Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Darmowy hosting

Gość MrDaniello™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiesz zawsze możesz z freeservers.pl skorzystać ale średnio polecam ponieważ lekkie lagi są

2x%20zakazana%20sygnatura.png

76561198266836735.png

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To jak z moją propozycją ?

Oferuję Ci server na 30 dni z full dostępem lecz w zamian za reklamę.

Lecz musisz posiadać fajny pomysł na server

Nie trzeba, serwer pewnie z zlagowanego csrv
Opublikowano

Nie znajdziesz darmowego hostingu,chyba że totalny syf. Odradzam szukania darmowych hostingów,chyba że chcesz aby na serwerze lagowało itp.

Opublikowano

Czy ja wiem czy zlagowany ?!

Mam tam 15 skryptów po 300/ 400 linii jeden + 20 /25 pluginów ;)

Wszystko zajmuje ok 2gb i na serverze nie ma lagów.

Ale skoro Ci to zawadza i wierzysz w stereotypy EnderChest 20 slotów + 30Dni

TEMAT

Opublikowano

wiesz zawsze możesz z freeservers.pl skorzystać ale średnio polecam ponieważ lekkie lagi są

Lekkie ? Chyba wielkie 512MB na 16 slotów to porażka...

A powiedz czy to ma byc w 100% darmowy? Jezeli chcesz serwer byle gowno to sprawdz fiberhost. Tam za slota zaplacisz kilka groszy to za 15 slotow moze z 5zl i zrozum, ze nikt Ci za darmo serwera dobrego nie postawi

Dokładnie ;) Problem z dostępem do maszyny

Ja też mam tam serwer i nie ma lagów :O

Opublikowano

@MrDaniello™ Przestań! CSRV nie jest zlagowany!!! Nie ma nic za darmo. Zamknijcie ten wątek proszę.

Tanie enderchest 29zł - 32gb ram. A jak nie chcesz to nie bierz. Ktoś chce Ci dać maszyne, a Ty marudzisz. A IDŹ!

To mają być propozycje darmowych hostingów, a nie oferty współpracy.
Opublikowano

Dokładnie daję mu maszynę w zamian za reklamę ;)

Przecież od reklam nie ubędzie mu graczy skoro polubią oba na obu będzie dany gracz grał

A korzyści są tylko po twojej stronie nie musisz płacić za Hosting robię to za Ciebie przez 1 miesiąc bądź przez 2 jeżeli zauważę poprawę servera względem graczy.

Dostajesz 90% dostępu czyli oficjalnie Ty zakładasz hasło na swoje dane. Jedyny mój wymóg to reklama mojego servera reszta mnie nie obchodzi możesz robić co chcesz jak chcesz i kiedy chcesz mi nic do tego :P

Ważne żeby w AutoMessage było IP mojego servera ;) tylko tyle wymagam

TEMAT

Opublikowano

Przecież od reklam nie ubędzie mu graczy skoro polubią oba na obu będzie dany gracz grał

A korzyści są tylko po twojej stronie nie musisz płacić za Hosting robię to za Ciebie przez 1 miesiąc bądź przez 2 jeżeli zauważę poprawę servera względem graczy.

Dostajesz 90% dostępu czyli oficjalnie Ty zakładasz hasło na swoje dane. Jedyny mój wymóg to reklama mojego servera reszta mnie nie obchodzi możesz robić co chcesz jak chcesz i kiedy chcesz mi nic do tego :P

Po prostu reklama serwera bez popularnego kanału na yt jest bez sensu

[/img] a tutaj na tym forum nie ma sensu ponieważ jak zrobisz jakiś oryginalny pomysł to wjedzie na ciebie banda hejterow i reklama po chwili jest w koszu

2x%20zakazana%20sygnatura.png

76561198266836735.png

Opublikowano

@jacekssj niestety takie czasy dobre oraz ambitne servery są puste a w tym samym czasie servery gówna warte obradzają w graczy aż im slotów czasami brakuje ;/

Dlatego oferuję Hosting w zamian za reklamę ;)

Z dnia na dzień widzę efekty mojej pracy w postaci rosnącej liczby graczy ale 10 Graczy to za mało abym miał ochotę wgl przedłużać server dalej ;)

WIęc daję propozycję autorowi a jedyne czego wymagam to lekka reklama

TEMAT

Opublikowano

Darmowe Ale Do ... To Np. FreeServer i Tam masz Tak jak masz Premke To masz Darmo nie masz To musisz Zapłacić 4 zł  i masz 16 Slotowy serwer . Od razu mówie nie opyla się robić jakiejś serwerowni Bo lagi W .... A Stronka Tak Laguje W Dzień że :D no Ale To Jeden Z Najtanszych Hostów Jak już chcesz Dobry Serwer To Zakup na Pukawce Lub FiberHoscie

bez reklam!

Opublikowano

@MrDaniello™ Przestań! CSRV nie jest zlagowany!!! Nie ma nic za darmo. Zamknijcie ten wątek proszę.

Tanie enderchest 29zł - 32gb ram. A jak nie chcesz to nie bierz. Ktoś chce Ci dać maszyne, a Ty marudzisz. A IDŹ!

Napisałem mu na pw i nie reaguje. Sam idź... po nicku widać że masz 11 lat...

Darmowe Ale Do ... To Np. FreeServer i Tam masz Tak jak masz Premke To masz Darmo nie masz To musisz Zapłacić 4 zł i masz 16 Slotowy serwer . Od razu mówie nie opyla się robić jakiejś serwerowni Bo lagi W .... A Stronka Tak Laguje W Dzień że :D no Ale To Jeden Z Najtanszych Hostów Jak już chcesz Dobry Serwer To Zakup na Pukawce Lub FiberHoscie

Czy Ty Wszystko Musisz Pisać Z Wielkiej Litery? Bardzo Ci dziękuje za opinię.

Temat #dozamkniecia

Opublikowano

Darmowe Ale Do ... To Np. FreeServer i Tam masz Tak jak masz Premke To masz Darmo nie masz To musisz Zapłacić 4 zł  i masz 16 Slotowy serwer . Od razu mówie nie opyla się robić jakiejś serwerowni Bo lagi W .... A Stronka Tak Laguje W Dzień że :D no Ale To Jeden Z Najtanszych Hostów Jak już chcesz Dobry Serwer To Zakup na Pukawce Lub FiberHoscie

Brawo 16 slotwów na 512MB to bardzo wielkie obciążenie, nie opłaca się kupować na fiberhoście bo mają problemy z maszynami a każdy chce mieć bezproblemowy dostęp do serwera 24/7 co nie ?

Ja bym chyba z tego korzystał bo sporo kasy za taką drobnostkę 

@MrDaniello™ Przestań! CSRV nie jest zlagowany!!! Nie ma nic za darmo. Zamknijcie ten wątek proszę.

szkoda mi dać 29zł żeby mieć serwer przez 5 dni

Opublikowano

A ja mam publiczne ip kupiłem sobie dobry komputer na allegro za 300zł. Postawiłem go na szafie i chodzi 24/7. I mam na nim własny serwer i działa bez lagów. Płace tylko za prąd i internet.

Opublikowano

A ja mam publiczne ip kupiłem sobie dobry komputer na allegro za 300zł. Postawiłem go na szafie i chodzi 24/7. I mam na nim własny serwer i działa bez lagów. Płace tylko za prąd i internet.

Mam słabe łącze, więc odpada.

Refresh!

Opublikowano

Muwie kup naprzykład na Enderchest.pl i zrup itemshop tak jak ja ja w 7 dni na server uzbierałem 60 zł serioo

« Zapraszam na server ip: playcraft.ench.pl »

Opublikowano

Jezeli znajdziesz darmowy hosting to bedzie chodzil jak totalny badziew. Juz lepiej zrob serwer na komputerze dla ludzi, tylko musisz miec zewnetrzne ip komputera. Wiecej info o zew IP u dostawcy internetu.

Głupota... Każdy ma zewnętrzene IP wpsiz sobie w google what is my ip i bedziesz wszystko wiedział... starczy tylko odlokowac porty w routerze.. 

Nie rób tego co @KeVin000 ci mówi bo ludzie w tych czasach lubią ddosowac i botowac serwery a tym bardziej gdybyś miał na kompie, router nie przeżył by ani jednej sekundy podczas takiego ataku, uzbieraj trochu na serwer 20 slot i rozpromuj go, ludzie zaczną grać i kupować itemy, rangi pod warunkiem że się ogromnie dużo Postarsz, zrobisz coś oryginalnego, ale nie licz ze będzie tak bajkowo

Niech robi, bede codziennie go ddosował 24/7 takie dzieci trzeba tępić. 

https://freeservers.pljeżeli masz konto premium minecraft to nic nie płacisz jak nie masz to płacisz sms 4,98

On nie ma konta premium ani grosa na telefonie. Ukradł komus nick i teraz na nim gra..

Skrypt to nie plugin... nie porównuj tego do pluginów, pozatym za uja nie poszedł bym na takie warunki..

@topic

Moge zoferowac ci serwer 32GB ram, 3 x 300GB SSD (HARD), 2 x Xenon E3. Musisz tylko zrobic kilka prostych rzeczy: 

1. Przeprosić publicznie mnie, sube oraz zielonego 

2. Skonczyć podstawówke 

3. Dorosnac 

4. Przestać wierzyć w bajki 

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano
Niech robi, bede codziennie go ddosował 24/7 takie dzieci trzeba tępić. On nie ma konta premium ani grosa na telefonie. Ukradł komus nick i teraz na nim gra.@topicMoge zoferowac ci serwer 32GB ram, 3 x 300GB SSD (HARD), 2 x Xenon E3. Musisz tylko zrobic kilka prostych rzeczy: 1. Przeprosić publicznie mnie, sube oraz zielonego 2. Skonczyć podstawówke 3. Dorosnac 4. Przestać wierzyć w bajki
@versus921 @1361622928-U485574.pngZielonyKapturni @eSUBA Lucker 1. Oficjalnie przepraszam was, aktualnie jestem na telefonie, lepsze przeprosiny napiszę jutro u was na forum. :) jeżeli dostane ub na moje ip.2. Za 6 miesięcy.3. Czyli ogarnąć się i przestać zachowywać się jak dzieciak? Przestałem już tak się zachowywać.4. W bajki o koniu który zabrał księżniczkę do chaty w Wąchocku czy w inne?

Niech robi, bede codziennie go ddosował 24/7 takie dzieci trzeba tępić.
Po co chcesz to robić? Wiesz, że to niezgodne z prawem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...