Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Darmowy hosting

Gość MrDaniello™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym założyć serwer, ale niestety, brakuje mi środków aby go utrzymać, więc szukam darmowych hostingów serwerów Minecraft. Istnieją takie hostingi jak freeservers, triangle, aternos, ale chciałbym, abyście mi zaproponowali hosting.

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jezeli znajdziesz darmowy hosting to bedzie chodzil jak totalny badziew. Juz lepiej zrob serwer na komputerze dla ludzi, tylko musisz miec zewnetrzne ip komputera. Wiecej info o zew IP u dostawcy internetu.

39740

http://www.mclista.pl/39740

Daj diamencika ;)

Opublikowano

Nie rób tego co @KeVin000 ci mówi bo ludzie w tych czasach lubią ddosowac i botowac serwery a tym bardziej gdybyś miał na kompie, router nie przeżył by ani jednej sekundy podczas takiego ataku, uzbieraj trochu na serwer 20 slot i rozpromuj go, ludzie zaczną grać i kupować itemy, rangi pod warunkiem że się ogromnie dużo Postarsz, zrobisz coś oryginalnego, ale nie licz ze będzie tak bajkowo

Opublikowano

Jezeli znajdziesz darmowy hosting to bedzie chodzil jak totalny badziew. Juz lepiej zrob serwer na komputerze dla ludzi, tylko musisz miec zewnetrzne ip komputera. Wiecej info o zew IP u dostawcy internetu.

Znam darmowy hosting, który przez rok już mi trzyma 100 slotowy serwer. Do tego bez zająknięcia przy 70 osobach trzyma ;]

ARIONE-MINI.png

Opublikowano

Miałem kiedyś serwer 512 MB ram za free na gratisserver.nu i przy 5 pluginach nie lagowało :D

Nie rób tego co @KeVin000 ci mówi bo ludzie w tych czasach lubią ddosowac i botowac serwery a tym bardziej gdybyś miał na kompie, router nie przeżył by ani jednej sekundy podczas takiego ataku, uzbieraj trochu na serwer 20 slot i rozpromuj go, ludzie zaczną grać i kupować itemy, rangi pod warunkiem że się ogromnie dużo Postarsz, zrobisz coś oryginalnego, ale nie licz ze będzie tak bajkowo

Niestety, ja nie mogę płacić miesięcznie 30 zł na serwer z craftserve. Przydał mi by się hosting na zasadzie ,,płacisz raz, masz na stałe''.

Opublikowano

@MrDaniello™ tak nigdzie nie będzie "płacisz raz masz na stałe" :P. Kup sobie na Pukawce serwer na ram. Za darmo o dobrym serwerze możesz sobie pomarzyć.

Wypromuje twój serwer minecraft na mclista :)

* 1000 diamentów w niecałe 24h,

* Twoj serwer znajdzie sie na 1 stronie,

* Po wiecej informacji zapraszam na PW,

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Opublikowano

Wykup sobie hosting Pukawka.pl lub CraftServe, nie opłaca się stawiać serwera na darmowym hostingu, ponieważ będziesz miał duże lagi. Już lepiej uzbierać trochę pieniędzy, i wykupić porządny dobry hosting typu: Pukawka.pl. 

Opublikowano

Znam darmowy hosting, który przez rok już mi trzyma 100 slotowy serwer. Do tego bez zająknięcia przy 70 osobach trzyma ;]

a w tej bajce sa smoki ?

Dlaczego blezur broni non premium ? 

bo sam nim jest

Opublikowano

Jeżeli już wybierasz, to Aternos.

Jak na darmówki, to i tak nawet nieźle.

W każdym razie możesz kupić serwer na enderchest.pl i rozpromować serwer i dać do sklepu dużo przedmiotów.

sygnatura.png

Opublikowano

Na craftserve możesz za niedrogo kupić dobry serwer. 30 złotych to nie majątek na darmowym hostingu nie rozkręcisz serwera...

https://freeservers.pl/

Przez 10 minut 0 graczy i serwer ci siada + kiepskie parametry i duże lagi

https://aternos.org/

Po odpaleniu serwera 10 minut gry to trochę mało nie sądzisz ?

Kiedyś był taki hosting minefold tylko że tam był ciężki dostęp do serwera i na serwer można było wbijać tylko z premium było na start 1h gry, można było dostawać więcej za like na fb itp.. Ale jak wiadomo to był darmowy hosting, każdy patrzył na darmowy serwer i robił wszystko by dostać minuty za darmo (można było je dokupić) i hosting się nie miał środków utrzymania i upadł :(

Opublikowano

@topic Jeżeli masz dobry pomysł oraz gotowe pliki mogę się z tobą dogadać co do Hostingu kupię Ci go na 30dni na kolejne miesiące musisz mieć graczy którzy przynajmniej połowę większą wpłacą.

Ale żebym chciał współpracy musisz mieć oryginalny pomysł z przemyślanymi opcjami.

Pod koniec miesiąca albo bliżej będę miał kasę i możemy zamawiać Hosting lecz tak jak gadam jeżeli masz zwykły tryb działki + SV + Gildie albo HardCore + Gildie to podziękuje zaraz z startu ;)

Ale jak masz coś ciekawego do zaoferowania możemy pogadać :)

Jedynie czego wymagam :

Reklamy mojego servera jako server polecany / zaprzyjaźniony

Reklamę na forum twojego Servera

Jeżeli server wypali i zdobędziesz graczy oraz gotówkę na utrzymanie servera zwrotu pieniędzy (przelać po prostu na mój server)

Daje Ci wtedy full dostęp sam ustawiasz hasło do hostingu sam ustawiasz e-mail i całą resztę Ja tylko wpłacę Ci kasę na warunkach wyżej wymienionych.

Ewentualnie mogę Ci jeszcze potem pomóc w konfiguracji oraz tworzeniu skryptów lecz pomysł na server oraz jego reklama jest już w twoim zakresie.

Ja chcę tylko IP swojego servera w AutoMessage aby była dobrze czytelna oraz na forum na stronie głównej aby była idealnie widoczna.

Jak jesteś zainteresowany + masz pomysł to pisz na pw dogadamy się

TEMAT

Opublikowano

Krótko i na temat.

Nie masz kasy , Nie masz serwera. I tyle. Zbieraj tak jak ja. Pracowałem ciężko w wakacje na tartaku i co? I mam teraz w kieszeni 4,4k :)

Opublikowano

A powiedz czy to ma byc w 100% darmowy? Jezeli chcesz serwer byle gowno to sprawdz fiberhost. Tam za slota zaplacisz kilka groszy to za 15 slotow moze z 5zl i zrozum, ze nikt Ci za darmo serwera dobrego nie postawi

39740

http://www.mclista.pl/39740

Daj diamencika ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...