Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Plakietki

RidensMoriar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was wszystkich serdecznie

Mam taki pomysl za wprowadzeniem wymiany miedzy graczami, nie kazdy ma plakietke a chcial by ja miec i np jakas dobro duszna osoba ma ich po 2x lub 3x.

Sprawa wyglada tak> osoba co ma w nadmiarze i nie ma platkietka dla niego zadnej wartosci aby poprostu mogla oddac ja innej osobie.

Co o tym myslicie?

Jezeli temat juz byl to prosze o skasowanie.

Opublikowano

Plakietki w założeniu mają być wyróżnieniem dla danego użytkownika.

Jeżeli umożliwiłoby się wymiany nimi, zaraz pojawiłby się handel i nic by nie znaczyły.

Nie.

Opublikowano

Jeżeli umożliwiłoby się wymiany nimi, zaraz pojawiłby się handel i nic by nie znaczyły.

Nie.

Zauważ, że jeżeli ktoś ma 3 goldy to na co mu kolejne dwa? Nie daje to mu żadnych bonusowych uprawnień. Ja jestem na tak.

Opublikowano

Zauważ, że jeżeli ktoś ma 3 goldy to na co mu kolejne dwa? Nie daje to mu żadnych bonusowych uprawnień. Ja jestem na tak.

Może ktoś kolekcjonuje? Jeden zbiera znaczki, a drugi goldy na MPC. :P

Ja tam mam np. 3 championy i dobrze mi z tym a gdyby można było się nimi wymieniać zaraz wszyscy by nimi handlowali..

Opublikowano

Nie.

Opublikowano

Nie powinno być formy handlu na forum przez plakietki, nie ma co się oszukiwać, że 50 % aktywnych użytkowników ma jakąś plakietkę, kiedyś było ciężej je dostać. ­

k4L2ZMS.png

Admin Cienia
Opublikowano

Plakietki stanowią swoistą nagrodę, dlatego nie powinny podlegać pod taką wymianę lub handel. Poza tym podobne sugestie były już poruszane.

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...