Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KEYLOGER W #L 100%

d2jsp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hehem w sumie to klijent napiędził Ci niezłą szponte, byś miał hajsu jak lodu xDDDDD

Troll. Nie wiem czy da sie w ogóle zainstalować czysty system, który od razu ma sterowniki twojej karty LAN. Jak sie nie da to oczywiste jest ze musisz włożyć nośnik zewnętrzny, prawdopodobnie na którym jest wirus.

Pozdrawiam Stacho

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Więc, lubię się bawić wszelkim programowaniem nie tylko programować, ale również odczytywać kody( C++ , C, C#, Python i inne ), z tego też powodu poprosiłem w ktorymś z tematów Mistejka, żeby udostępnił mi kod źródłowy tego programu, bo najzwyczajniej w świecie chciałem sobie popatrzeć jak to wygląda od środka, jeżeli znajdziesz w tym kodzie jakiegokolwiek keylogera czy też inny malware to gratuluje. tutaj odsyłam do kodu http://pastebin.com/ACqYyQpkpoprzedniego programu bo jak na razie to dostałem, ale podejrzewam, że ten co jest teraz działa na tej samej zasadzie tylko jest połączony z paczką od HeheM.

Nie będe tu udostępniał więc jak wygląda kod źródłowy keylogera, czy też innego malware, bo po co ludzie z mpc forum mają się dowiadywać na temat takich rzeczy, jak ktoś będzie tak bardzo zainteresowany to sobie sam znajdzie takowy kod i porówna z tym kodem który jest tutaj, więc darujcie sobie pisanie o keylogerach, jeżeli nie wiecie tak naprawdę jak one działają, albo jak są stworzone.

­345mulx.jpg

Opublikowano

paczki nie paczki, xD takto jest jak się jest takim ułomem, że nie potrafi się wejść na joduska.me a następnie w dział assemblies i sciągać to co się chce.

w l# sa wgrane wszystkie githuby mozna recznie posciagac tez w programie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie ma żadnego KeyLoggera jakiś wirus gówniany jedynie może być, prosta sprawa kolego. Wejdź sobię w konsolę wpisz komendę netstat -ano i masz tam wszystkie ip obce i czy Cię nasłuchują, jeżeli obce IP cie nasłuchuje masz Keyloggera , a ja mam leaguesharpa i nic nie pokazuje że mam keyloggera. Pozdro

­SwagZiggs_eune_105_0.pngBądź jak master, zostań ninją

Opublikowano

Nie ma żadnego KeyLoggera jakiś wirus gówniany jedynie może być, prosta sprawa kolego. Wejdź sobię w konsolę wpisz komendę netstat -ano i masz tam wszystkie ip obce i czy Cię nasłuchują, jeżeli obce IP cie nasłuchuje masz Keyloggera , a ja mam leaguesharpa i nic nie pokazuje że mam keyloggera. Pozdro

dzieki uratowałeś jeszcze bym konto na mpc stracił ;c
Opublikowano

Czy ty przepraszam bardzo, myslisz że ukrycie keylogera jest trudne? Jeżeli próbujesz wykryć keylogera przez cmd to gratuluje.

Jeżeli wierzysz takim rzeczą które opowiada ktoś z you tuba, to sory ale licz dalej, kiedys się przeliczysz.

Ten program jest czysty.

­345mulx.jpg

Opublikowano

A co, jeśli program łączy się z serwerem tylko na chwilę, by wysłać logi?

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Nie możlife że w #L jest kejloger, jestem informatykiem Nic tam nie ma, tak zdałem jak Nervfarier zdałem technikum informatyczne, wiec pozdrufki. Pewnie wchodziłeś na stronki typu darmowe RP i zwalasz na #L :)

x

Opublikowano

A ja wam mówię, że coś tam musi być... bo co wejdę na konto bankowe, to hajs się nie zgadza ;/

@Angred a dlaczemu w tym kodzie źródłowym jest takie coś:

string filesURL5 = "http://hehehemlsharp.cba.pl/vcredist/vcredist_x86_2010.exe";

a nie np takie coś z linkiem do oficjalnego downloadu z MS:

string filesURL5 = "http://download.microsoft.com/download/5/B/C/5BC5DBB3-652D-4DCE-B14A-475AB85EEF6E/vcredist_x86.exe";

Czy to jest przypadek? Gdzie mój hajs z konta?!

Opublikowano

A ja wam mówię, że coś tam musi być... bo co wejdę na konto bankowe, to hajs się nie zgadza ;/

string filesURL5 = "http://hehehemlsharp.cba.pl/vcredist/vcredist_x86_2010.exe";

string filesURL5 = "http://download.microsoft.com/download/5/B/C/5BC5DBB3-652D-4DCE-B14A-475AB85EEF6E/vcredist_x86.exe";

Dobrze gada, polać mu !

To pewnie dlatego nic mi nie wykryło. Nowoczesne techniki widzę, że znają, które nie są nikomu znane. Przypadek? Nie(dopowiem).

CO do tematu to nadal nic specjalnego nie odkryłem.

Ps: Niedzielny obiad u babci we wtorki <3

Opublikowano

Jest to kod starej wersji. Pobierz sobie najnowszego exeka z tematu i otwórz w notepadzie++, będą tam linki właśnie z microsoftu. ;>

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

zeby @Mistejk nie dostał warna to ja ci nawyzywam hehe (filip xD reportuj i tak jestes kretynem) nie wkrecaj ze masz 18+ lat bo kazda dorosła osoba by zgłosiła to na psy a nie by patrzyła jak hajs ucieka. Po drugie porównaj sobie pliki jak ci coś nie pasuje lol wątpie żeby w tak jasne miejsce ktoś wrzucał wirusa. Botnety kradnące CC są pod inne grono odbiorców a nie pod 14 letnie dzieci bez kart, botnety watpie zeby wykradaly konta na serwerach majnkrafta ;/.

@Filip xD

jestes glupi i masz 13 lat jak antywirus ma Ci wykryć czysty plik, jak chcesz sie wypowiadac o sprawach technicznych to przeczytaj gimbo podrecznik z infy heheh

Bardzo proszę. 

Przeskanowałem wszystko w poszukiwaniu keyloggerów. Brak wyników. Nic dodać, nic ująć.

Gościu w jakiś inny sposób zdobył keyloggera i chce teraz zrzucić na coś winę. Paczka od HeheheM jest bezpieczna.

@topic

program oczywiście jest czysty nie słuchajcie dzieci pokroju LSowiec albo filip xD.

zwontpilem w to forum

Opublikowano

zeby @Mistejk nie dostał warna to ja ci nawyzywam hehe (filip xD reportuj i tak jestes kretynem) nie wkrecaj ze masz 18+ lat bo kazda dorosła osoba by zgłosiła to na psy a nie by patrzyła jak hajs ucieka. Po drugie porównaj sobie pliki jak ci coś nie pasuje lol wątpie żeby w tak jasne miejsce ktoś wrzucał wirusa. Botnety kradnące CC są pod inne grono odbiorców a nie pod 14 letnie dzieci bez kart, botnety watpie zeby wykradaly konta na serwerach majnkrafta ;/.

@Filip xD

jestes glupi i masz 13 lat jak antywirus ma Ci wykryć czysty plik, jak chcesz sie wypowiadac o sprawach technicznych to przeczytaj gimbo podrecznik z infy heheh

@topic

program oczywiście jest czysty nie słuchajcie dzieci pokroju LSowiec albo filip xD.

czytaj ze zrozumieniem, a nie sobie dopowiadasz pisiont rzeczy :) Kto ci powiedział, że skanowałem antywirusem? Pozdro.

Program czysty - 5zł na koncie bankowym nadal mam.

Opublikowano

czytaj ze zrozumieniem, a nie sobie dopowiadasz pisiont rzeczy :) Kto ci powiedział, że skanowałem antywirusem? Pozdro.

Program czysty - 5zł na koncie bankowym nadal mam.

sie kurwa zesraj pierdolony bogaczu
Opublikowano

@Filip xD

@topic

Wiek nie ma znaczenia, są debile z osiemnastką, są debile z dwunastką, są mądrzy z trzynastką, są mądrzy z siedemnastką, wiek nie ma znaczenia.

Opublikowano

Wiek nie ma znaczenia, są debile z osiemnastką, są debile z dwunastką, są mądrzy z trzynastką, są mądrzy z siedemnastką, wiek nie ma znaczenia.

Dlatego nie ma sensu z tym filipem dyskutować, tylko zignorować jego teorie na temat " report" bo piszę to w każdym temacie, nie wiem czy nadal nie zrozumiał, że to jest monotonne.

­345mulx.jpg

Opublikowano

Ludzie.. czego można się spodziewać od gościa z "łysym" z Brazzers na profilowym.. plizzz

czego sie można spodziewać po mariah carey na profilowym

plizzzz

Opublikowano

a moderator siedzi i zawija sreberka ;P

zamiast pizgac na lewo i prawo warnami lepiej zamknijcie ten temat bo wszystko jest wyjasnione ...

Opublikowano

czego sie można spodziewać po mariah carey na profilowym

plizzzz

To nie mariah carey .-. w ogóle to kto to jest ta mariah carey?

Deadboy

Opublikowano

To nie mariah carey .-. w ogóle to kto to jest ta mariah carey?

gimby nie pamietajo

tak btw to prowo a ty dalej

ja p******e XDDDDDDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...