Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] FiberHost- Oferta Bedrock

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Nowicjusz
Opublikowano

@xCeglix Może uciąganąć 50 osób, a może i nawet 300 osób. Zależy od plików. 

Zgadzam się. Działają u Nas serwery z tego pakietu po 200 graczy online.

Jeśli chce ktoś IP zapraszam na PW bądź [email protected] tutaj nie chce reklamować.

Opublikowano

Craftserwer nie poniewaz:

limituje pliki do 10 000

limituje procesor do 10/20%

Mamy wyższe limity procesora od wszystkich innych firm, dostajesz minimum 1 cały rdzeń na maszynie czyli 100% według standardowej terminologii Linuksowej.

Wystarczy kliknąć "więcej informacji" przy ofercie. Naucz się czytać zamiast siać jakieś wyssane z palca informacje na nasz temat.

Oficjalny profil Craftserve.pl

Nie załatwiamy spraw na PW - piszcie do supportu za pomocą formularza na naszej stronie.

Wszystkie nasze serwery można testować przez 24h za darmo, bez żadnych zobowiązań i kombinacji - wystarczy utworzyć serwer.

Opublikowano

Mamy wyższe limity procesora od wszystkich innych firm, dostajesz minimum 1 cały rdzeń na maszynie czyli 100% według standardowej terminologii Linuksowej.

Wystarczy kliknąć "więcej informacji" przy ofercie. Naucz się czytać zamiast siać jakieś wyssane z palca informacje na nasz temat.

Wprowadzicie opcję wypłacania pieniędzy na PAYPAL / Konto Bankowe?

Opublikowano

Macie LIMITY, pukawka nie ma limitów, pozdrawiam ;-)

Opublikowano

Wprowadzicie opcję wypłacania pieniędzy na PAYPAL / Konto Bankowe?

Oni juz tak pisali ze tak nie zrobia poniewaz co bys zarobil na ich konto to oni musieli by na twoje zadanie oddac ;-)

Opublikowano

Zdecydowanie fiberhost!

Oferuje on więcej ramu :)

Pisze że niby tyle jest ale np.

Miałem wykorzystywanie RAM przy 10 graczach na fiberhoscie 10/60

a na pukawce 4/15 więc jest różnica

Nie wiem czemu tak duża na tych samych plikach

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

Pisze że niby tyle jest ale np.

Miałem wykorzystywanie RAM przy 10 graczach na fiberhoscie 10/60

a na pukawce 4/15 więc jest różnica

Nie wiem czemu tak duża na tych samych plikach

Trzeba umiec konfigurowac pliki ;-)

Opublikowano

Jeżeli chodzi o hosting FiberHost, To z mojego doświadczenia jest tak, że czasami odpisują po 5 minutach, lub max do 3h. W pakiecie bedrock jest 16gb ram, Lecz nie ma limitów, że np jak przekroczysz to Ci serwer wyłącza jak na cr*******e. Nie ma żadnych durnowatych limitów plików.  

Oryginalny serwer PvP + Pety + Amulety + Działki + Epicka Autorska Mapa! Klimat Dzikiego Zachodu! 

Oficjalna zapowiedź: 

http://www.mpcforum.pl/topic/1352322-zapowied%C5%BA-waroflife/

Opublikowano

Jeżeli chodzi o hosting FiberHost, To z mojego doświadczenia jest tak, że czasami odpisują po 5 minutach, lub max do 3h. W pakiecie bedrock jest 16gb ram, Lecz nie ma limitów, że np jak przekroczysz to Ci serwer wyłącza jak na cr*******e. Nie ma żadnych durnowatych limitów plików.  

Nie wyłączą serwera? Przekroczysz więcej niż 16gb a serwer się wyłączy z komunikatem "out of memory"... :)

KURmP9u.png

SERWER FREEBUILD

WEJDŹ, ZAGRAJ, ZOSTAŃ NA DŁUŻEJ!

Opublikowano

Nie wyłączą serwera? Przekroczysz więcej niż 16gb a serwer się wyłączy z komunikatem "out of memory"... :)

Ale to trzeba bylo by miec ponad 130 lub 140 graczy na serwerze ;-)

Opublikowano

Ale to trzeba bylo by miec ponad 130 lub 140 graczy na serwerze ;-)

Ram per gracz = 100mb

16gb = 160 slotów

Ustawisz 200, wbije te 200 i już mogą być problemy wydajnościowe, ale serwer nie powinien się wyłączyć. Minimum jakie jest to 64mb per gracz.

KURmP9u.png

SERWER FREEBUILD

WEJDŹ, ZAGRAJ, ZOSTAŃ NA DŁUŻEJ!

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngPLAnonymousPL. A co ty myślisz że craftserve jest lepsze? <hah> limit na limcie... A może przy okazji uzasadnił byś swoją wypowiedź? Bo taka wypowiedź bez uzasadnienia nic nie jest warta. Dlaczego banda i oszusty? Bo jakoś się nic nie dowiedziałem. 

Oryginalny serwer PvP + Pety + Amulety + Działki + Epicka Autorska Mapa! Klimat Dzikiego Zachodu! 

Oficjalna zapowiedź: 

http://www.mpcforum.pl/topic/1352322-zapowied%C5%BA-waroflife/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...