Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Xameria.pl

BialyOrzel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serwer porazka nawet nie wystartuje..powoli sie expie DNO nie polecam .! po raz kolejny 

Start napewno nie odbedzie sie w sobote Bialy ja juz o to zadbam xD

RADZE ZAKALDAC KONTA NA "NOWE PASSY" administracja lubi krasc konta na innych serwerach pozdrawiam Hubson

Opublikowano

serwer porazka nawet nie wystartuje..powoli sie expie DNO nie polecam .! po raz kolejny 

Start napewno nie odbedzie sie w sobote Bialy ja juz o to zadbam xD

RADZE ZAKALDAC KONTA NA "NOWE PASSY" administracja lubi krasc konta na innych serwerach pozdrawiam Hubson

"20. Nie atakujemy, nie niszczymy, nie grozimy atakami serwerów użytkowników Naszego forum. Kara: Perm"

Ja sie pytam dlaczego ten koleś jest jeszcze tutaj na forum.

Powiedziałem ci że jak masz coś do mnie to zapraszam na Ts'a GM'a nie dostałeś i teraz płaczesz idz lekcje odrabiac a nie na forum siedzisz.

Start 17.01.2015 ( sobota ) Godzina : 13:00 !

Client Dostepny na forum , strona serwera będzie jutro :)

Opublikowano

Thailu to jest nasz taki pewniaczek :D Jest to youtuber u którego naprawdę widać że wkłada w to serce i takich ludzi właśnie potrzebujemy ;) .Lekki spoiler ale musicie mi wybaczyć  ;D .

Więcej nie zdradzam ^_^ Widzimy się na starcie :P

Opublikowano

W ten dzień startuje kilka innych serwerów z czego jeden z nich jak się nie mylę to jest HARD, napisałem tam im w prezentacji i napiszę wam również że są Hardy już gdzie ludzie grają i trudno będzie wam graczy zdobyć ponieważ już są stabilne i zapewnione grywalnością serwery czyt."Ravia,Balmora" itd... i do tego jeszcze startują inne serwery w ten dzień co wy, to jaka pewność że będzie dużo osób u was ? Skoro garstka przejdzie tam , garstka przejdzie do was i reszta zostanie na pozostałych które już stoją. To jest oczywiście tylko i wyłącznie moja opinia, ja wam osobiście życzę wysokich sukcesów nad projektem do którego przyłożyliście dużo czasu i wiedzy o metinie.

Pozdrawiam JuicyPussy B)

Opublikowano

W ten dzień startuje kilka innych serwerów z czego jeden z nich jak się nie mylę to jest HARD, napisałem tam im w prezentacji i napiszę wam również że są Hardy już gdzie ludzie grają i trudno będzie wam graczy zdobyć ponieważ już są stabilne i zapewnione grywalnością serwery czyt."Ravia,Balmora" itd... i do tego jeszcze startują inne serwery w ten dzień co wy, to jaka pewność że będzie dużo osób u was ? Skoro garstka przejdzie tam , garstka przejdzie do was i reszta zostanie na pozostałych które już stoją. To jest oczywiście tylko i wyłącznie moja opinia, ja wam osobiście życzę wysokich sukcesów nad projektem do którego przyłożyliście dużo czasu i wiedzy o metinie.

Pozdrawiam JuicyPussy B)

Dziekujemy za wypowiedz.

Temat Do Zamknięcia I Zapraszamy Do Prezentacji :)

http://www.mpcforum.pl/topic/1353965-xameriapl-dedyk-hard/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...