.

Wierzchowce są ładne i nie widzę powodu, aby ktokolwiek mógł pisać o jakiejkolwiek

podróbce, tylko z powodu użycia takich samych modeli.

Opublikowano

Rozumiem, że lubisz wszędzie pisać o tym serwerze i Twoja wypowiedź powstała

głównie ze względu na te smoki.

Jednak to, że przedstawili je pierwsi, nie oznacza, że nikt więcej nie ma prawa ich użyć.

Wierzchowce są ładne i nie widzę powodu, aby ktokolwiek mógł pisać o jakiejkolwiek

podróbce, tylko z powodu użycia takich samych modeli.

Nie, po prostu tekstury i sam klimat ze screenów przypomina mi w/w serwer :-) nie opierałam swojej oceny na samych wierzchowcach. Z tego co widzę teraz co chwila powstają serwery, które starają się wyglądać jak MPCforum, czy chociażby zaczerpują od nich style graficzne. (Używanie topazu na teksturach, które z tego co się orientuje zapoczątkował @<span itemprop='name'>1373230489-U611928.pngMizune ).

Może faktycznie niepotrzebnie użyłam słowa "podróbka" bo tego przed startem nie da się w 100% określić. Ale podejrzewam, że każdy miałby takie wrażenie, gdyby najpierw przyglądał się progressowi tworzenia atreyi, a później zajrzał w ten temat.

Opublikowano

Nie, po prostu tekstury i sam klimat ze screenów przypomina mi w/w serwer :-) nie opierałam swojej oceny na samych wierzchowcach. Z tego co widzę teraz co chwila powstają serwery, które starają się wyglądać jak MPCforum, czy chociażby zaczerpują od nich style graficzne. (Używanie topazu na teksturach, które z tego co się orientuje zapoczątkował @<span itemprop='name'>1373230489-U611928.pngMizune ).

Może faktycznie niepotrzebnie użyłam słowa "podróbka" bo tego przed startem nie da się w 100% określić. Ale podejrzewam, że każdy miałby takie wrażenie, gdyby najpierw przyglądał się progressowi tworzenia atreyi, a później zajrzał w ten temat.

Klimat na naszym serwerze wydaje się być nieco cieplejszy, niż ten na Atrey.

Jeśli chodzi o style graficzne, to może i widać jakieś lekkie podobieństwo,

jednak jeśli chodzi o samą grafikę, to nie widzę u nich niczego większego, co mogłoby być ich autorstwa.

Weźmy pod uwagę chociażby interface gry, który pochodzi z League of Angels.

Jeżeli się mylę i autorem ich jest Mizune, to zwracam honor, jednak szanse na to są niewielkie,

ponieważ musiałby pracować jako grafik przy tej grze.

Natomiast jeśli chodzi o efekt topazu, to niestety również się mylisz.

Z tego co widzę, to Mizune założył konto 5 marca 2014 roku,

a tak się złożyło, że Ja, pod koniec roku 2013 pomagałem przy projekcie Resthea,

gdzie używałem w/w efektu na zdjęciach kilka miesięcy przed założeniem jego konta na tym forum.

Może i miał jakiś wpływ na to, że teraz sporo osób z tego korzysta, jednak nie był pierwszy.

Dla przypomnienia:

45hp.png

To by było na tyle z moich wypowiedzi.

Nie będę ciągnął dalej tej rozmowy, ponieważ temat ten nie służy

do reklamowania Atrey, choć i tak już wielokrotnie pojawiła się tutaj ich nazwa.

Opublikowano

jednak jeśli chodzi o samą grafikę, to nie widzę u nich niczego większego, co mogłoby być ich autorstwa.

Jeżeli się mylę i autorem ich jest Mizune, to zwracam honor, jednak szanse na to są niewielkie,

a tak się złożyło, że Ja, pod koniec roku 2013 pomagałem przy projekcie Resthea,

gdzie używałem w/w efektu na zdjęciach kilka miesięcy przed założeniem jego konta na tym forum.

Może i miał jakiś wpływ na to, że teraz sporo osób z tego korzysta, jednak nie był pierwszy.

Dla przypomnienia:

Dodany obrazek

do reklamowania Atrey, choć i tak już wielokrotnie pojawiła się tutaj ich nazwa.

A uwzględniłeś w swojej głowie, że League of Angels ma interfejs budowany na darmowym psd z Deviantart?

Pewnie nie bo jesteś zbyt mierny na szukanie i myślenie.

Każdy zdrowo myślący będzie myślał, że Exorian to podróba Atreyi bo taka jest prawda, tak samo wygląda sprawa z Nestium.

Napisałeś, że każdy może użyć smoków z tery, może mi powiesz w jakiej lokalizacji znajdę teksturę zielonego smoka w terze?

Jest to zwykła podróbka naszego designu mounta zakupiona od Marka więc ogarnij się i przyznaj do błędu.

Kizio jest na tyle mierny, że próbuje podrabiać moje projekty od czasów Nexanity.

Taka jest prawda i nie boję się jej napisać jak inni.

0LsM05U.png

Opublikowano

Dla przypomnienia:

45hp.png

Topaz w prezentacjach był uzywany wiele wiele wczesniej od Was wiec na pewno nie wy to zapoczatkowaliscie

Opublikowano

A uwzględniłeś w swojej głowie, że League of Angels ma interfejs budowany na darmowym psd z Deviantart?

Każdy zdrowo myślący będzie myślał, że Exorian to podróba Atreyi bo taka jest prawda, tak samo wygląda sprawa z Nestium.

Napisałeś, że każdy może użyć smoków z tery, może mi powiesz w jakiej lokalizacji znajdę teksturę zielonego smoka w terze?

Jest to zwykła podróbka naszego designu mounta zakupiona od Marka więc ogarnij się i przyznaj do błędu.

Kizio jest na tyle mierny, że próbuje podrabiać moje projekty od czasów Nexanity.

Wybacz, lecz nie należę do osób, które spędzają wolny czas na poszukiwaniach byle czego,

co mogłoby się nadawać do wepchania w klienta gry, a następnie wytykania na prawo

i lewo co może być własnego autorstwa, a co nie.

Nie mnie decydować co ludzie myślą.

Jeżeli komuś wygodnie jest pomyśleć, że Exorian będzie podróbką Atrey, to proszę bardzo.

Jednak mimo wszystko obydwa te serwery będą się ogromnie różnić.

Nie odpowiadam za przygotowanie modeli wierzchowców, zwierzątek, obiektów itp.

więc niestety nie wiem w jakich kolorach można spotkać powyższe smoki w tej grze.

Jednak nie stanowi dla mnie problemu zmiana koloru tekstur dowolnej rzeczy.

Rafał w żadnym stopniu nie jest mierny, po prostu stara się stworzyć serwer,

na którym gracze będą w stanie spędzić miło czas.

To prawda, że wzoruje się na innych serwerach oraz grach, gdzie można podłapać

całkiem sporo ciekawych rzeczy.

Jednak kto tak nie robi? Myślę, że wszyscy, którzy tworzą prywatne serwery to robią.

Dzięki temu ta gra nie stoi w miejscu.

Niestety dla niektórych liczy się tylko, aby zmiażdżyć konkurencję

wypisując różnego rodzaju bzdury, czy też atakując dobrze zapowiadające się serwery,

lecz nie zdają sobie sprawy, że nie szkodzą administracji (choć po części też),

a graczom, którzy chcieliby w spokoju się pobawić.

Przykre, że zdecydowana większość osób zapomniała o zabawie

i próbuje w chamski sposób wszystko zniszczyć.

Wiem, że i tak nikogo z Was to nie obchodzi i niepotrzebnie wdaję się w tę dyskusję,

ponieważ na ogół unikam wypowiadania się na tego typu forach,

gdzie przesiadują tacy ludzie jak Wy.

Topaz w prezentacjach był uzywany wiele wiele wczesniej od Was wiec na pewno nie wy to zapoczatkowaliscie

Zakładam, że mimo wszystko potrafisz czytać, więc wskaż mi proszę, gdzie napisałem,

że My to zapoczątkowaliśmy? Z tego co widzę, to wyraźnie jest napisane, że używałem

tego efektu wcześniej, niż Mizune.

Opublikowano

Oj człeniu, człeniu czy Ty chociaż raz w życiu wpadłeś sam na jakiś pomysł? (Żeby akurat iść się wysrać się nie liczy).
Nie dość że zjebaliście toćka w toćkę tekstury pantery i shenlonga, to jeszcze nie umiecie pozbyć się 1px czarnego paska przy rancie tekstury.

Śmiech z Was chłopcy.

PS. Topaz na teksturach moi drodzy, to pojawił się pierwszy raz na pracach @Isuribi które wykonała dla serwera Astium.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Wybacz, lecz nie należę do osób, które spędzają wolny czas na poszukiwaniach byle czego,

co mogłoby się nadawać do wepchania w klienta gry, a następnie wytykania na prawo

i lewo co może być własnego autorstwa, a co nie.

Nie mnie decydować co ludzie myślą.

Jeżeli komuś wygodnie jest pomyśleć, że Exorian będzie podróbką Atrey, to proszę bardzo.

Jednak mimo wszystko obydwa te serwery będą się ogromnie różnić.

Nie odpowiadam za przygotowanie modeli wierzchowców, zwierzątek, obiektów itp.

więc niestety nie wiem w jakich kolorach można spotkać powyższe smoki w tej grze.

Jednak nie stanowi dla mnie problemu zmiana koloru tekstur dowolnej rzeczy.

Rafał w żadnym stopniu nie jest mierny, po prostu stara się stworzyć serwer,

na którym gracze będą w stanie spędzić miło czas.

To prawda, że wzoruje się na innych serwerach oraz grach, gdzie można podłapać

całkiem sporo ciekawych rzeczy.

Jednak kto tak nie robi? Myślę, że wszyscy, którzy tworzą prywatne serwery to robią.

Dzięki temu ta gra nie stoi w miejscu.

Niestety dla niektórych liczy się tylko, aby zmiażdżyć konkurencję

wypisując różnego rodzaju bzdury, czy też atakując dobrze zapowiadające się serwery,

lecz nie zdają sobie sprawy, że nie szkodzą administracji (choć po części też),

a graczom, którzy chcieliby w spokoju się pobawić.

Przykre, że zdecydowana większość osób zapomniała o zabawie

i próbuje w chamski sposób wszystko zniszczyć.

Wiem, że i tak nikogo z Was to nie obchodzi i niepotrzebnie wdaję się w tę dyskusję,

ponieważ na ogół unikam wypowiadania się na tego typu forach,

gdzie przesiadują tacy ludzie jak Wy.

Zakładam, że mimo wszystko potrafisz czytać, więc wskaż mi proszę, gdzie napisałem,

że My to zapoczątkowaliśmy? Z tego co widzę, to wyraźnie jest napisane, że używałem

tego efektu wcześniej, niż Mizune.

Gdyby ludzie pokroju team Exorian nie kradli bezczelnie pomysłów (odwzorowując je w 99% zamiast coś dodać od siebie),

nie robili podrób,

nie gadali na inne administracje kłamstw innym ludziom,

nie ataki innych serwerów bo przecież kasa się liczy,

nie rozpakowywali clientów metina aby zajebać modele, skrypty,

mieli swoją wyobraźnie zamiast zżynać nawet styl oprawy graficznej,

nie wykorzystywali bugów na serwerach konkurencji tylko grzecznie zgłosić na pw / ts

Mógłbym tego więcej wymienić tylko musiałbym pomyśleć.

to nikt by nie chciał nic niszczyć, szczerze mówiąc zajebało w Twoim poście hipokryzją (odbieram Twój post jako słowa teamu Exorian)

0LsM05U.png

Opublikowano

Jakbym widziała podróbke atrey :P

Ja widzę je na każdym kroku.

Poczynając od latających lampionów na Exorianie, idąc przez ich mounty i wszystko co mają, a kończąc na efekcie śmierci z Nestium.

Tylko Exorian jeszcze coś tam trybi swoimi tępymi mózgownicami i w odróżnieniu do Nestiumów nie dają efektu dead'a z podmienionego pierścienia pół-księżyca. ^^

PS. To wyżej to komplement.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Ja widzę je na każdym kroku.

Poczynając od latających lampionów na Exorianie, idąc przez ich mounty i wszystko co mają, a kończąc na efekcie śmierci z Nestium.

Tylko Exorian jeszcze coś tam trybi swoimi tępymi mózgownicami i w odróżnieniu do Nestiumów nie dają efektu dead'a z podmienionego pierścienia pół-księżyca. ^^

PS. To wyżej to komplement.

Facepalm nic tu podmienianego nie ma.

Wredna oni niczego nie zgapują, po prostu też mają prawo exportować modele jakie im się podobają.

To, że mizune płacze to wiadomo dużo szczeka a prawda jest taka, że każdy jest w stanie exportować modele.

Mimo, że nie lubie tego typu exportów to exoriana ekipa ma więcej oleju w głowie niż Mizune, który za dużo szczeka i to się odpłaci :D

Pseudo grafik xDD

ps: Mizune twoje posty rozbawiają nas wszystkich na ts :D

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Zapomniałeś dodać słowa "pseudo" bo moje projekty stoją zdecydowanie dłużej niz twoje serwery które zamykasz po równym 1.5mies 

33748387117269464751.png

Opublikowano

Zapomniałeś dodać słowa "pseudo" bo moje projekty stoją zdecydowanie dłużej niz twoje serwery które zamykasz po równym 1.5mies 

Obstawiam, że z MPCforum bedzie to samo i potem zaciekawi mnie jedno co powie Mizune.

Nie wazny jaki serwer zrobisz, liczy się grywalność i stabilność. A ja jestem pewien jak to się skończy :D

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Obstawiam, że z MPCforum bedzie to samo i potem zaciekawi mnie jedno co powie Mizune.

Nie wazny jaki serwer zrobisz, liczy się grywalność i stabilność. A ja jestem pewien jak to się skończy :D

Teraz nick zmieni naid i bedzie robil kolejny serwer bo ostatnio widziałem ze mizune i naid zmieniaja nicki na zmiane. Dodam ze wczesniejszy nick mizune to demetri który robił dla santriela na serwerze reinor.

33748387117269464751.png

Opublikowano

Wszyscy winni, przecież ktoś ukradł pliki (bo chyba nie kupił) i na tym zarabia. Się czepiacie jak ktoś coś zrobi i uda się to komuś wyciągnąć.
Jak to komuś nie odpowiada to niech skończy tworzyć serwery, bo wiadomo jak będzie.

Na exorianie przynajmniej miasta trzymaja się metina, a nie wszystko pozmienianie i wsadzone z innej gry. Zresztą to są 2 odrębne serwery.
Smoki w te czy we wte... W końcu i tak będą na większości serwerów.
Haja o nic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...