Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki hosting wybrac? PSC!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@michu8971 Domenę .pl kup sobie gdzieś za 12zł np. w OVH (a nie Enderchest za 70zł xD) i napisz do supportu - wyślemy Ci instrukcję jak ją podpiąć. Domenę nazwa.csrv.pl dodajemy za darmo, wystarczy wybrać nazwę w panelu.

Mi brakuje tylko możliwości wypłaty pieniędzy na konto.

Hosting miodzio :D

Tak poza tym dlaczego nie dodaliście, że to właśnie Wy jako pierwsi daliście użytkownikom darmowe domeny x.csrv.pl?

Dlaczego MPC popiera piractwo Minecrafta...

Do moderatora: Po co Ty to usuwasz??

Opublikowano

Tak poza tym dlaczego nie dodaliście, że to właśnie Wy jako pierwsi daliście użytkownikom darmowe domeny x.csrv.pl?

No przydałoby się jak na fiberze że można wypłacać kasę :P to byłby duży plus i kilka nowych serverów :D z taką ofertą i możliwością wypłaty :D lepsza reklama i magnes na servery

TEMAT

Opublikowano

Przez chwile wolalem strone lvlup.pro, poniewaz maja ta domene za 25zl i nie musze wykupowac na jakichs oddzielnych stronach, ale jednak kupie jutro serwer na csrv m.in. dzieki temu ze gdy wplace np. 50zl to 50 bede mial :D

Jak moge stworzyc testowy?

Opublikowano

Wejdz na stronę i zamów server premium za 30zł testowy automatycznie się włączy na 24h po 24h możesz go przedłużać bądź nie :D ja chyba przedłużę jutro po powrocie z szkoły :D bo kasa będzie

TEMAT

Opublikowano

A czy po aktywacji moge zmienic nazwe serwera?

Wejdz na stronę i zamów server premium za 30zł testowy automatycznie się włączy na 24h po 24h możesz go przedłużać bądź nie :D ja chyba przedłużę jutro po powrocie z szkoły :D bo kasa będzie

Testowe wszystkie wykorzystane i nie moge wziac :P

Opublikowano

Już miałeś tam testowy ? Czy nie widzisz opcji testuj server :D bo teraz nie załapałem :D hehe

Moze mialem.. nie wiem.. nie widze tez napisu, a  po prostu jestem na starym koncie :D

Wyjątkowa okazja!

Niestety, aktualnie brakuje miejsca na serwer testowy.

Wiemy jak bardzo chcesz dołączyć do społeczności posiadaczy serwerów Minecraft, dlatego też dajemy Ci zniżkę - możesz kupić serwer aż 10% taniej!

Nie strać jej i aktywuj swój własny serwer jużteraz! Zniżka wygasa jutro!

chce aktywowac serwer!

Opublikowano

@michu8971 podaj numer serwera - aktywujemy Ci ręcznie :)

Oficjalny profil Craftserve.pl

Nie załatwiamy spraw na PW - piszcie do supportu za pomocą formularza na naszej stronie.

Wszystkie nasze serwery można testować przez 24h za darmo, bez żadnych zobowiązań i kombinacji - wystarczy utworzyć serwer.

Opublikowano

bo nie dodali jako pierwsi polowa hostingow miala juz to wczesniej 

Dlaczego blezur broni non premium ? 

bo sam nim jest

Opublikowano

bo nie dodali jako pierwsi polowa hostingow miala juz to wczesniej 

Mieli to bodajże juz w 2012 roku, byli pierwsi. Zresztą jak z każdym ficzerem, który skopiowali od nich inni ;d

I5 4690 3.5GHz | GeForce GTX 970 | Crucial Ballistix 8GB 1600MHz | SSD Transcend 370 128GB & HDD Seagate 5.4k 500GB | MSI B85-G43 | Corsair CX 500W | Zalman Z3 PLUS

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngMakaPaka666

Mieliśmy to jako pierwsi, jeszcze zanim Minecraft obsługiwał rekordy SRV w domenach. Było to oparte o specjalne proxy i wnikliwą analizę protokołu Minecraft.
Inne hostingi wprowadziły domeny dopiero kilka miesięcy później kiedy pojawiły się rekordy SRV - wtedy implementacja takiej funkcji stała się dla nich możliwa i banalnie prosta.

Oficjalny profil Craftserve.pl

Nie załatwiamy spraw na PW - piszcie do supportu za pomocą formularza na naszej stronie.

Wszystkie nasze serwery można testować przez 24h za darmo, bez żadnych zobowiązań i kombinacji - wystarczy utworzyć serwer.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngMakaPaka666

Mieliśmy to jako pierwsi, jeszcze zanim Minecraft obsługiwał rekordy SRV w domenach. Było to oparte o specjalne proxy i wnikliwą analizę protokołu Minecraft.

Inne hostingi wprowadziły domeny dopiero kilka miesięcy później kiedy pojawiły się rekordy SRV - wtedy implementacja takiej funkcji stała się dla nich możliwa i banalnie prosta.

no ciekawe 

mineserv mial to zanim wy wprowadziliscie pseudo bete w ktorej opisy normalnie nie dzialaly 

Dlaczego blezur broni non premium ? 

bo sam nim jest

Opublikowano

Crafthost ma więcej slotow, po prostu to oferty indywidualnne i musisz napisać na helpdesc lub bok.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...