Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Exorian.pl - Wierzchowce

★ WINCHESTER ★

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niektóre już widziałam. Bardzo fajne i ładne wierzchowce. Nie wiem, czy Wam się chce, ale możecie wyciągnąć jeszcze Wilka lub Kurczaka - chociaż może być ciężko przez ten ogień:

51MP9xz.pngV9XcCO8.png

Opublikowano

No muszę przyznać że nawet fajnie wam to wyszło, ale przedostatni wierzchowiec "lew" z tą maską prezentuje się paskudnie. Mam nadzieje że w grze inaczej to wygląda.

Opublikowano

Niektóre już widziałam. Bardzo fajne i ładne wierzchowce. Nie wiem, czy Wam się chce, ale możecie wyciągnąć jeszcze Wilka lub Kurczaka - chociaż może być ciężko przez ten ogień:

51MP9xz.pngV9XcCO8.png

2 wierzchowiec to wiem który plik za niego odpowiada w terze także problemu nie będzie a 1 bedziemy musieli poszukać ;)

33748387117269464751.png

Opublikowano

Zawsze się podniecam jak pojebany... jak w media dodajecie jako nowość i coś z*******ego ... nowe mounty/pety/moby/npc wyciągnięte z innych gier... no w luj z*******e... Tak mi tym zaimponowaliście, że chyba nie zasnę... 

"mounty" i tyle... są ładne... pogratuluję Bluehole Studio za ładne modele jak kiedyś mnie zaszczycą rozmową. 

Invoriabanenr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...