Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Darmowy hosting

Gość MrDaniello™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Muwie kup naprzykład na Enderchest.pl i zrup itemshop tak jak ja ja w 7 dni na server uzbierałem 60 zł serioo

Jak sobie tyle wpłaciłeś... i pisze się mówię i na przykład 

Niech robi, bede codziennie go ddosował 24/7 takie dzieci trzeba tępić. 

Szkoda że ciebie nie trzeba tępić

Najlepszym rozwiązaniem dla ciebie będzie Postawienie serwera na komputerze. Zarobienie trochę i wykupienie maszyny na np. Fiber****.pl

Tak postawienie a potem kupienie serwer na tym hostingu i wkurzanie się że problem z dostępem do maszyny...

Opublikowano

Szkoda że ciebie nie trzeba tępić

Jak nie wiesz jak wygląda sytuacja to się nie wypowiadaj i idź pilnuj swojego 10 slotowego serwera bo ci go ktoś zniszczy. A co do tematu pod koniec lutego kupuje dedyczka więc bd mógł ci udostępnić jakiś kawałek na start niech stracę i tak całej maszyny nie wykorzystam.

Opublikowano

Jak nie wiesz jak wygląda sytuacja to się nie wypowiadaj i idź pilnuj swojego 10 slotowego serwera bo ci go ktoś zniszczy. A co do tematu pod koniec lutego kupuje dedyczka więc bd mógł ci udostępnić jakiś kawałek na start niech stracę i tak całej maszyny nie wykorzystam.

To czego jestem na twoim ,,blacklist" ?

Sytuacja wyglada tak ze pewien gosc sie pomylil i mnie zbanowal zamiast innego. Rozplatala sie wtedy afera.

Opublikowano

Offtop

Maja BlackLista jest jak BIK zostaje się tam na bardzo długo

Opublikowano

Uuu, ale się tu nabija posty... przydałby się jakiś moderator.

A więc chyba powstanie następny dziadowy serwer...

Z doświadczenia wiem, że jeśli oszczędzasz na czymkolwiek, chcesz oszukać to ludzie wyczują to.

Radzę uzbierać kasę i wykupić serwer..
Darmowy hosting to np. Freeservers  

Jaki to będzie serwer?

4462514400953061278225.png

Opublikowano

Ja nie pisałem że masz od razu go kupić, chodzi mi o uzbieranie środków na założenie i utrzymanie takiego 10-15 slot serwera, opowiem ci historię.
Pewnego dnia pare osób otworzyło swój 20 serwer, było tak wielkie zainteresowanie , z 20 slot zrobiło się 70, kiedy jakiś ytber zareklamowal ich fp było jeszcze większe zainteresowanie i wszystko się tak potoczyło ze maja dzisiaj 2-3 serwery 200 slotowe i dużo graczy
Najtaniej i dobrze zainwesujesz w 15 slot serwer na enderchest, i spróbuj pójść śladem tej historii, bo na prawdę jest zadziwiająca ale pawdziwa a jeśli watpisz - odpusc sobie

Opublikowano

Jeśli chcesz zrobić publiczny serwer na darmowym hostingu... To czarno to widzę. Ciągłe lagi na serwerze, przy zapisie mapy będzie wywalało graczy i co najgorsze nigdy nie będziesz ich miał. Zainwestuj raz nawet w te 10 Slotów i zobaczysz, że po miesiącu minimum połowa się zwróci i będziesz miał tylko połowę do zapłacenia. Moim zdaniem nie warto robić takich serwerów, bo to strata czasu.

Opublikowano

Poszukaj 'FREE VPS' i na tym postaw. To jedyna darmowa opcja, która jest lepsza :).

Tylko powiedz mi gdzie znajdę takiego dobrego VPS ? na 128MB javy nie postawie...

@ZielonyKapturni

Mam pilnować tego czego już nie ma ?? Mam już inny server od jakiegoś czasu... i tym razem nie 10sl.

Opublikowano

Jak masz ciekawy pomysł na serwer możesz napisać do mnie maila i opisać go w miare ładnie. Jak mi się spodoba to zahostuje ci serwer na mojej maszynie.

Bez reklam

Opublikowano

Tylko powiedz mi gdzie znajdę takiego dobrego VPS ? na 128MB javy nie postawie...

@ZielonyKapturni

Mam pilnować tego czego już nie ma ?? Mam już inny server od jakiegoś czasu... i tym razem nie 10sl.

Ale czy znajdziesz coś lepszego typu darmowy serwer minecraft?

@top Ja ci polecam darmowy VPS albo zainwestuj z serwer minecraft 10 zł.

aw

Opublikowano

Ale czy znajdziesz coś lepszego typu darmowy serwer minecraft?

@top Ja ci polecam darmowy VPS albo zainwestuj z serwer minecraft 10 zł.

Na dzień dzisiejszy NIE, kiedyś było coś takiego ale to 2 lata temu a co do VPS powiedz mi gdzie znajdę darmowego VPS min.1GB ? Tylko takiego bez haczyków posranych ankiet itp. na 128MB javy nie ruszy...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...