Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Layout (HTML+CSS)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Logo bym dał bardziej w prawo aby nie było od razu przy div'ie

Stopkę bym dał w tym menu na samym dole albo użyć background na stopkę i dać na sam dół ;)

585571426179277855228.png

Opublikowano

Jest dobrze :), daj tam lekki margin w prawo w sekcji z logiem i bedzie ok, moze dodaj right panel a nie tylko navi z lewej i content :P.

Ja osobiscie zrobilbym aby hover buttona byl na cala dlugosc navi :P.

Opublikowano

Jest dobrze :), daj tam lekki margin w prawo w sekcji z logiem i bedzie ok, moze dodaj right panel a nie tylko navi z lewej i content :P.

Ja osobiscie zrobilbym aby hover buttona byl na cala dlugosc navi :P.

Logo bym dał bardziej w prawo aby nie było od razu przy div'ie

Stopkę bym dał w tym menu na samym dole albo użyć background na stopkę i dać na sam dół ;)

zaraz się zabiorę za poprawki i wrzuce screena jak skoncze :)

dodany sidebar po prawej i stopka przeniesiona. demko : http://vertoi.pe.hu/lay/

Opublikowano

Kod jakościowo trochę słaby.

to akurat wiem i mam zamiar poprawiac to w kolejnych "projektach", ucze się dopiero tworzenia layoutow. (dlatego tez próbowalem bez grafiki)

Opublikowano

Tak jak niedawno pisałem w innym temacie. Jak na początki to jest całkiem przyzwoicie.

Kod też w miarę, ale nie wiem po co wszystko w tych bocznych kolumnach na listach zrobiłeś.

Strona w drugim linku według mnie lepiej się prezentuje.

Rozwijaj się i pokaż coś za kilka miesięcy.

Jeżeli to lubisz i zamierzasz wziąć się za to na poważnie (co polecam, chociażby dlatego że po kilku latach nauki przychody są niezłe), to mogę podrzucić Ci kilka dobrych źródeł wiedzy.

Opublikowano

Tak jak niedawno pisałem w innym temacie. Jak na początki to jest całkiem przyzwoicie.

Kod też w miarę, ale nie wiem po co wszystko w tych bocznych kolumnach na listach zrobiłeś.

Strona w drugim linku według mnie lepiej się prezentuje.

Rozwijaj się i pokaż coś za kilka miesięcy.

Jeżeli to lubisz i zamierzasz wziąć się za to na poważnie (co polecam, chociażby dlatego że po kilku latach nauki przychody są niezłe), to mogę podrzucić Ci kilka dobrych źródeł wiedzy.

jak możesz to napisz na pw jesli chodzi o te "źródła wiedzy" ;)

Opublikowano

Fajnie jakby strona była dynamiczna, ponieważ elementy nie dopasowują się do każdej rozdzielczości, poczytaj o dynamicznym css czy jakoś tak, dokładnej nazwy nie pamiętam.

Odwzorowałeś fajnie stronę, jednak kilka poprawek i byłaby trochę lepsza ;p

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Fajnie jakby strona była dynamiczna, ponieważ elementy nie dopasowują się do każdej rozdzielczości, poczytaj o dynamicznym css czy jakoś tak, dokładnej nazwy nie pamiętam.

Odwzorowałeś fajnie stronę, jednak kilka poprawek i byłaby trochę lepsza ;p

chodzi ci o responsywną stronę?

Opublikowano

O tak! :D

Bo jak zobaczyłem purecss to oni to posiadają, to pomyślałem, że na twojej też powinno to być, zacząłem oddalać, przybliżać, zmieniać monitory no i tego nie było.

A wiem, że bardzo to popularne jest. 

k4L2ZMS.png

• 1 miesiąc temu...
  • 10 miesięcy temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Czytając wasze komentarze zbędnie nabijacie posty pisząc mu co ma nie tak. Wystarczy jeden post, który wszystko wytłumaczy co do popraw. To tylko przedstawia jak na razie szkielet całej strony.

231_bez_nazw1y.png

• 1 miesiąc temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Archiwum. 

Powód: Demo nie działa.

Jeżeli zdecydujesz się na powrót do projektu, użyj opcji raportu aby poinformować o potrzebie przywrócenia tematu. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...