Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

#5 Przygody z Minecraft - Farma ziemniaków!

C4T

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak już ci kiedyś pisałem intro mi się podoba :D 

Popracuj nad jakością z mikro, ponieważ nie jest mega. Chociaż jeśli to początek nie mam co się czepiać :)\

Chyba już pisałem ? Dodaj muzykę w tle bo jest straszna nuda w tym filiku.

Nie powtarzaj się i nie mów, że to krótki poradnik z minecrafta bo chyba każdy wie w co grasz jeśli ogląda :D

Postaraj się ogarnąć lagi podczas nagrywania :D

Popracuj nad mówieniem, bo nie idzie Ci to zbyt dobrze, w sumie nad wymową też bo czasem się zastanawiam co mówisz :D\

Ogółem średnio  (zbyt dużo się powtarzasz )

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Popracuj nad głosem i nad tematem rozmów. Nie komentuj czegoś takiego jak "postawie tu dirta".

Gdy lecisz do domku to zamiast cięcia to przyśpieszenie z muzyczką. I tak jak napisał bobson powtarzasz się ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Musisz koniecznie zainwestować w lepszy mikrofon i zastanowić się, co zamierzasz mówić podczas nagrywania materiału. Jednak ogólnie rzecz biorąc, nie jest źle.

"Może zrobię to poza materiałem, ale to poza materiałem."  :D

Opublikowano

Dokładnie tak jak napisali koledzy wyżej popracuj nad mikrofonem i lagami oraz pomyśl nad tekstem który chcesz mówić w nagraniu :D

Opublikowano

Jakoś audio tragiczna.. Te spadki FPS też trochę rozpraszają. Niemiło ogląda się pokaz slajdów :(

JXtCefR.png

"Mamy dość czasu, jeżeli wykorzystujemy go właściwie"

Opublikowano

Popraw jakość audio. Jeśli nie możesz zmienić sprzętu na lepszy, to mam dla Ciebie dwa rozwiązania, żeby to lepiej brzmiało: mów głośniej i odsuń mikrofon (Twój głos będzie brzmiał, jakbyś był pewniejszy siebie - a nie jakbyś się bał) oraz popijaj coś w trakcie nagrywania (we fragmentach, które na pewno wytniesz). Masz bowiem jakąś chrypkę, a zlikwidowanie jej będzie dobrym krokiem. Drugi aspekt to podrasowanie dźwięku w Audacity. Poprzeglądaj poradniki i powinno być lepiej.

I nie mów, jakby Cię ktoś zmuszał do nagrywania. Stypa.

KLIKNIJ

ABY PRZEJŚĆ DO PREZENTACJI ODCINKA ZWIĄZANEGO Z LEAGUE OF LEGENDS

Opublikowano

Popracuj nad jakością audio i tymi spadkami FPS'ów. Ogólnie to polecam Ci program Audacity, darmowy i bardzo pomocny. :)

gvpW1Ob.png

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...