Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki hosting wybrac? PSC!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! Mam problem.. Jaki? Potrzebuje hostingu na ktorym mozna placic PaySafeCard.. Znalazlem kilka, lecz nie wiem ktory jest najlepszy ;/

Opublikowano

Hostingi z opcją PSC (najlepsze), to wybieraj CraftHost.pl lub MineServ.eu. Hostingi według mnie są tanie i dobre z trybem PSC. 

Opublikowano

Fiberhost :D

Zdecydowanie Craftserve.pl

Dlaczego :

- Nielimitowana ilość pamięci RAM

- Mała Cena

- Bez Lagów

- Dostęp do FTP

- Strona WWW.

- Płatność PSC

- Server do 300slotów.

Na fiberhoście masz to samo, z taką różnicą, że jest 40 GB ramu więcej w ofercie no limit (nie trzeba się upominać o zwiększanie), brak limitu transferu plików i serwer do 1000 (albo i więcej) slotów.

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Dlaczego :

- Mała Cena

- Bez Lagów

- Dostęp do FTP

- Strona WWW.

- Płatność PSC

- Server do 300slotów.

Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null.

Opublikowano

Zdecydowanie i tylko pukawka.pl

Posiadam kod ktory daje -40% na zakup oraz na oplacanie serwerow

Chetnie pisz na PW, oddaje za darmo mi jest nie potrzebny ;-)

Opublikowano

Firmy hostingowe które obsługują psc:
- fiberhost
- craftserve
- mineserv

- crafthost
Osobiście polecam nową oferte: 
craftserve!­

Opublikowano

Firmy hostingowe które obsługują psc:

- fiberhost

- craftserve

- mineserv

- crafthost

Osobiście polecam nową oferte: craftserve!­

craftserve? Martwi mnie u nich ten limit 10000 plików

FiberHost.Pl Najlepszy. Mialem server bedrock ... 0 lagów przy 150 osobach na serverze

slyszalem rozne opinie o fiberhoscie.. jedne lepsze.. drugie gorsze.. nie czaje tej oferty.. za 50zl 1000 slotow ? Jak to jest wtedy z ramem? ile go jest..

Zdecydowanie i tylko pukawka.pl

Posiadam kod ktory daje -40% na zakup oraz na oplacanie serwerow

Chetnie pisz na PW, oddaje za darmo mi jest nie potrzebny ;-)

Akurat o pukawce mam najgorsze zdanie.. mialem tam serwery i sa malo wydajne :(

MineServ.eu lub Craftserve.pl

craftserv, tak jak wyzej pisalem martwi mnie ilosc max plikow, Mineserv tani, czy dobry?

Dlaczego :

- Mała Cena

- Bez Lagów

- Dostęp do FTP

- Strona WWW.

- Płatność PSC

- Server do 300slotów.

tak jak wyzej, boje sie tych 10k plikow.. jak to z nimi jest? Moze mi ktos wytlumaczyc?

Na fiberhoście masz to samo, z taką różnicą, że jest 40 GB ramu więcej w ofercie no limit (nie trzeba się upominać o zwiększanie), brak limitu transferu plików i serwer do 1000 (albo i więcej) slotów.

tak jak wyzej.. zle i dobre opinie oraz jak jest z tym ramem? za 50zl kupuje 40gb? -,-

w fiberhost.pl można płacić PSC

jakas opinia?

Hostingi z opcją PSC (najlepsze), to wybieraj CraftHost.pl lub MineServ.eu. Hostingi według mnie są tanie i dobre z trybem PSC. 

crafthost.. szkoda ze ma te max slot 40 ;/ 

Myślę, że CraftServe.

A powiedzcie mi, co sadzicie o LVLUP.PRO?

Opublikowano

Myślę nawet dobrze o lvlup.pro oni pierwsi wprowadzili ram > sloty.
Co do craftserve i 10000 plików raczej nikt nie zapełni tego do końca. No chyba że chcesz mieć z 1000 slotów i duża reklamę to wtedy może Ci się to szybko zapełnić danymi gracza na mapie.

­

Opublikowano

A powiedzcie mi, co sadzicie o LVLUP.PRO?

Hosting w miarę też jest bardzo dobry sądząc po opiniach, praktycznie brak lagów, nawet przy dużej ilości pluginów na serwerze.

Jedyny minus tego hostingu, to mała dostępność ilości Ram. 

Opublikowano

Hosting w miarę też jest bardzo dobry sądząc po opiniach, praktycznie brak lagów, nawet przy dużej ilości pluginów na serwerze.

Jedyny minus tego hostingu, to mała dostępność ilości Ram. 

Wiem, ze na lvlup.pro mozna za 25zl wykupic swoja domene, np. michu8971.pl.. na kazdym hostingu mozna wykupic?

Opublikowano

Na fiberhoście promocja -50% już się skończyła, więc pakiet bedrock jest za 100 zł. Masz w nim 64 GB ramu + 1000 slotów

2enate8.png

Na ss'ie parametry maszyny bedrock + dowód na to, że support odpisuje szybko. Lvlup też bardzo dobry, chciałem na nim zostać, jednak przesiadłem się na fiberhost, ponieważ pozwalają na wypłatę pieniędzy.

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Na fiberhoście promocja -50% już się skończyła, więc pakiet bedrock jest za 100 zł. Masz w nim 64 GB ramu + 1000 slotów

2enate8.png

Na ss'ie parametry maszyny bedrock + dowód na to, że support odpisuje szybko. Lvlup też bardzo dobry, chciałem na nim zostać, jednak przesiadłem się na fiberhost, ponieważ pozwalają na wypłatę pieniędzy.

Pomimo konca promocji, nadal napisane jest, ze kosztuje 50zl

Opublikowano

Enderchest, Craftserve.

Wypromuje twój serwer minecraft na mclista :)

* 1000 diamentów w niecałe 24h,

* Twoj serwer znajdzie sie na 1 stronie,

* Po wiecej informacji zapraszam na PW,

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Opublikowano

Enderchest: 1

Crafthost: 1

Pukawka: 1

Mineserv: 2

Fiberhost: 4

Craftserve: 5

Jeszcze jakies opinie ? :)

Chetnie wyslucham opinii o CraftServe!

Opublikowano

Płacąc paysafecard u nas nie tracisz 14% prowizji, w przeciwieństwie do innych firm ;)

Oficjalny profil Craftserve.pl

Nie załatwiamy spraw na PW - piszcie do supportu za pomocą formularza na naszej stronie.

Wszystkie nasze serwery można testować przez 24h za darmo, bez żadnych zobowiązań i kombinacji - wystarczy utworzyć serwer.

Opublikowano

Płacąc paysafecard u nas nie tracisz 14% prowizji, w przeciwieństwie do innych firm ;)

A jak jest u was z domenami np. michu8971.pl zamiast michu8971.csrv.pl? Da sie wykupic?

Opublikowano

@michu8971 Domenę .pl kup sobie gdzieś za 12zł np. w OVH (a nie Enderchest za 70zł xD) i napisz do supportu - wyślemy Ci instrukcję jak ją podpiąć. Domenę nazwa.csrv.pl dodajemy za darmo, wystarczy wybrać nazwę w panelu.

Oficjalny profil Craftserve.pl

Nie załatwiamy spraw na PW - piszcie do supportu za pomocą formularza na naszej stronie.

Wszystkie nasze serwery można testować przez 24h za darmo, bez żadnych zobowiązań i kombinacji - wystarczy utworzyć serwer.

Opublikowano

@michu8971 Domenę .pl kup sobie gdzieś za 12zł np. w OVH (a nie Enderchest za 70zł xD) i napisz do supportu - wyślemy Ci instrukcję jak ją podpiąć. Domenę nazwa.csrv.pl dodajemy za darmo, wystarczy wybrać nazwę w panelu.

I jak to kupie to moge dac np. mc.michu8971.pl lub michu8971.pl bez problemu? 

Opublikowano

Jak takie same ???

Craft Serve ma szybsze procesory ;)

Xeon 530 E5-1650 6 rdzeni po 3.5 Ghz z czego FiberHost ma tylko 2.X Ghz więc CraftServe ma szybsze maszyny

EnderChesta nie polecam każdy go chwali ale jak kończy Ci się ważność servera to Ci nawet nie odpiszą ;) wiem bo mam tak aktualnie czekam tylko na wyłączenie i spadam :)

CraftServe ma fajną ofertę Premium 30zł za 30 dni z 25GB chyba Ramu procesorami 6 Rdzeni po 3.5 Ghz Dyski SSD (to są te szybsze niż HDD)

Za darmo masz na stronie mapę 3d a na Ender musisz płacić albo instalować dodatkowy plugin

Masz tam PSC i jak wpłacisz 10 masz 10 zł ;)

Opis z ich strony :)

Jeżeli jesteś ciekaw zamów server testowy na 24H wgraj wszystkie pliki i pograj tam zobacz jak się gra czy są lagi i błędy masz full dostęp za darmo na cały jeden dzień :)

TEMAT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...