Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Xameria.pl

BialyOrzel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

beta testy ? hmm no dobra ciekawi mnie ten serwer może wbije ale to jeszcze nic pewnego...

jaką macie reklamę ? (mówię o konkretach a nie 100 widzów 20 wyświetleń rekordowo hehe :D)

Skąd stalka ?

Skąd truta ?

Ile osób przewidujecie na becie a ile na starcie ?

proszę o odpowiedź :)

Beta testy narazie sa zamknięte

reklama ponad 10k na yt.

Stalki - red las i mozliwe ze grota

trutki - rip i mozliwe ze grota

Kolejny hard, to już do znudzenia, nie zagram lecz zycze powodzenia.

Jeden woli Hard'a drógi easy proste. :)

Polecam bo BiałyOrzeł to luj i wali bongo w c**j.

+ Stoi u Krecika więc druga pompeczka :P

POLECAM

:D

Opublikowano

Beta jest narazie zamknieta pomyślimy nad otwartą chcemy też zrobić start wczesniej z powodu konkurencji.

Szkoda, sprawdziłbym z nudów na becie jak się gra ;D Czekam na info ;)

EDIT: taka moja propozycja a za razem prośba. Dajcie exp w grocie tylko do 85lv.. Zmierzła mi się już ta grota.. Ona jest okropna.  ;_;

VsxuB58.png

Opublikowano

nie polecam serwera serwer wylacznie pod zabawe administracji i youtoberow ..!! youtoberzy i adminsitracja eq za free

wiem bo sam mialem dostac POZDROWIEnia [GM]Axe 

Po za tym serwer po miesiacu upadnie nie ma pieniedzy do oplacania maszyny maszyna slaba.:D + serwer wylacznie pod isa. (1miesiac maja za pol ceny na dedyku)

Pozdrownia Bylo nie robic mnie w c**j.!!!

Opublikowano

nie polecam serwera serwer wylacznie pod zabawe administracji i youtoberow ..!! youtoberzy i adminsitracja eq za free

Po za tym serwer po miesiacu upadnie nie ma pieniedzy do oplacania maszyny maszyna slaba. :D + serwer wylacznie pod isa. (1miesiac maja za pol ceny na dedyku)

Kolego z tego co wiem zostałeś wyrzucony z innych powodów m.in z tego ,że wolałeś grać na ravi niż siedzieć przy serwerze.

Widze po twoim zachowaniu ,że Orzeł podjął mądrą decyzje

Opublikowano

Po za tym serwer po miesiacu upadnie nie ma pieniedzy do oplacania maszyny maszyna slaba. :D + serwer wylacznie pod isa. (1miesiac maja za pol ceny na dedyku)

Człowieku spamisz mi na GG o GM'a od wczoraj srednio co 10 minut myślisz ze nie mam co robić tylko bede siedział i ci odpisywał.

i też widze po  zachowaniu ze to była dobra decyzja.

Co ty możesz wiedzieć o reklamie i maszynie skoro nic ci o niej nie mówiłem ani nie pisałem ?

''1 miesiac za pół ceny'' smiechłem.

Opublikowano

Wiem wiem wszystko ...po za tym do sponsora..Na Ravi nie gram powiedzialem dokladnie ze to tylko przejsciowe..

Bialy oszukales mnie,napisales ze zostaje wyrzucony z powodow ktore mi napisales (nie bede pisal jakich + sa nie prawdziwe ) 

Gdybys tylko mnie nie olal i wyslal wiadomosc postu by nie bylo.:) 

Jak ktos chce na gg moge podeslac SS rozmow gg 15878021

Pozdrawiam Hubson

Opublikowano

Czemu nie podeślesz tutaj? :D Skończ się użalać ,że nie będziesz gm.Na tej posadzie muszą być osoby opanowane a nie impulsywne jak ty...

Opublikowano

Wiem wiem wszystko ...po za tym do sponsora..Na Ravi nie gram powiedzialem dokladnie ze to tylko przejsciowe..

Bialy oszukales mnie,napisales ze zostaje wyrzucony z powodow ktore mi napisales (nie bede pisal jakich + sa nie prawdziwe ) 

Gdybys tylko mnie nie olal i wyslal wiadomosc postu by nie bylo. :)

Jak ktos chce na gg moge podeslac SS rozmow gg 15878021

Pozdrawiam Hubson

Boże jakie to jest żałosne . Twoje pisanie, płacz oraz Ty. Wyleciałeś i tyle. Po co rozpaczać nad rozlanym mlekiem . Nic z tego nie będziesz miał ani nie zaszkodzisz serwerowi.  Aż się czytać nie chce Twoich wypocin. Jednoznacznie można uznać twój post za spam . Napisałeś wyżej i skończ  wypowiadać się w tym temacie.

A ty Orzeł blokuj takich pazerniaków na gg i olej na całego ^^

Oczywiście, żeby nie było,że leciutko zeszłam z tematu.

Jak najbardziej polecam serwer , oczywiście zagram na nim i przede wszystkim czego potrzebujecie :

Powodzenia ze startem, atakami no i oczywiście jak najwięcej graczy !!:)

L7VaIos.jpg

Opublikowano

Boże jakie to jest żałosne . Twoje pisanie, płacz oraz Ty. Wyleciałeś i tyle. Po co rozpaczać nad rozlanym mlekiem . Nic z tego nie będziesz miał ani nie zaszkodzisz serwerowi.  Aż się czytać nie chce Twoich wypocin. Jednoznacznie można uznać twój post za spam . Napisałeś wyżej i skończ  wypowiadać się w tym temacie.

Jak najbardziej polecam serwer , oczywiście zagram na nim i przede wszystkim czego potrzebujecie :

Powodzenia ze startem, atakami no i oczywiście jak najwięcej graczy !! :)

Dziękujemy :D.Mamy nadzieje ,że się uda :D

Opublikowano

Powodzenia ze startem, atakami no i oczywiście jak najwięcej graczy !! :)

Jak ci sie nie podoba moje pisanie mozesz nie czytac tego co pisze.

Wkleic tutaj mi sie nie chce na gg moge podeslac kazdemu kto chce ..

Czarnaaa po za tym sam jestes zalosny i smieszny

SERWERA NIE POLECAM ( ADMINISTRACJA / YT'berzy maja eq za free wiec gra bedzie trudna. )

Opublikowano

Aha czyli nie chce ci się wrzucić raz ale za to kilka razy ci się chce ?

Po 1 czarna to kobieta ....

po 2 po co administracji itemy za free jeśli my jesteśmy od zajmowania się graczami a nie grania xD?

po 3 proszę o jakiekolwiek dowody :D

Dopóki dowodów  nie ma proszę się nie sugerować tym zdesperowanym 15latkiem :D

Opublikowano

Start serwera przełozony na tą sobote w godzinach południowych.

Co do Robson'a prosze jakiegoś moda żeby go ogarnoł

1. nie wypowiada sie na temat serwera

2. spami w zapowiedzi

3. nie ma zadnych dowodów i oskarża bez podstaw

Byłeś na okresie próbnym GM'a i tylko na becie nie sprawdziłeś sie wolałeś grać na innym serwie więc nie wiem o co ten cały spam.

też moge dać archiwum z GG chociaż tutaj nic nie ma więc nie wiem co chcesz pokazywac.

Tyle co miałem napisać więcej sie nie wypowiadam.Jak masz jakiś problem do mnie to zapraszam na Ts'a a nie spamisz w zapowiedzi.

Opublikowano

Zapraszam na forum :P

PikaPika już na was czeka.

Osobiście obiecuję, że nie będziecie się ze mną nudzić :P

Opublikowano

dobra nie pi3rdolmy tylko czekajmy do startu. Pozdrawiam hejtów którzy w 100% będą grali

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...