Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KEYLOGER W #L 100%

d2jsp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chcialem tylko poinformowac wszystkich zeby wiedzieli z czym maja do czynienia, wiem ze to powazne oskarzenia ale jestem w 100% pewien ze to przez #L inaczej nie zrobil bym tego posta.

Od poczatku:

mam tutaj nazwe d2jsp i na tej wlasnie stronie: d2jsp.org zostalem okradziony, po czym zrobilem format i zainstalowalem tylko #L poniewaz wlasnie jego podejrzewalem.

Nie mialem na kompie NIC oprocz #L bo chcialem zrobic test i potwierdzic to, po czym zostalem znow okradziony tylko tym razem zlodziej nie poradzil sobie z dodatkowym haslem ktore zalozylem i nie zabral nic z konta za to zmienil haslo i teraz nie mam tam dostepu, WIERZE ZE JEST TU JAKIS KONKRETNY ADMINISTRATOR KTORY SIE TYM ZAINTERESUJE.

Przykro mi to mowic ale podejrzewam paczke "hehehema", jak dotad myslalem ze jest wporzadku widocznie mialem klapki na oczach.

To nie jest zaden troll, mam nadzieje ze ktos sie tym zajmie, wiem jedno ze juz nigdy w zyciu nie sciagne #L

Pozdrawiam.

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hahah a tak na rzekali na most londynu albo bank legend że listy wyciekają...
pozdrawiam @HeheheM z jego teorią że bol jest ch*owy

Opublikowano

filip xD?

..buhhhah...:)

nie mowie ze nie wierze i nie zaprzeczam ze byc moze z paka cos nie tak, ale kazdy cos takiego moze napisac. czekam na jakies konkretniejsze dowody^_

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

No korzystam z jego paczki od kiedy zaczynam przygodę z L# Bo tylko jego paczka posiadała auto-Update. Nic mi nie znikło i niczego nie straciłem.

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Chcesz kod źródłowy downlaoder'a? Nie ma sprawy.

Jutro się odezwę do @Mistejk

Jeżeli chodzi Tobie jednak o "paczkę" pliki L# to : .exe wzięty jest z Finn.lu (open source, czysty), a reszta plików z oryginalnego L#.

Jedynie config.xml jest edytowany przeze mnie.

Pobrałeś jakieś gówno, nie moja wina :D.

Jeżeli ktoś nie wierzy w moje słowa, ponieważ jestem "podejrzewany" to nie ma problemu, administracja może sprawdzić pliki, ja nie mam nic do ukrycia :D.

QUhIR7.png

Opublikowano

Ja p*******. Po prostu brakuje mi słów.

A teraz słuchaj uważnie. Jeżeli jestes taki mądry i wiesz, ze dokładnie to L# zawiera keyloggera, to niestety, ale muszę Ciebie wyprowadzić z błędu.

1. Pobierz ILSpy

2. Zdekompiluj każdą część L#'a

3. Wskaż mi tam keyloggera.

Ponieważ jestem miłym i życzliwym człowiekiem, to wyręczę Ciebie i odpowiem - nie ma keyloggera. Dowód?

- w pełni OPEN SOURCE, możesz podejrzeć ORYGINALNY kod ŹRÓDŁOWY

- detection ratio 0/50

- ponad 10k pobrań paczki HeheheM'a i nikt nie narzeka

Jeżeli jednak nadal Ciebie nie przekonałem, to po raz trzeci odsyłam Cię do kodu źródłowego. Jeżeli nie chce Ci sie go przejrzeć, w takim razie wyjdź wraz ze swoimi bezpodstawnymi oskarżeniami.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Ponieważ jestem miłym i życzliwym człowiekiem

lepiej skype wyłączyć

XDDDDDD

Opublikowano

Ludzie Ale Wy Spinacie Dupy To Jest Troll Tak Samo Jak By Ktos Napisal Pod Jakims Anime ze to chinska bajka .

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Ludzie Ale Wy Spinacie Dupy To Jest Troll Tak Samo Jak By Ktos Napisal Pod Jakims Anime ze to chinska bajka .

Nie Rozumiem Syndromu Wielkiej Litery Przy Każdym Słowie

to nie jest troll jak sadze:-)

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

paczki nie paczki, xD takto jest jak się jest takim ułomem, że nie potrafi się wejść na joduska.me a następnie w dział assemblies i sciągać to co się chce.

x

Opublikowano

filip xD?

Bardzo proszę. 

Przeskanowałem wszystko w poszukiwaniu keyloggerów. Brak wyników. Nic dodać, nic ująć.

Gościu w jakiś inny sposób zdobył keyloggera i chce teraz zrzucić na coś winę. Paczka od HeheheM jest bezpieczna.

Opublikowano

Ja p*******. Po prostu brakuje mi słów.

A teraz słuchaj uważnie. Jeżeli jestes taki mądry i wiesz, ze dokładnie to L# zawiera keyloggera, to niestety, ale muszę Ciebie wyprowadzić z błędu.

1. Pobierz ILSpy

2. Zdekompiluj każdą część L#'a

3. Wskaż mi tam keyloggera.

Ponieważ jestem miłym i życzliwym człowiekiem, to wyręczę Ciebie i odpowiem - nie ma keyloggera. Dowód?

- w pełni OPEN SOURCE, możesz podejrzeć ORYGINALNY kod ŹRÓDŁOWY

- detection ratio 0/50

- ponad 10k pobrań paczki HeheheM'a i nikt nie narzeka

Jeżeli jednak nadal Ciebie nie przekonałem, to po raz trzeci odsyłam Cię do kodu źródłowego. Jeżeli nie chce Ci sie go przejrzeć, w takim razie wyjdź wraz ze swoimi bezpodstawnymi oskarżeniami.

po co ma dekompliować skoro on nie wie co tam jest napisane, zobacz goscia avatar i przemysl.

@Filip xD widze ze nie ustepujesz ze swoja glupota XDDDDDD, reportuj.

@top

nie ma keyloggera, to że gimbo kolega Ci dał jakiś crap to nie nasza wina.

zwontpilem w to forum

Opublikowano
Tak naprawdę to w tej paczce jest zawirusowany plik który jest dodany do jakiegoś pliku.

@HeheheM i @Mistejk są w spółce  zacryptowali wirusa i potajemnie tworzą botnet. Z waszym komputerem nie da się już nic zrobić przykro mi.

@AntyWarn Pliki są czyste, polaczek nawet nie potrafi pewnie zdekompilować pliku a co dopiero znaleść w nim keylogger'a.

Opublikowano

Bardzo proszę.

Przeskanowałem wszystko w poszukiwaniu keyloggerów. Brak wyników. Nic dodać, nic ująć.

Gościu w jakiś inny sposób zdobył keyloggera i chce teraz zrzucić na coś winę. Paczka od HeheheM jest bezpieczna.

ale ty zjebany jesteś, serio

nawet z małej napisałem ;-;

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...